Rechtstreeks contact met de eigenaar

Je betaalt - na je boeking - rechtstreeks aan de eigenaar

9.2 op basis van 4000 reviews

Gasten beoordelen onze accommodaties met een 9.2

Geen onverwachte kosten

Je ziet direct de totaalprijs, geen onverwachte kosten

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Alle regio's
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
26 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
Weekend vanaf 2649
64 p.p. op basis van 42 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 1403
71 p.p. op basis van 20 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 1803
121 p.p. op basis van 15 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.8
Bijzonder vergader nabij het bos Noord-Brabant, Valkenswaard
10 - 46 personen
24 slaapkamers
17 badkamers
Weekend vanaf 5363
117 p.p. op basis van 46 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 7361
114 p.p. op basis van 65 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.6
Exclusief vergaderen tussen Ommen en Zwolle Overijssel, Ommen
Anet
10 - 30 personen
16 slaapkamers
11 badkamers
Weekend vanaf 2957
99 p.p. op basis van 30 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.6
Weekend vanaf 2099
88 p.p. op basis van 24 personen.
Bekijk details
Favorite
Luxe vergaderlocatie in Drenthe Drenthe, Westerbork
Ruurd
10 - 34 personen
17 slaapkamers
15 badkamers
Weekend vanaf 1957
58 p.p. op basis van 34 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 1503
151 p.p. op basis van 10 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 1575
66 p.p. op basis van 24 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.6
Weekend vanaf 1758
80 p.p. op basis van 22 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 3003
94 p.p. op basis van 32 personen.
Bekijk details

Vergaderlocaties / Meerdaags vergaderen / vergaderaccommodaties met overnachting

Wilt u een meerdaagse vergadering, teambuilding weekend, brainstormsessie of workshop organiseren en zoekt u een kleinschalige vergaderlocatie / trainingslocatie / vergaderaccommodatie met overnachting in Midden Nederland? Kom dan eens vergaderen in de natuur bij één van onze luxe groepsaccommodaties met vergaderruimte. Deze inspirerende vergaderlocaties in Midden Nederland zijn landelijk gelegen en beschikken over comfortabele luxe slaapkamers met eigen badkamer. De geselecteerde particuliere trainingslocaties beschikken over een vergaderzaal met beamer, whiteboard en flip over. U kunt er meerdaags vergaderen, overnachten en slapen in een landelijke omgeving. De rust, ruimte en inspirerende omgeving creëren de juiste sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst. Boek eenvoudig een vergaderruimte voor uw workshop, overleg of brainstormsessie. Het mooie aan vergaderen en overnachten op de boerderij is dat u in een inspirerende omgeving verblijft. Onze luxe vergaderaccommodaties zijn gelegen in Noord Holland, Overijssel, Brabant en Drenthe. Ook op de Veluwe en in Friesland, Gelderland en Limburg kunnen wij u een luxe trainingslocatie met overnachting bieden.

Een teambuilding weekend vol in- en ontspanning in een van onze luxe groepsaccommodaties
Een teambuilding weekend verbetert de sfeer in een groep en zorgt ervoor dat mensen elkaar beter leren kennen en de onderlinge samenwerking verbetert. In ons uitgebreide aanbod aan locaties voor een teambuilding weekend vindt u verschillende groepsaccommodaties welke geschikt zijn voor vrijwel iedere vergadering. Onze teambuildingsverblijven zijn gelegen op de meest inspirerende plekken door het hele land, van Gelderland tot Noord Holland, waardoor er voor iedere groep wel een geschikt verblijf tussen zit. Het prettige aan onze groepsaccommodaties die voor een teambuilding weekend geschikt zijn, is dat ze voorzien in veel behoeftes. Zo zijn alle teambuildingsaccommodaties voorzien van een centrale ruimte waar er gemakkelijk een training of een inspirerende workshop gegeven kan worden of waar er eventueel vergadering gehouden kan worden. Alle accommodaties voor het teambuildingsweekend hebben privékamers met een eigen badkamer.

Verbeter de creativiteit van uw gezelschap met een heisessie bij een van onze vergaderlocaties
Een heisessie of heidag begint steeds meer een begrip te worden in het bedrijfsleven. Tijdens een heisessie gaat u met uw gezelschap naar een externe, rustige locatie in de natuur om daar een vergadering, seminar, lezing, training of brainstormsessie te houden. Door de prikkelarme, natuurlijke omgeving komt u vaak tot nieuwe inzichten, die een positieve invloed kunnen hebben op de bedrijfsvoering. Daarbij geeft een natuurlijke omgeving veel inspiratie wat goed kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten. Het voordeel van een heisessie bij één van onze kleinschalige vergaderlocaties met overnachting is dat u na een productieve heisessie kunt genieten van de faciliteiten van de accommodatie en u de daaropvolgende dagen de opgedane ideeën of plannen verder kunt uitwerken. Onze heilocaties zijn stuk voor stuk geschikt voor een inspirerende heisessie. Op deze manier kunt u in een relatief korte tijd van het creëren van een idee tot de uitwerking ervan komen. Het gezelschap voelt zich gewaardeerd doordat zij na de zakelijke bijeenkomst gebruik kunnen maken van de luxe faciliteiten die aanwezig zijn bij de vergaderlocatie, zoals een sauna, whirlpool of bubbelbad. In de vergaderlocatie beschikt het gezelschap over genoeg privacy, iedereen heeft een eigen kamer met een eigen badkamer. De mogelijkheid om je even terug te trekken uit de groep wordt doorgaans erg gewaardeerd door het zakelijk gezelschap. In alle rust de belangrijke punten samenvatten, jezelf voorbereiden op de volgende dag en contact opnemen met familie of vrienden wordt zeer op prijs gesteld.

Inspirerende workshop locaties voor meerdaagse trainingen
Wilt u een meerdaagse workshop geven voor een groep mensen die allen van ver moeten komen? Een workshoplocatie met overnachting kan dan uitkomst bieden! In ons aanbod van workshoplocaties vindt u een grote verscheidenheid aan accommodaties. Komt u met een relatief kleine groep en is het doel naast de training ook de band tussen uw werknemers te verbeteren? Kijk dan eens naar een locatie met een intieme, warme sfeer waarbij ieder persoon beschikt over een eigen kamer. Bestaat uw gezelschap uit een grotere groep waarbij niet iedereen dezelfde workshops hoeft te volgen? Hiervoor hebben we grote locaties waar het mogelijk is om meerdere workshops tegelijk te geven of waar het gezelschap tussendoor even een momentje kan ontspannen. Al onze vergaderlocaties beschikken over een terras en meestal is er ook een mogelijk is om activiteiten te organiseren. Is het doel van de training gericht op het opdoen van nieuwe ideeën? Overweeg dan eens een workshop in de natuur, ook wel een heisessie genoemd. In de natuurlijke omgeving neemt uw gezelschap gemakkelijker nieuwe stof op en de inspirerende omgeving bevordert de creativiteit. Na een dag vol trainingen en workshops komt u ’s avonds tot rust in uw accommodatie en laadt uw gezelschap zich op voor een nieuwe dag. De workshoplocaties zijn doorgaans voorzien van een beamer, flip-over en een whiteboard en in overleg met de eigenaar zijn extra faciliteiten of services veelal bij te boeken.

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten