Modern ingericht vakantieverblijf met kampvuur en speelbos

  • vanaf 15 - 34 personen
  • 8 slaapkamers
  • 8 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Lia weten.

Reservering aanvragen Stel Lia een vraag per email.
Bijzonderheden
Deze accommodatie wordt niet aan scholen/jeugdgroepen verhuurd. Groepen met luidruchtige nachtelijke activiteiten adviseren wij een andere accommodatie te zoeken.
Beschrijving
Deze comfortabele groepsaccommodatie is voorzien van 8 slaapkamers, 8 badkamers en geschikt voor maximaal 34 personen. De accommodatie is bij uitstek geschikt voor uw familie- of vriendengroepen.

De accommodatie beschikt over een gezamenlijke ruimte met zit- en eethoek. In de zithoek vindt u heerlijke lounge banken. In het eetgedeelte staan verschillende tafels met stoelen waar u gezamenlijk kunt eten.

De keuken is van alle gemakken voorzien zoals 5-pits gasfornuis, koelkast, diepvries, magnetron, oven en vaatwasmachine.

Het thema: “Ik hou van Holland” is tot in de details doorgevoerd. Zo hebben alle slaapkamers bijvoorbeeld oude kinderliedjes als thema. Het Delfts-blauw voert de boventoon en de wandlampjes zijn gemaakt van oude klompen. De stoffige, gehaakte kleedjes uit oma’s kast zijn aan een tweede leven als wanddecoratie begonnen.

Op het terras is een trap naar boven vanwaar u in de ‘jachthut’ komt. Rond een gezellig vuurtje van de houtkachel komen de sterke verhalen los. Over de balustrade kijk je uit over de landerijen rondom de boerderij. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er écht gejaagd gaat worden op eventueel passerend wild.

Voor de kinderen zijn een aantal skelters beschikbaar. De accommodatie heeft een eigen speelveld en terras. Er is een speelbos aanwezig voor bos- of avondspel en kampvuurplaats (eerst melden). Op het bedrijf zijn dieren aanwezig: Koetje Nova, Ezels Anouk en Debbie, kipppen en de hond Treesje. Verder grazen er meestal koeien rondom de boerderij.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Stel je vraag direct aan de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
De groepsaccommodatie is voorzien van 8 slaapkamers en 8 badkamers

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 6: 4x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 7: 4x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 8: 4x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.