Reviews van onze gasten

Reviews spelen voor veel gasten een belangrijke reden bij het zoeken & boeken van een vakantiehuis. Alle gasten welke via Groepsaccommodatie.nl (onderdeel van Vakantieadressen.nl) hebben geboekt, krijgen na vertrek een uitnodiging voor het schrijven van een review. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten. Aanvullend bieden wij de verhuurder de mogelijkheid om binnen enkele dagen te reageren op een beoordeling. Beoordelingen worden binnen enkele weken nadat deze zijn geplaatst online geplaatst, mits deze voldoen aan ons reviewbeleid.

Geverifieerde beoordelingen
Echte gasten, echte reviews. Alleen gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, kunnen een review schrijven. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten.
 
8.6
• Fantastisch! (6107 beoordelingen)

 
10
• Buitengewoon!
Esther ‐ November 2022 ‐  6 volwassenen + 1 kind

netjes huis. Bedden opgemaakt. Fijn dat er handdoeken waren en alle kamers beschikken over een eigen badkamer. We hebben het heerlijk gehad

 
9.6
• Buitengewoon!
Wypkje ‐ November 2022 ‐  16 volwassenen + 5 kinderen

Prachtige locatie

 
10
• Buitengewoon!
Wim ‐ November 2022 ‐  6 volwassenen + 2 kinderen

Jammer dat er maar vijf sterren zijn om te geven, want zeker bij communicatie zouden zes sterren niet misstaan. Verhuurder is een prima gastvrouw waarbij geen moeite teveel is. Ze is vriendelijk, behulpzaam en geeft goede tips over de mogelijkheden in de omgeving. Het terrein is, zeker voor kinderen, ideaal: zoveel speelmogelijkheden en de schuur is helemaal top! Opa, oma, de kinderen en de kleinkinderen hebben een geweldige gouden bruiloft gevierd. Wij komen zeker terug.

 
10
• Buitengewoon!
Paul ‐ November 2022 ‐  7 volwassenen + 1 kind

Fijne ontvangst, veel inbegrepen, alles aanwezig. Echt een aanrader voor een familie weekend

 
8.4
• Erg goed!
Riet ‐ November 2022 ‐  16 volwassenen

mooi verblijf in een prachtige omgeving. slaapkamers wel een beetje klein.

Reactie van de verhuurder

Bedankt voor uw beoordeling en graag tot ziens .

 
10
• Buitengewoon!
Astrid ‐ November 2022 ‐  10 volwassenen

Prachtig huis . Gezellig ingericht. Mooie grote badkamers en slaapkamers. Een aanrader !

 
10
• Buitengewoon!
Dick ‐ November 2022 ‐  15 volwassenen + 2 kinderen

Top lokatie midden in bossen. Je zit erg vrij. Restaurant eronder maar wij hebben zelf gekookt en tot laat gekletst en gezongen zonder voor overlast te zorgen

Reactie van de verhuurder

Beste familie Van Ommen, Nogmaals dank voor jullie komst en altijd weer welkom in Appelscha! Wat fijn dat jullie genoten hebben van jullie weekend.

 
10
• Buitengewoon!
Angèle ‐ November 2022 ‐  8 volwassenen + 38 kinderen

Zeer fijn kamp gehad en zeer tevreden over de ontvangst, de ruimtes, de keuken mooi uitgebreid en een mooie locatie voor zowel groepen met jeugd als families. Bos op loopafstand en erg afwisselend voor allerlei sport en spel activiteiten. Enige kleine dingetje: wel iet wat weinig douches voor 40 tot 50 man. Behulpzaamheid verhuurder en meedenken met vragen/verzoekjes is super.

 
8.4
• Erg goed!
Anjo ‐ November 2022 ‐  12 volwassenen

Heel vriendelijke en behulpzame mensen . De ligging is geweldig met mooie fiets mogelijkheden.

Reactie van de verhuurder

Beste Anjo, Bedankt voor de zo positieve recensie. We zijn daar erg blij mee en vinden het altijd ozo leuk om het mensen naar hun zin te maken. Met vriendelijke groet,

 
10
• Buitengewoon!
Maurice ‐ November 2022 ‐  16 volwassenen

Fantastische accommodatie. We werden vriendelijk ontvangen en we voelden ons gelijk thuis.

Reactie van de verhuurder

Beste Maurice en vrienden, heel leuk om te horen dat jullie je hier thuis voelden en hebben genoten. Hartelijk bedankt voor jullie prachtige recensie en van harte welkom om nog weer eens jullie jaarlijkse weekend te vieren!
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten