Over Groepsaccommodatie.nl

Groepsaccommodatie.nl is een website van Vakantieadressen.nl. Vakantieadressen.nl. is een familiebedrijf dat zich sinds 2004 richt op de verhuur van grote vakantiehuizen. Wij richten ons op luxe groepsaccommodaties, vakantieboerderijen, familiehuizen, villa's en bijzondere overnachtingslocaties in Nederland. Dagelijks boeken vele families en groepen uit binnen- en buitenland een vakantie via Vakantieadressen.nl. Wij zijn het grootste platform in het verhuren van grote vakantiehuizen (vanaf 10 personen) in Nederland. Onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken & gezond boeren verstand.

Onze doelgroep bestaat voor 80% uit families (opa / oma, kinderen en kleinkinderen). De overige 20% bestaat uit volwassen vriendengroepen, scholen/sportverenigingen en bedrijven. Bedrijven zijn zeer interessant voor doordeweekse dagen en we zien ze steeds meer boeken via ons platform. Wij richten ons niet "bewust" op jongerengroepen. 70% zijn Nederlandse gasten en 30% Duitse & Belgische gasten. Hiervoor hebben wij eigen Duitse en Belgische websites. Ons aanbod bestaat grotendeels uit luxe en kwalitatief hoogwaardige accommodaties. Hoe meer slaapkamers en/of badkamers, des te makkelijker wij het verhuren.

Kennis delen
Met bijna 20 jaar ervaring in de groepen-markt, weten wij als geen ander welk type accommodaties goed verhuren. Kennis welke wij graag (gratis) delen met startende ondernemers in onze branche. Wil jij een nieuwe groepsaccommodatie starten of wil jij je accommodatie gaan verbouwen, wij denken graag met je mee! Wij zien dat steeds meer ondernemers al in de ontwerp-fase contact met ons opnemen. Zo ook de eigenaren van deze luxe groepsaccommodatie welke inmiddels in 2021 is geopend.

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer over onze werkwijze is te vinden op: www.vakantieadressen.tips

Van links naar rechts: Wouter - Ivo - Ria - Rianne - Ton - Menno

Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten