Vergaderlocaties / Meerdaags vergaderen / vergaderaccommodaties met overnachting

Heeft u een meerdaagse vergadering, teambuilding weekend, brainstormsessie of workshop en zoekt u een kleinschalige vergaderlocatie / trainingslocatie / vergaderaccommodatie met overnachting in Midden Nederland? Kom dan eens vergaderen in de natuur bij één van onze luxe groepsaccommodaties met vergaderruimte. Deze inspirerende vergaderlocaties in Midden Nederland zijn landelijk gelegen en beschikken over comfortabele luxe slaapkamers met eigen badkamer. De geselecteerde particuliere trainingslocaties beschikken over een vergaderzaal met beamer, whiteboard en flip over. U kunt er meerdaags vergaderen, overnachten en slapen in een landelijke omgeving. De rust, ruimte en inspirerende omgeving creëert de juiste sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst. Boek eenvoudig een vergaderruimte voor uw workshop, overleg of brainstormsessie. Het mooie aan vergaderen en overnachten op de boerderij is dat u in een inspirerende omgeving verblijft. Tussendoor verlaat u de vergaderruimte en maakt u een wandeling over het platteland. Onze luxe vergaderaccommodaties zijn gelegen in Noord Holland, Overijssel, Brabant en Drenthe. Ook op de Veluwe en in Friesland, Gelderland en Limburg kunnen wij u een luxe trainingslocatie met overnachting bieden.

Vergaderen & trainen op een bosrijk landgoedEchten (De Wolden) - Hoogeveen

8 - 40 personen

17 slaapkamers

11 badkamers

Luxe vergader accommodatie

Bekijken
Bijzonder vergaderen in een voormalige meubelmakerijSpanbroek (Opmeer) - Noord Holland

10 - 40 personen

10 slaapkamers

11 badkamers

Vergader accommodatie

Bekijken

12 - 30 personen

12 slaapkamers

12 badkamers

Vergaderlocatie Overijssel

Bekijken

8 - 20 personen

8 slaapkamers

8 badkamers

Vergader accommodatie

Bekijken

10 - 46 personen

15 slaapkamers

15 badkamers

Duurzaam vergaderen

Bekijken
Prachtige vergaderlocatie nabij NijmegenBeek (Berg en Dal) - Nijmegen

9 - 26 personen

9 slaapkamers

9 badkamers

Luxe vakantie villa

Bekijken

6 - 12 personen

6 slaapkamers

4 badkamers

Luxe groepsaccommodatie

Bekijken
Exclusief vergaderen op het plattelandLierop (Someren) - Zuidoost-Brabant

20 - 56 personen

14 slaapkamers

14 badkamers

Exclusief vergaderen

Bekijken
Vergaderen in een inspirerende groene omgevingHengelo (Bronckhorst) - Achterhoek

10 - 20 personen

16 slaapkamers

16 badkamers

Vergaderlocatie Achterhoek

Bekijken

Vergaderen en overnachten, groepsaccommodaties met vergaderruimte

Zoekt u een groepsaccommodatie met vergaderruimte voor uw Managementteam bijeenkomst? Onze luxe groepsaccommodaties zijn bij uitstek geschikt als vergaderlocatie om er te meerdaags te vergaderen en overnachten. Meerdaags Vergaderen in een luxe groepsaccommodatie geeft een geheel andere ambiance dan in een vergaderlocatie in een hotel langs de snelweg. Onze vergaderlocaties huurt u exclusief voor uw bedrijfstraining, zakelijke bijeenkomst, brainstormsessie of workshop. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat bepaalde informatie bij andere mensen terecht komt. Daarbij zijn onze vergaderlocaties veelal op bijzondere inspirerende locaties gelegen. Zo zijn een aantal van onze vergaderlocaties gelegen aan het water, in of nabij een natuurgebied of gelegen nabij zee. Een inspirerende locatie draagt bij aan de productiviteit van uw gezelschap en zal de creativiteit bevorderen. Onze luxe vergaderlocaties beschikken veelal ook over extra faciliteiten zoals een sauna, zwembad of whirlpool, waardoor u met uw zakelijke partners na een lange dag heerlijk kunt ontspannen en de band met uw zakelijke partners versterkt. Prettig aan onze vergaderlocaties inclusief overnachting is ook dat iedereen beschikt over zijn eigen slaapkamer, dit zorgt ervoor dat iedereen voldoende privacy heeft en zich kan terugtrekken wanneer daar behoefte aan is.

Effectief vergaderen op een unieke en inspirerende locatie

Opzoek naar een vergaderlocatie op een unieke locatie waar je effectief kunt vergaderen? Verschillende vergaderaccommodaties voorzien in een totaalconcept waarbij het mogelijk is om koffie, thee en maaltijdverzorging erbij te boeken. Dit zorgt ervoor dat u zich tijdens uw trainingsweek volledig kunt focussen op uw zakelijke gezelschap en zich geen zorgen hoeft te maken over alle randactiviteiten. Naast de verschillende diensten die worden aangeboden zijn onze overleglocaties ook voorzien van verschillende gemakken, zo zijn de meeste vergaderaccommodaties rolstoelvriendelijk en beschikt u overal over voldoende gratis parkeerplaatsen. Maken sportieve activiteiten onderdeel uit van uw vergadering? Bekijk dan eens deze vergaderlocaties met activiteiten. Deze locaties bieden leuke groepsactiviteiten en teambuilding activiteiten.

De waardering voor een inspiratiesessie of vergadering op locatie

Een break-outsessie, conferentie, congres of zakelijke vergadering op een originele, inspirerende locatie wordt door uw zakelijke relaties doorgaans erg gewaardeerd. Wat dacht u van vergaderen op een kasteel of landgoed? Door te investeren in een bijzondere werkplek voelt uw zakelijke relatie of het managementteam zich gewaardeerd en bouwt u goodwill op wat u later van pas kan komen. Denk tijdens uw inspiratieweek ook eens aan een heisessie, doordat vrijwel al onze vergaderruimtes gelegen zijn op rustige locaties is het mogelijk om bij mooi weer op buiten te brainstormen. De natuur op een vergaderboerderij prikkelt het creatieve denkvermogen en geeft uw gezelschap een gevoel van vrijheid.

Kleinschalig en goedkoop vergaderen

Wilt u kleinschalig vergaderen? Wij bieden u verschillende vergaderlocaties met 5, 10 of 15 kamers. Ook voor grotere zakelijke groepen die buitengewoon willen vergaderen, zijn er vergaderlocaties met 20, 25 of 30 kamers voorzien van eigen badkamer. Kortom, door heel Nederland vindt u vergaderlocaties met overnachting waar u kunt vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving. Bent u opzoek naar een low-budget vergaderlocatie met overnachting? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In ons aanbod low-budget overleglocaties vindt u verschillende unieke congreslocatie en trainingslocaties waar u tegen een prettige prijs een midweek kunt verblijven.

Groepsaccommodatie.nl biedt ruim 20 unieke vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheid aan in Nederland. Heb je een meerdaagse vergadering, teambuilding of trainingsweekend, dan vind je bij ons altijd de geschikte accommodatie op een bijzondere locatie in Nederland.

De groepsaccommodaties met vergaderfaciliteiten bevinden zich door heel Nederland. Of je nu zoekt in Noord Holland of Limburg, er is altijd een geschikte locatie te vinden. De meeste vergaderlocaties bevinden zich midden in de natuur, zodat je een onderbreking niet in de vergaderzaal, maar in het rustgevende Nederlandse landschap kunt doorbrengen.

Ja, als je boekt via Groepsaccommodatie.nl ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Je boekt rechtstreeks bij de eigenaar, wel zo veilig en vertrouwd. Heb je een vraag, dan kun je de verhuurder bellen of een e-mail sturen. Bij iedere accommodatie vind je de contactgegevens van de eigenaar.

Wij raden een vergaderlocatie in de natuur aan. Vergaderen en teambuilding kost veel energie. Het is heerlijk om aansluitend of tijdens een van de pauzes een frisse neus te halen in het Nederlandse coulisselandschap om vervolgens met positieve energie de sessie te hervatten.