★★★★★
★★★★★
9.7

Familie accommodatie met groepsruimte en 4 vakantielodges

vanaf 12 - 24 personen
12 slaapkamers
4 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1021
 • Deel dit vakantieadres:
 • Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan voetbalverenigingen, disputen, studentenverenigingen of vergelijkbare groepen.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Gelegen in een bosrijke omgeving vind je dit familie vakantieadres bestaande uit een groepsruimte en vier vakantielodges. Je kunt er met 24 personen overnachten verdeeld over vier vakantielodges met in totaal 12 slaapkamers.

  In de groepsruimte kun je gezellig onthaasten in de grote living welke voorzien is van een bar en voldoende zit gelegenheden. De open keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om gezamenlijk lekker te koken. Vanuit de living kun je de kinderen in de gaten houden die zich wel vermaken in de grote speeltuin.

  De vier lodges zijn stoere onderkomens, ieder voorzien van 3 slaapkamers met een-persoons bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Bij een verblijf met een groepsgrootte tot 18, krijgt u de beschikking over 3 lodges.

  Als groep heb je een eigen privé tuin met terras en tuinmeubilair tussen de verschillende lodges in. De accommodatie is gelegen op een recreatiepark met enkele andere vakantiehuizen. Je kunt gebruik maken van voorzieningen op het park zoals de buitenzwembaden, de speeltuin, twee tennisbanen, het sportveld, het speelbos, de jeu de boulesbaan en verschillende tafeltennistafels.

  Bijzonderheden: Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan voetbalverenigingen, disputen, studentenverenigingen of vergelijkbare groepen.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Vakantielodge 1 beneden:
  Slaapkamer 1: 1x 2-persoonsbed
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Vakantielodge 2 beneden:
  Slaapkamer 4: 1x 2-persoonsbed
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Vakantielodge 3 beneden:
  Slaapkamer 7: 1x 2-persoonsbed
  Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Vakantielodge 4 beneden:
  Slaapkamer 10: 1x 2-persoonsbed
  Slaapkamer 11: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 12: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Beoordelingen

  Yvette - Augustus 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Dit is het tweede jaar dat we met de vriendengroep hier een week verblijven. 9 volwassenen en 8 kinderen (0-6jaar). En het was weer geweldig! De opzet met de slaap logdes en het grote gemeenschappelijke gebouw zijn echt perfect! De omgeving is leuk met jonge kinderen, en het zwembad met speeltuin ook geweldig! Tot volgend jaar! 😄


  Rois - Juli 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  9.2

  De kinderen vonden het geweldig, goede service en zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor grote gezinnen en groepen.

  Marleen - Juni 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Superleuk accommodatie, 4 verschillende huizen plus 1 groepshuis,Leuk zwembad en aardige speeltuin.


  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Natuurgebied de Maashorst, 3500 ha. rust en stilte, biedt u een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Het verrassende groene hart van Brabant trakteert u op prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en beekjes.

  De Maashorst leent zich uitstekend voor korte of lange fiets- en wandeltochten. Er is een uitgebreid fiets- en wandel routenetwerk. U fietst of wandelt van punt naar punt. U bent daarmee flexibel in het bepalen van uw route. Voor degene die amusement zoeken is een dagje naar de verschillende Brabantse attractieparken uitstekend te doen. Bijvoorbeeld de Efteling, de Beekse Bergen, Toverland of Billy Bird Hemelrijk. Allen liggen binnen 20 tot 40 minuten van de accommodatie.
  Direct contact met de verhuurder.