Reviews van onze gasten

Reviews spelen voor veel gasten een belangrijke reden bij het zoeken & boeken van een vakantiehuis. Alle gasten welke via Groepsaccommodatie.nl (onderdeel van Vakantieadressen.nl) hebben geboekt, krijgen na vertrek een uitnodiging voor het schrijven van een review. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten. Aanvullend bieden wij de verhuurder de mogelijkheid om binnen enkele dagen te reageren op een beoordeling. Beoordelingen worden binnen enkele weken nadat deze zijn geplaatst online geplaatst, mits deze voldoen aan ons reviewbeleid.

Geverifieerde beoordelingen
Echte gasten, echte reviews. Alleen gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, kunnen een review schrijven. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten.
 
9.3
• Voortreffelijk! (7159 beoordelingen)

 
10
• Buitengewoon!
Enes ‐ Maart 2023 ‐  12 volwassenen

Wat een topweekend gehad hier met 12 man. Super schoon en netjes allemaal. Er is een gezamenlijke ruimte waar je met zijn allen fijn gezellig bij elkaar kunt zitten en eten/drinken/spelletjes spelen. Er zijn 5 slaapkamers die elke beschikken over een douche en toilet. Dat was erg comfortabel. Daarnaast kan je buiten ook spelen (fijn gesprongen op de trampoline) er is ook een bbq aanwezig in de tuin. Helaas wegens weersomstandigheden geen mogelijkheid gehad daarvoor. A’dam was 20 min rijden.

Reactie van de verhuurder

Bedankt voor uw fijne recensie en natuurlijk voor jullie verblijft! Het was ook heel fijn jullie even persoonlijk te ontmoeten! Wie weet tot weerziens!

 
10
• Buitengewoon!
Alexander ‐ Maart 2023 ‐  20 volwassenen

Wij hebben een topweekend gehad

 
9.6
• Buitengewoon!
Truus ‐ Maart 2023 ‐  10 volwassenen + 3 kinderen

Wat een heerlijk groot huis! Alle bedden opgemaakt, overal handdoeken, fijne sauna en bubbelbad. Als even schoon. Leuke boerderij voor kinderen. Wij willen volgend jaar weer!

 
9.6
• Buitengewoon!
Peter ‐ Maart 2023 ‐  16 volwassenen + 9 kinderen

Een gastvrij verblijf en een hartelijke ontvangst in een prima verzorgde accommodatie. Enorm leuk extraatje: de boerderijdieren.

 
10
• Buitengewoon!
Caroline ‐ Maart 2023 ‐  8 volwassenen

Alles klopte, huis, omgeving, ontvangst. Aanrader

 
8.0
• Erg goed!
Marko ‐ Maart 2023 ‐  7 volwassenen

We hebben met ons gezin een heerlijk weekend gehad. Fijn om allemaal een eigen kamer te hebben. We houden van koken en hebben de grote keuken dus goed gebruikt. Een nadeel is het geluid van het verkeer.

Reactie van de verhuurder

Klopt, in de keuken, achter in het huis, is het verkeer beter te horen dan in de huiskamer. Afgelopen winter hebben we het dak van de huiskamer geïsoleerd. De keuken komt later aan de beurt zodat het ook daar rustig zal zijn. Behalve dan het geluid van het roeren in pannen ........

 
8.4
• Erg goed!
Koos ‐ Maart 2023 ‐  20 volwassenen

Met een grote vriendengroep mannen en heerlijk weekend gehad. Top met alle voorzieningen die er zijn.

 
10
• Buitengewoon!
Harrie ‐ Maart 2023 ‐  14 volwassenen + 1 kind

fantastisch huis voor een groot gezelschap, smaakvol ingericht, heerlijke kamers met eigen sanitair, fantastische keuken, ruime tuin en prachtige omgeving. Communicatie met verhuurster was snel en zeer prettig. Enorme aanrader!

Reactie van de verhuurder

Dank je wel voor je positieve woorden, fijn dat de 92e verjaardag van jullie (schoon-)moeder een succes was.

 
6.8
• Aangenaam
Bj ‐ Maart 2023 ‐  8 volwassenen + 4 kinderen

Prima huis, volledig ingericht. Fijn de opgemaakte bedden

 
9.2
• Voortreffelijk!
Juliette ‐ Maart 2023 ‐  11 volwassenen

De groepsaccommodatie was heerlijk en goed verzorgd. Een mooi en gezellig huis. Wij waren er met 13 volwassenen, 1 baby en 2 honden. De beheerders, zijn erg gastvrij en niets is ze teveel.
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten