Groepsaccommodaties in Nederland
Groepsaccommodaties in Nederland

Een groepsaccommodatie starten / bouwen / overnemen?

Gaat u een groepsaccommodatie, vakantieboerderij of familiehuis beginnen of overnemen? Of overweegt u uw accommodatie te verbouwen en wilt u graag meer informatie & advies over welk type groepsaccommodaties het beste verhuren? Vakantieadressen.nl is een familiebedrijf en al 20 jaar de specialist in het verhuren van luxe groepsaccommodaties, familiehuizen, villa's en bijzondere overnachtingslocaties in Nederland. Wij hebben veel kennis in huis die wij graag (kosteloos telefonisch) met u delen. De (advies)gesprekken gaan over vele onderwerpen zoals de groepsgrootte, het aantal slaapkamers & badkamers, de gemiddelde bezetting of een indicatie van de te verwachten huuropbrengsten (rendement). Uiteraard bespreken we ook trends & ontwikkelingen zoals de meerwaarde van een hottub, sauna of bubbelbad. Ook zaken waar je misschien zelf nog niet zo snel aan zou denken zoals een elektrische laadpaal, veranda of overdekte speelruimte komen ter sprake. Lees hier meer informatie over onze werkwijze.

Advies starten groepsaccommodatie vanaf de planfase
Wij zien steeds meer dat wij al vanaf de planfase, eventuele bestemmingsplan procedure of vergunningsfase voor het verkrijgen van de juiste vergunningen voor het bouwen van een groepsaccommodatie worden betrekken. Zo kunnen wij onze kennis & expertise inbrengen, welke u vervolgens kunt gebruiken in uw ontwerp afwegingen. Vaak zijn het kleine dingen - waar u zelf niet direct aan heeft gedacht - die toch een groot effect kunnen hebben op het eindresultaat. Benieuwd hoe andere huiseigenaren de samenwerking met Vakantieadressen.nl ervaren? Lees hier de ervaringen van andere verhuurders.

Ook de eigenaren van deze luxe groepsaccommodatie in Twente welke in april 2023 is geopend, hebben al in een vroeg stadium contact met ons opgenomen.  Zoals u kunt zien, het resultaat mag er zijn. Een schitterende Twentse boerderij voor 18 personen met 9 slaapkamers en 9 badkamers.

Overweegt u om een groepsaccommodatie of vakantieboerderij te starten, bouwen of overnemen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via 0545-477370 of onze klantenservice

Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.

Waarom Vakantieadressen.nl?
Ervaring
>20 jaar
Overnachtingen
>1 miljoen
Onze huizen
9,3
Onze service
9,6
Verhuurders &
huizen gecheckt
Totaalprijzen, geen
onverwachte kosten

Ton
Directeur & Eigenaar

Wouter
Development & Commercieel Manager

Menno
Marketing & Sales

Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten