Ervaringen van aangesloten huiseigenaren

Geweldig hoeveel mensen ons boeken!

Na de renovatie van onze ‘nieuwe’ oude boerderij zijn wij gaan kijken naar een boekingsplatform om goed vindbaar te kunnen zijn. Toen we bij Vakantieadressen uitkwamen was Wouter direct enthousiast, bracht ons een bezoek en binnen een paar dagen stond onze accommodatie online. Hij weet het goed te verkopen maar je moet altijd nog maar zien of het ook echt werkt. Ondanks de lastige Corona tijd waarin we nu zitten is het geweldig om te ervaren hoeveel mensen ons weten te vinden en hoeveel mensen ook daadwerkelijk boeken.

 

".. al 25 reserveringen"

We hebben in 7 weken tijd al 25 reserveringen. Laten we hopen dat we onze gasten ook snel weer mogen ontvangen. De site van Vakantieadressen ziet er goed uit en het is fijn dat je zelf alle aanvragen kunt beoordelen. Wij hebben de boekingsmodule van Vakantieadressen ook op onze eigen site geplaatst zodat we met 1 planbord kunnen werken, heel makkelijk. Over deze samenwerking zijn wij dus heel tevreden en raden het collega ondernemers met mooie accommodaties dan ook zeker aan.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl.

 

Met vriendelijke groeten,
Mirjam en Herman Prangsma “Hoeve Boer & Bleek” Otterlo.

 

Zo’n jonge gast met mooie beloftes

Na een kleine 2 jaar verbouwen was het dan zover, onze eigen vakantieboerderij in Roggel! We hadden een mooie site laten bouwen om boekingen binnen te krijgen, dit bleek al snel niet voldoende om gevonden te worden op het Internet.
We gingen kijken waar we bij zouden kunnen aansluiten, toen Wouter van Vakantieadressen.nl ons benaderde. Hij kwam op locatie kijken en was erg enthousiast, maar wij waren nog wat sceptisch, zo’n jonge gast met mooie beloftes.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl.

 

"nu ± 90% boekingen via Vakantieadressen.nl"

We besloten de samenwerking aan te gaan en dat was meteen te merken in het aantal boekingen! We zijn echt superblij met de samenwerking en hebben nu ± 90% van de boekingen via Vakantieadressen.nl We vinden de presentatie op de site heel duidelijk, en ook het persoonlijk contact is fijn.

Met vriendelijke groeten,
Reino & Karin Boots “Taerkes Hoes” Roggel.

 

In eerste instantie twijfelde ik een beetje

Een vakantiehuis is een mooi bezit, maar dan moet je wel bekendheid vergaren, bekendheid die voor voldoende boekingen zorgt. Na een zoektocht op internet kwam ik aan bij Vakantieadressen.nl.
In eerste instantie twijfelde ik een beetje of Vakantieadressen hét adres was waar recreatieboerderij de Reekamp mee moest samenwerken. Wij zijn gespecialiseerd in minder validen vakanties, en zou deze samenwerking ons wat opleveren!? Na een mailtje en telefonisch contact, bellen werkt toch altijd beter, hebben we de sprong in het diepe gewaagt.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl.

 

"zit niet per se te wachten op meer concurrentie"

In de eerste maanden hebben we 17 boekingen gehad. In eerste instantie twijfelde ik een beetje. Ik zal eerlijk zijn, ik zit niet per se te wachten op meer concurrentie op de site van vakantieadressen, maar als ondernemer is het zeker aan te raden om het eens te proberen op www.vakantieadressen.nl.

Wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groeten,
Margriet van Velde “De Reekamp” te Bronckhorst.

 

Dat kwam goed uit ...

Toen wij ons via Google oriënteerden naar een goede boekingssite voor onze vakantieboerderij kwamen we steeds terecht bij www.vakantieadressen.nl. Wij waren nog druk met de restauratie van onze monumentale stolpboerderij toen wij werden gebeld door Wouter Grooters van www.vakantoeadressen.nl. Onze boerderij was Wouter opgevallen en hij gaf aan onze boerderij graag op de site te willen hebben. Dat kwam goed uit want dit waren wij toch al van plan vanwege de goede vindbaarheid van al hun sites.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl.

 

"verwachtingen overtroffen."

Na plaatsing van onze boerderij op de website zijn al onze verwachtingen ruimschoots overtroffen! Binnen een paar weken hadden we al 20 boekingen en nu 3 maanden later zijn bijna alle weekenden dit jaar al geboekt! De contacten met Wouter en Ton lopen erg prettig en op vragen wordt snel gereageerd.

Kortom wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groeten,
Jeroen en Marika de Wilde van vakantieboerderij “De Duinhoeve” te Heemskerk.

 

Eerste groep verliep hartstikke goed

Afgelopen weekend onze eerste groep mogen ontvangen. Dit verliep hartstikke goed! Gasten waren erg tevreden over de accommodatie en hebben alles keurig netjes achtergelaten. Sinds we met jullie “in zee zijn gegaan”, staan er al 5 boekingen in onze agenda. Zelfs voor volgend jaar al!!
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl.

 

"Jullie denken mee......"

Jullie denken mee over hoe we ons op de kaart kunnen zetten en komen met goede tips en adviezen!

Onze dank daarvoor! Met vriendelijke groeten,
Korrie en Inge “Lyts Kanaän” te Leeuwarden.

 

De boekingen stromen binnen

Sinds vorig jaar september hebben wij contact met Vakantieadressen. De aanmelding verliep soepel en eenvoudig. Sinds we op de website staan, stromen de boekingen binnen.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl.

 

"zeer tevreden over de samenwerking."

Bijna alle boekingen komen via Vakantieadressen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking. Als er iets gewijzigd moet worden aan foto’s of vermelding, wordt dat direct opgepakt.

Wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groeten,
Marjolein de Graaf “De Bijsselse Enk” te Nunspeet.

 

Nieuw gestart in 2017

Tijdens de realisatie van onze groepsaccommodatie - Januari 2017 - “Wierschuur Nieuwland” werden wij benaderd door Wouter met het verzoek ons aan te sluiten bij Vakantieadressen.nl Dit paste eigenlijk helemaal niet in ons plan. Gezien de luxe van onze accommodatie wilden wij inzetten op klinkende namen, bekend van de t.v. reclames.

Het kostte Wouter dan ook behoorlijk wat overredingskracht ons te overtuigen. Hij bleek gelukkig volhardend en na een proefperiode waren wij om.

Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl. Binnen een uur nadat onze accommodatie online was gezet, hadden wij een reservering. Ik was ervan overtuigd dat het een grap was maar het bleek de opmaat voor een constante stroom van reserveringen van fijne gasten.

Wij voelen ons helemaal op onze plaats bij Vakantieadressen.nl. Wij houden lekker zelf de regie en worden op de achtergrond op prettige wijze gesouffleerd.

Bedankt voor de fijne samenwerking!
Met vriendelijke groet, Martine van Soolingen

 

Gestart als B&B, maar...

De “BolleWyn” is als B&B gestart in april 2012. Dit was een redelijk succes, maar het kon beter. Daarom zijn we toch in 2016 een groepsaccommodatie geworden, waar met name veel studenten gebruik van maakten, wat eigenlijk niet de bedoeling was. De accommodatie was daar te mooi en te groot voor.

Met hoge advertentiekosten van aanbieders draaide het nog niet zoals wij wensten. Vervolgens kwamen wij in contact met Wouter van Vakantieadressen.nl.

 

"Over gegaan naar vriendengroepen"

Door ons verblijf bij Vakantieadressen.nl onder te brengen zijn we helemaal over gegaan naar vriendengroepen en families waar we heel blij mee zijn. Zodoende hebben we nu een mooi gevulde kalender. Heden hebben we door onze gasten vijf sterren geschoord via recensies op Google.

Inmiddels zijn alle andere adverteerders opgezegd. Vakantieadressen.nl bedankt voor de goede en plezierige samenwerking!
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl,
Met vriendelijke groet, Marten Huisma

 

.. een nieuwe uitdaging.

In januari 2017 zijn wij met het gezin verhuisd vanuit Friesland, terug naar onze roots en werden wij eigenaar van Vakantiehuis de Beukhaag ( 11 personen ) in Winterwijk. De verhuur van een vakantiewoning naast het boerenbedrijf is voor ons een nieuwe uitdaging en een compleet nieuwe tak van sport.

In een gesprek met Wouter van vakantieadressen.nl werd ons uitgelegd hoe hun site ons zou kunnen ondersteunen met het binnenhalen van boekingen. Door hun professionele benadering en overzichtelijke site, merkten we al snel dat we beter vindbaar waren.

 

"Erg tevreden over de samenwerking."

Families, vriendengroepen, jong en oud weten de weg naar “de Beukhaag” te vinden. Het blijft ons verbazen hoeveel boekingen we binnen krijgen en we zijn dan ook erg tevreden over ons eerste jaar. Ook voor 2018 komen er al weer veel boekingen binnen.

We hebben gemerkt dat, naast een goede eigen site, een vermelding van onze accommodatie op vakantieadressen.nl heel veel oplevert. We zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl,
Met vriendelijke groet, Gé en Erna Oonk

 

(bijna) lege bezettingskalender

Het is inmiddels alweer 2 jaar geleden dat wij kennis maakten met Wouter van Vakantieadressen.nl. Na een jaar van tobben met een (bijna) lege bezettingskalender, waren wij op zoek naar een goede website om onze accommodatie beter te verhuren. Wij hadden totaal geen ervaring op het gebied van groepsaccommodaties en zijn zomaar in het diepe gesprongen na de verbouw van de ruimte bij ons op het terrein.

Via internet kwamen we in contact met Vakantieadressen.nl, in het begin nog wat wantrouwig, maar al gauw besloten we om het maar gewoon te proberen. Het vertrouwen in Vakantieadressen.nl zat vooral in de kennis van het internet wereldje èn de combi van ervaring met het verhuren van de eigen accommodatie.

 

".. een open en eerlijk gesprek."

Geen verkoop praatje, maar een open en eerlijk gesprek. We kregen goed advies over de te hanteren prijzen en Wouter dacht dat we onze accommodatie tussen de 20 en 30 keer zouden moeten kunnen verhuren per jaar. Meteen het eerste jaar verhuurden we onze accommodatie 34 keer en dit jaar zitten we zelfs op 38. Een accommodatie die vaak jongeren, jeugd, studenten en sportteams aanspreekt. Wij zijn erg blij met deze doelgroep en blij dat we in zee gegaan zijn met Vakantieadressen.nl. Wij hopen op nog jarenlange samenwerking!
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl,

Met vriendelijke groet,
Fanneke de Leeuw

 

Gezond boerenverstand !!

In de zomer van 2016 hebben wij kennis gemaakt met vakantieadressen.nl en alle andere domeinnamen die Vakantieadressen.nl heeft om toekomstige gasten te helpen bij het vinden van de juist passende accommodatie.
Een collega van de Gastvrije Landgoederen vertelde over de succesvolle verhuur via deze website’s. Wij verhuren al ruim 10 jaar een drietal accommodaties en dan heb je al de nodige ervaring. Daarnaast hebben wij een melkveehouderij en een dosis GBV ( Gezonde Boerenverstand). Dat troffen wij ook aan bij Vakantieadressen.nl; resultaat gericht, nuchter, goede praktische adviezen en een makkelijke toegankelijke website zorgen ervoor dat het prettig zakendoen is met dit bedrijf.

 

"Nieuwe foto's laten maken"

Op advies van Vakantieadressen.nl hebben we een compleet nieuwe serie foto’s laten maken van alle slaapkamers; onder het motto; de toekomstige gasten willen zien waar men terecht komt. Ook het snel verwerken van alle informatie is een groot pluspunt, daarover zijn wij ook zeer tevreden. Landgoed de Barendonk heeft 3 verblijven, die wij afzonderlijk maar ook deels incombinatie verhuren.
Hartelijke groet vanuit Brabant: Liesbeth Hermanussen-Thijssen van Landgoed de Barendonk in Beers Noord-Brabant

 

Mijn passie is mijn werk geworden

Over de bezetting van onze accommodatie zijn wij zeer tevreden. Nadat wij de samenwerking zijn aangegaan met vakantieadressen stromen de boekingen letterlijk binnen.

 

"Kennis delen met huiseigenaren"

Ton weet waar hij over praat en deelt zijn kennis graag met zijn klanten. Hij is een goed klankbord, neemt de tijd voor je en geeft waar nodig tips. Zijn belofte, namelijk dat hij een goede bezetting via vakantieadressen.nl garandeert, maakt hij waar!

- Onze vermelding bij Vakantieadressen.nl
Anita Meijer

 

Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten