zeever offer

Groepsaccommodaties op Texel

Rechtstreeks contact eigenaar
Stel je vraag direct aan de eigenaar.
Direct contact
Online boeken
Boek rechtstreeks bij de eigenaar
Online boeken
Laagste Prijs Garantie
Betaal rechtstreeks aan de eigenaar
Laagste Prijs


Gelegen op 700m van het bruisende centrum van De Koog
De Koog (Texel) - Waddeneilanden

6 - 12 personen

6 slaapkamers

2 badkamers

Luxe vakantiehuis

Bekijken

Gelegen op Texel met sportveld, vuurplaats en speelzolder
Den Hoorn (Texel) - Waddeneilanden

20 - 50 personen

9 slaapkamers

9 badkamers

Familie accommodatie

Bekijken

Luxe groepsaccommodatie met 2 sauna's & 2 whirpools
Den Burg (Texel) - Waddeneilanden

12 - 24 personen

12 slaapkamers

12 badkamers

Luxe groepsaccommodatie

Bekijken

Luxe vakantiehuis met 3 sauna's & 3 whirpools
Den Burg (Texel) - Waddeneilanden

18 - 36 personen

18 slaapkamers

18 badkamers

Luxe groepsaccommodatie

Bekijken

Luxe vakantieverblijf op Texel met whirlpool en sauna
Den Burg (Texel) - Waddeneilanden

6 - 12 personen

6 slaapkamers

6 badkamers

Luxe vakantieverblijf

Bekijken

Uniek overnachten in Countrywestern Stijl op Texel
Den Hoorn (Texel) - Waddeneilanden

10 - 24 personen

4 slaapkamers

4 badkamers

Groot vakantiehuis

Bekijken

Gelegen op minder dan 1 km van het Noordzeestrand
De Koog (Texel) - Waddeneilanden

10 - 31 personen

7 slaapkamers

4 badkamers

Groepsverblijf Texel

Bekijken


Vakantiehuizen op Texel

Een weekendje met uw familie uitwaaien op één van de Waddeneilanden? Neem dan eens een kijkje tussen onze groepsaccommodaties op Texel! Op dit Waddeneiland vindt u verschillende familie accommodaties, luxe vakantievilla's en luxe groepsaccommodaties waar u afhankelijk van uw wensen heerlijk kunt genieten tijdens uw Vriendenweekend, Vrijgezellenweekend of Seniorenweekend. Of je nu een groepsaccommodatie op Texel voor 10, 20, 25, 30 of 40 personen, zowel voor kleine groepen van 12 - 14 personen als grote groepen van 26 - 28 personen bieden wij geschikte vakantiehuizen voor grote groepen. Vanaf de vakantiehuizen, groepswoningen en groepshuizen is het mogelijk om alles op het eiland binnen een half uur te bereiken. Ook bent u vanaf al onze accommodaties op fietsafstand van Nationaal Park Duinen van Texel, waar u kunt genieten van het uitgestrekte duinenlandschap. Texel leent zich door het park en de uitgestrekte landbouwgronden dan ook perfect voor een wandel- of fietsvakantie.

Op vakantie of een weekendje weg in een groepsaccommodatie in Texel

Organiseer je een schoolkamp, jeugdkamp of zomerkamp en ben je op zoek naar een geschikte kamp locatie voor je schoolreisje. Texel beschikt over 30 kilometer aan zandstranden, waar u zich met uw reisgezelschap heerlijk kunt vermaken. Voor jongerengroepen zijn er verschillende activiteiten te ondernemen op het strand, wat dacht u van kitesurfen, beachvolleyballen of raften? Voor een familieweekend kan het leuk zijn om eens lekker uit te waaien op het strand tijdens een strandwandeling. Het strand wordt doorgaans door jong en oud als erg plezierig ervaren door de ruimte, het uitzicht en de vele sport en spel mogelijkheden.

De Texelse Groepsverblijven

Onze groepsaccommodaties, vakantiehuizen en logeerboerderijen in Texel worden gekenmerkt door hun ruime opzet en de vele aanwezige luxe. Zowel in als rondom het huis vindt je bij verschillende accommodaties speelfaciliteiten waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken, terwijl u toekijkt vanaf het terras. De accommodaties op Texel zijn dan ook geschikt voor vrijwel ieder type groep, de accommodaties zijn voorzien van veel privacy en vaak is het mogelijk om met uw kinderen op de kamer te liggen. Samen met de vele activiteiten die Texel kan bieden kun je zowel met een jongeren-, familie- of seniorengroep een prettig verblijf hebben met voor ieder wat wils.

De Leukste dagjes uit in Texel

Ecomare

Bij Ecomare ontdek je alles over het zeeleven in en rondom de Waddenzee. Zowel jong als oud staat doorgaans versteld van de speelsheid van de zeehonden. Ook is het mogelijk om de dieren te voeren onder begeleiding van een ervaren verzorger, iets wat de kids als erg leuk en spannend zullen ervaren! Ook voor ouderengroepen is er genoeg te beleven in Ecomare, het park is aangepast op mindervaliden en door het jaar heen zijn er verschillende exposities waardoor een bezoek aan Ecomare nooit hetzelfde zal zijn. Ook worden er vanaf Ecomare verschillende groepsexcursies aangeboden zoals een wadexcursie.

Otterstraat

De Otterstraat is een natuurgebied gelegen in het oosten van het eiland. In dit gebied vindt u vele bijzondere vogelsoorten en kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Ook vindt u in dit gebied verschillende zoutwater planten, welke in de Nederland zeer schaars zijn. De Otterstraat mag niet ontbreken op uw lijstje als u op fietsvakantie of wandelvakantie bent in Texel, daarbij is de Otterstraat goed bereikbaar vanaf al onze groepsaccommodaties op Texel!

Nationaalpark duinen van Texel

Nationaal Park duinen van Texel is met 43 km2 het grootste natuurgebied op Texel en loopt vanaf het zuidelijkste punt langs de westkust tot het meest noordelijke punt. In en rondom het nationaalpark zijn er vele activiteiten te doen voor uw groepsreis. Wat dacht u van een dag mountainbiken met uw vriendengroep door de duinen of een tocht op de elektrische fiets met uw seniorengroep? In het nationaalpark vindt u unieke flora en fauna welke u nergens anders in Nederland aantreft. Ook vind u in het nationaalpark verschillende bezienswaardigheden zoals de vuurtoren van Texel welke u tijdens uw fietstocht kunt bezoeken.