★★★★★
★★★★★
10

Monumentale boerderij nabij de IJssel

vanaf 11 - 24 personen
11 slaapkamers
8 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 2055
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Johan en Marijke weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan jongerengroepen of vergelijkbare groepen met enkel personen onder de 30 jaar.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Deze monumentale boerderij gelegen nabij de IJssel tussen Deventer en Apeldoorn is onlangs volledig gerenoveerd. De boerderij van bouwjaar 1812 is gerestaureerd tot een schitterende accommodatie met behoud van de karakteristieke ouderwetse elementen. Het vakantieadres is geschikt voor groepen tot 24 personen en voorzien van 9 slaapkamers (22 bedden), 2 bedstedes en 8 badkamers.

  De vroegere deel van de monumentale boerderij vormt het hoofdgebouw met een grote gezamenlijke ruimte en open keuken met kookeiland. Hier kun je samen zijn en gezamenlijk eten aan de lange eettafel. Onder de hilde (vroegere hooizolder) bevinden zich verschillende knusse zithoekjes. Op de hilde is een chillplek voor de jeugd gecreëerd.

  Het voorhuis is opnieuw ingericht zoals het vroeger was met zithoek, houtkachel en 2 bedstedes (100x200cm). De bedstedes zijn ieder geschikt voor 1 volwassene of 1 kind. Tevens vind je in het voorhuis twee 2-persoons slaapkamers. Één van beide slaapkamers is voorzien van eigen badkamer en is tevens aangepast voor mindervaliden. Wel dient erbij vermeld te worden dat er een hoogteverschil zit tussen het voorhuis en de gezamenlijke ruimte.

  De vroegere varkensstal bevindt zich op 5 meter van de boerderij en is verbouwd tot slaapgebouw voorzien van 6 slaapkamers met eigen douche, toilet en wastafel. Rondom de boerderij is alle ruimte. Zo kunnen de kinderen voetballen op het grote grasveld of gebruik maken van de speelvoorzieningen. De overdekte speelruimte is gereed in december 2021. Ook is er een dierenweide met een paar dwerggeitjes.
  Op het terrein is een AED aanwezig.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Schuur beneden:
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Schuur boven:
  Slaapkamer 5: 3x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 6: 3x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Boerderij beneden:
  Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel (aangepast voor mindervaliden)
  Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 9: bedstede (100x200)
  Slaapkamer 10: bedstede (100x200)
  Boerderij boven:
  Slaapkamer 11: 4x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Beoordelingen

  A.M. - Juli 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Prachtige plek, goede voorzieningen als spoelkeuken, grote oven, prima bbq, voetbaldoelen en vuurplaats. Sanitair perfect. Authentieke sfeer en prettig contact met verhuurders.


  Fabienne - Juli 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Wij hebben (met onze vriendengroep + kindjes) een fantastisch lang weekend gehad. Het huis (+ bijgebouwen) zijn prachtig, de algemene ruimte is heel mooi en van alle gemakken voorzien en de slaapkamers zijn mooi, ruim, schoon en nieuw. De communicatie is vlot en goed en de ligging is ook fijn. Vlakbij Twello en Deventer, dus voor boodschapjes of uitstapjes ideaal.

  A - Juni 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Het was een prachtige locatie met een grote speelruimte erbij. Alles was aanwezig en het was keurig netjes. Het is niet echt goedkoop maar dan heb je ook wat. Heel aardige mensen waar je alles aan kan vragen.


  Marylou - Juni 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Vriendengroep van 17 dertigers met 8 kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar: Wat een super weekend! Prachtig ingerichte, historische boerderij. Met in een apart gebouw de slaapvertrekken en niet te ver weg van elkaar. Een mooi stuk grond eromheen, helemaal omheind dus we konden de meeste kinderen naar hartelust laten spelen. 'S avonds de kinderen naar bed en de volwassenen gezellig met elkaar in het andere verblijf voor een lekker diner en spelletjesavond.


  Mandy - April 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Wij waren de eerste gasten van dit prachtige huis, Een echte aanrader, echt overal is is aangedacht, we komen zeker weer terug


  P.C. - April 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Een prachtig verbouwde boerderij, met aan alle kanten ruimte om met een groep samen te zijn. De verschillende zitjes verspreid door het huis maakt dat je ook makkelijk een op een kan zitten.


  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.