Groepsannuleringsverzekering afsluiten

Hoe kan ik een groepsannuleringsverzekering afsluiten?
Vakantieadressen.nl werkt samen met RecreatieVerzekeringen.nl voor het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering. Het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering kan op twee manieren:

  • 1): Een groepsannuleringsverzekering afsluiten tijdens het plaatsen van een optie of boekingsaanvraag (Aanbevolen)
    • Dit is de meest gemakkelijke manier! Wanneer je bij een vakantiehuis een bepaalde datum én aantal personen hebt ingevuld, ga je naar het optie- of boekingsformulier. Hier kun je vervolgens aangeven of je een groepsannuleringsverzekering wilt afsluiten. De premie voor de verzekering wordt automatisch weergegeven.
  • 2): Een groepsannuleringsverzekering afsluiten nadat je een boekingsaanvraag hebt geplaatst
    • Wanneer je al een boekingsaanvraag hebt geplaatst en vervolgens alsnog een groepsannuleringsverzekering wilt afsluiten, kan dat het gemakkelijkst via deze link. Hier kun je zelf de premie berekenen en de groepsannuleringsverzekering afsluiten. Bij "Reis/verblijf geboekt bij" kun je "Vakantieadressen.nl" invullen. Vervolgens vul je de huursom en boekingsgegevens in zodat de premie wordt berekend.

Klik hier voor het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering

 

Veel gestelde vragen:

1. Welke voorwaarden gelden?
Voor het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering hanteert RecreatieVerzekeringen.nl de volgende voorwaarden:

2. Hoe kan ik de premie voor de groepsannuleringsverzekering berekenen?
Nadat je de juiste datum en aantal personen hebt ingevuld, kun je in het optie- en boekingsformulier bij ieder vakantiehuis op Vakantieadressen.nl zien hoeveel premie wordt gerekend voor het afsluiten van de groepsannuleringsverzekering. Heb je al een boekingsaanvraag geplaatst maar was je vergeten een groepsannuleringsverzekering af te sluiten? Dan kan je hier de premie berekenen en alsnog een groepsannuleringsverzekering afsluiten.

3. Goed om te weten (belangrijk)

  • Voor een optimale dekking van je groepsannuleringsverzekering, is het belangrijk dat je deze afsluit binnen 7 dagen na boeken van de vakantie
  • Bovendien dien je binnen 5 werkdagen een namenlijst van de groep te overhandigen aan RecreatieVerzekeringen.nl

4. Ik heb een individuele annuleringsverzekering, is deze ook dekkend?
Dat kunnen wij vanuit Vakantieadressen.nl niet beoordelen. Raadpleeg de contactpersoon van je verzekeraar om te vragen of deze annuleringsverzekering dekkend is voor de gehele groep. Daarnaast kun je ook altijd deze vraag voorleggen aan RecreatieVerzekeringen.nl, zie daarvoor de contactgegevens hieronder.

5. Ik heb niet bij Vakantieadressen.nl geboekt, kan ik dan alsnog een groepsannuleringsverzekering afsluiten?
Zeker! Ook als je via een andere website een vakantiehuis hebt geboekt, kun je alsnog een groepsannuleringsverzekering via Vakantieadressen.nl afsluiten. Klik hier om de premie te berekenen en een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.

6. Overige vragen?
Voor alle vragen omtrent de groepsannuleringsverzekering, kun je rechtstreeks contact opnemen met RecreatieVerzekeringen.nl.
Bekijk hier de veel gestelde vragen.

RecreatieVerzekeringen.nl
B.S.F. von Suttnerstraat 17
9728 WZ Groningen
[email protected]
+31 85 0027540
Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur

Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten