Groepsaccommodaties in Nederland
Groepsaccommodaties in Nederland

Over Groepsaccommodatie.nl

Groepsaccommodatie.nl (onderdeel van Vakantieadressen.nl) is al 20 jaar de specialist in het verhuren van luxe groepsaccommodaties, familiehuizen, villa's en bijzondere overnachtingslocaties. Dagelijks boeken vele families en groepen uit binnen- en buitenland een vakantie via Groepsaccommodatie.nl. Wij zijn het grootste platform in het verhuren van grote vakantiehuizen (vanaf 10 personen) en luxe groepsaccommodaties in Nederland. Onze vakantieadressen scoren gemiddeld een 9.3 op basis van meer dan 14.000 reviews.

Het aanmelden van jouw vakantiehuis is gratis. Je betaalt alleen een commissie van 9,5% ex btw per boeking over de totaalprijs minus toeristenbelasting.

Rechtstreeks contact

Bij Groepsaccommodatie.nl heb jij rechtstreeks contact met gasten. Heeft de vakantiegast een vraag, dan stelt hij deze rechtstreeks aan jou. Heb jij een vraag voordat jij een boeking wilt goedkeuren, dan neem jij ook rechtstreeks contact op met de vakantiegast. Dit snelle en effectieve contact tussen huiseigenaar en vakantiegast resulteert erin dat gasten sneller boeken!

Behoud zelf de regie

Bij iedere boeking of optieverzoek ontvang jij direct de belangrijkste gegevens zoals de groepssamenstelling en leeftijden van de groep. Vervolgens bepaal jij of je de boeking goedkeurt. Jij maakt zelf afspraken met de vakantiegast, hanteert je eigen annuleringsvoorwaarden en verzorgt zelf de financiële afhandeling.

Onze doelgroepen

Onze doelgroep bestaat voor 80% uit families (opa / oma, kinderen en kleinkinderen). De overige 20% bestaat uit volwassen vriendengroepen, scholen/sportverenigingen en bedrijven. Wij richten ons niet "bewust" op jongerengroepen. 70% zijn Nederlandse gasten en 30% Duitse & Belgische gasten. Hiervoor hebben wij een eigen Duitse en Belgische website. Ons aanbod bestaat grotendeels uit luxe en kwalitatief hoogwaardige accommodaties. Hoe meer slaapkamers en/of badkamers, des te makkelijker wij het verhuren.

Zelf de betalingen regelen

Na het goedkeuren van een boeking verzorg je zelf de gehele financiële afhandeling. Je stuurt de vakantiegast de factuur, passend in jouw huisstijl en met je eigen (betalings)voorwaarden. Op deze wijze kun jij flexibel zijn voor de vakantiegast, waardoor zij jouw vakantiehuis eerder zullen boeken.

Gratis I-cal kalender koppeling

Verhuur je via meerdere websites? Dan heb je ongetwijfeld de ervaring dat je meerdere kalenders moet bijhouden. Groepsaccommodatie.nl biedt gratis de mogelijkheid om eenvoudig kalenders van verschillende platformen met elkaar te synchroniseren. Met deze I-cal kalender koppeling hoef je maar op één plek de kalender bij te houden, wel zo makkelijk.

Gratis professionele foto's

Foto's zijn de belangrijkste boekingsfactor om gasten te overtuigen om jouw vakantieadres te boeken. Sluit je je aan bij Groepsaccommodatie.nl, dan zorgen wij voor een goede presentatie van jouw vakantieadres. Onze fotograaf maakt nieuwe professionele foto's, een plattegrond en een virtuele rondleiding (360° tour) van jouw vakantieadres. Deze service bieden wij volledig gratis aan bij Groepsaccommodatie.nl waarvan wij overtuigd zijn dat deze veel boekingen via Groepsaccommodatie.nl kunnen binnenhalen.

De beste vindbaarheid

Door je aan te sluiten bij Groepsaccommodatie.nl is je accommodatie vindbaar onder een groot publiek. Naast www.groepsaccommodatie.nl is je accommodatie ook vindbaar op onze websites www.vakantieadressen.nlwww.vakantieboerderij.nl, www.wilango.de en www.wilango.be. Uit eigen onderzoek weten wij dat aangesloten accommodaties een hogere bezettingsgraad en méér verhuur inkomsten hebben.

Passend advies

Met ruim 20 jaar ervaring in het verhuren van groepsaccommodaties hebben wij veel kennis en expertise in huis, op basis waarvan we je graag voorzien van passende adviezen, mogelijke prijsoptimalisaties en tips. Ons enthousiaste team is goed bereikbaar, betrokken en hanteert een no-nonsense mentaliteit, waarbij je met al je vragen (telefonisch) bij ons terecht kunt. Lees hier de ervaringen van 25 andere aangesloten huiseigenaren.

Ben je nieuw in het verhuren van een groepsaccommodatie?

Ben je helemaal nieuw in het verhuren van een groepsaccommodatie? Of wil je een bestaand hotel of bed & breakfast in zijn geheel verhuren als groepsaccommodatie? Ook dan is Vakantieadressen.nl de ideale partner! Vele hotels, bed & breakfasts en startende verhuurders gingen je al voor en verhuren hun vakantieverblijf nu succesvol via Vakantieadressen.nl. Meer informatie? Lees dan de artikelen hieronder.

Online, maar ook offline

Naast de online vindbaarheid van jouw vakantieadres, zorgt Vakantieadressen.nl ook voor een goede offline zichtbaarheid! Sluit je aan bij Vakantieadressen.nl en ontvang unieke Vakantieadressen.nl artikelen, zoals: een emaille bord, speelkaarten, memoryspel, pennen, notitieblokken en nog veel meer. Bovendien ontvang je jaarlijks een online én fysieke Gastbeoordeling Award van Vakantieadressen.nl!

 

Gastbeoordeling Awards
Een stukje waardering voor jullie geweldige vakantiehuis & service

 

Emaille bord
Zo laat je zien dat je bent aangesloten bij een gerenomeerd platform

 

Gadgets
Leuk om in je vakantiehuis te leggen voor toekomstige vakantiegasten

Ontmoet ons team & kantoor

Vakantieadressen.nl is een familiebedrijf dat zich sinds 2004 richt op de verhuur van grote vakantiehuizen. Wij richten ons op luxe groepsaccommodaties, vakantieboerderijen, familiehuizen, villa's en bijzondere overnachtingslocaties in Nederland. Wij zijn het grootste platform in het verhuren van grote vakantiehuizen (vanaf 10 personen) in Nederland. Onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken & gezond boerenverstand.

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ton
Directeur & Eigenaar

Wouter
Development & Commercieel Manager

Menno
Marketing & Sales

Ervaringen van aangesloten verhuurders

 

 

 

 

 

 

Ze denken met je mee!

Wij hebben in 2018 een grote villa aangekocht, die we hebben verbouwd tot luxe vakantieverblijf voor maximaal 18 personen. Uiteraard wisten we toendertijd niet hoe we aan al die boekingen moesten komen. We gingen opzoek naar een platform die ons, uiteraard tegen betaling, kon helpen om onze villa volgeboekt te krijgen. We tekenden een contract bij Belvilla, die beloofde ons dat we veel boekingen zouden krijgen. De belofte werd waargemaakt en wij waren blij dat het goed ging. Wat wij in het begin niet door hadden, was dat hier wel een behoorlijke prijskaartje aan hangt.

 

"We zijn meer dan 100 boekingen van Vakantieadressen.nl verder"

In de loop van 2021 kregen we contact met Wouter van Vakantieadressen.nl. Hij vertelde ons dat we veel minder commissie verschuldigd waren bij hun, en dat we boekingen - bijvoorbeeld vanwege doelgroep - konden weigeren. Ook hadden we zelf contact met de gasten. Dit sprak ons erg aan. Begin 2022 hadden de eerste gasten geboekt! Aan de start waren we sceptisch of de mensen ons wel konden vinden. Nu, in oktober 2023, zijn we meer dan 100 boekingen van Vakantieadressen.nl verder en kunnen we concluderen dat we net zoveel, of zelfs nog meer boekingen krijgen dan in 't verleden. Tevens is het contact veel persoonlijker, en staat het hele team altijd voor je klaar als je vragen hebt. Ze denken met je mee. Op naar nog heel veel mooie boekingen van Vakantieadressen.nl!
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl.

 

Met vriendelijke groeten,
Hans van den Hombergh “Beleef Arcen” in Arcen
November 2023 

 

 

 

 

 

 

Altijd bereikbaar en je wordt snel geholpen!

De samenwerking met Vakantieadressen.nl werkt voor ons fantastisch vanaf het allereerste begin. Ze zijn zo goed bereikbaar en behulpzaam, echt geweldig. De communicatie is top, altijd bereikbaar ook je wordt snel geholpen via de mail én telefonisch.. dat vind ik super fijn, want dan kun je vlot doorwerken met de klant en dat wil men vandaag de dag. Snelle reacties werken denk ik!

 

"Wij zijn erg blij met dit platform!"

Het contact met de medewerkers van Vakantieadressen.nl is altijd prettig en gezellig. Er is een wederzijds vertrouwen en dat voelt voor ons heel fijn. Ook overleg over punten ter verbetering is tijd en ruimte voor en daar zetten ze zich ook altijd voor in. Wij zijn erg blij met dit platform!
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl.

 

Met vriendelijke groeten,
Danny Schaper en Anet Van Erven “Riders Resort” Ommen
November 2023 

Lees hier de ervaringen van 25 andere verhuurders.

Ja, ik wil graag kennis maken

Wil je graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

   of  

Vakantieadressen.NL B.V.
Needseweg 23 A - 7151 MH Eibergen
Telefoon: 0545-477370
vakantie(apestaartje)vakantieadressen.nl
K.v.K: 69431183

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 12:30 en 13:30 - 17:00 uur
Een afspraak op een ander tijdstip is zo gemaakt.

Contactformulier


Beschermd door reCAPTCHA. Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten