★★★★★
★★★★★
8.4

Gezellige vakantiewoning met buitenkeuken

vanaf 8 - 18 personen
8 slaapkamers
7 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 556
 • Deel dit vakantieadres:
 • Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Deze groepsaccommodatie in Schaijk is de ideale locatie voor een zorgeloze luxe vakantie! De accommodatie is sfeervol, huislijk ingericht en voorzien van 8 slaapkamers en 7 badkamers. Er is een eetkeuken voor 16 personen en een aangrenzende woonkamer voor 20 personen. Daarnaast is een ruime entree welke als verblijfsruimte kan dienen.

  Rond het huis ligt een terras met veranda, grote (bloemen)tuin, buitenkeuken en een grasveld. Er is een jeu de boules baan, trampoline (voor kinderen) en speelhuisje met schommels, glijbaan en zandbak (1200m2 recreatieruimte).

  Schaijk grenst aan de natuurgebieden Maashorst, Herperduin, Keent en de Maasdijken. Daardoor behoren fietsen en wandelen tot de favoriete bezigheden van de gasten. In de directe omgeving zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgezet, waar Wisenten, Exmoor pony's en Taurossen nog je pad kunnen kruisen.

  Verschillende culturele mogelijkheden in de omgeving zijn de stadjes Ravenstein, Grave en Megen. Op circa 20km afstand de historische stad 's Hertogenbosch en de oudste stad van Nederland Nijmegen.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Begane grond:
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + 1x bedstee + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + wastafel
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + douche en wastafel
  Er is voor slaapkamer 8 een toilet beschikbaar in de ruimte ernaast.
  Verdieping:
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 6: 3x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Beoordelingen

  Sharda - September 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  9.2

  We hadden een geweldige weekendverblijf met de familie. Niets was de hosts teveel. We kregen genoeg informatie over de omgeving. In huis was alles aanwezig en schoon. In directe omgeving slager, supermarkt en diverse restaurantjes om alles wat nodig is om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Prachtige omgeving. De host Ton nam ons zelf mee in zijn camper om de omgeving te verkennen. Dat was top!


  Bonno - September 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  8

  Met 11 goede hockeyvrienden hebben wij een heerlijk lang weekend in Schaijk bij Ton door mogen brengen. Tevoren al veel contact gehad, Ton is erg flexibel, bereid veel te regelen, doet nergens moeilijk over. De locatie, het huis, de tuin, de voorzieningen waren prima. We hadden het perfecte weer en hebben elke dag, middag en avond buiten gezeten, aan de gezellige tafels, jeu de boules gespeeld, locale barbeque geregeld, kortom we hebben genoten ! Absoluut een aanrader ! Bonno Mijnlieff

  Romy Melissa - Augustus 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  8.8

  Het huis is enorm relaxed. Veel plek binnen en buiten. De eigenaar kwam bij ons (een jongere groep) alleen vaak binnen om te checken en ook liep hij vaak buiten rond.

  Reactie van Ton

  Dankjewel voor jullie waardering! Het is ons blijkbaar niet gelukt om in deze drukke zomermaanden (met jongerere groepen) de schoonmaak op hoog niveau te houden. (Uit ervaring blijkt aanwezigheid van een beheerder bij de jongerere groep niet overbodig) Hopelijk kunnen we jullie nog eens in onze accommodatie verwelkomen!


  Noor - Juli 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  7.6

  Communicatie had beter gekund, verder was het een beetje raar dat Ton de hele dag in z'n tuin liep terwijl wij daar zaten. Verder was Ton een prima gastheer en het huis was naar mijn mening ook helemaal in orde! 👍


  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.