Over Groepsaccommodatie.nl

Groepsaccommodatie.nl (onderdeel van Vakantieadressen.nl) is een familiebedrijf dat zich sinds 2004 richt op de verhuur van grote vakantiehuizen. Wij richten ons op luxe groepsaccommodaties, vakantieboerderijen, familiehuizen, villa's en bijzondere overnachtingslocaties in Nederland. Dagelijks boeken vele families en groepen uit binnen- en buitenland een vakantie via Vakantieadressen.nl. Wij zijn het grootste platform in het verhuren van grote vakantiehuizen (vanaf 10 personen) in Nederland. Onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken & gezond boeren verstand.

Kennis delen
Met bijna 20 jaar ervaring in de groepen-markt, weten wij als geen ander welk type accommodaties goed verhuren. Kennis welke wij graag (gratis) delen met startende ondernemers in onze branche. Wil jij een nieuwe groepsaccommodatie starten of wil jij je accommodatie gaan verbouwen, wij denken graag met je mee! Wij zien dat steeds meer ondernemers al in de ontwerp-fase contact met ons opnemen. Zo ook de eigenaren van deze luxe groepsaccommodatie welke in april 2023 is geopend.

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Lees hier meer informatie over onze werkwijze.

 

Van links naar rechts: Menno - Wilbert - Ria - Bas - Ivo - Rianne - Wouter - Ton

Ontmoet ons team & kantoor

Ton
Directeur & Eigenaar

Ria
Financiën & Administratie

Wouter
Development & Commercieel Manager

Menno
Marketing & Sales

Rianne
Klantenservice & Social Media

Wilbert
Data & Marketingexpert

Ivo
Klantenservice, Marketing & Sales

Eloise
Grafisch ontwerper

Geert
Fotograaf

Bas
Webbouwer & ICT

Klara
Kantoorkoe

Kantoor
Temidden van het Achterhoekse Coulisselandschap

Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten