Rechtstreeks contact met de eigenaar

Je betaalt pas na je boeking

Boek rechtstreeks bij de eigenaar

Vind eenvoudig en snel je vakantiewoning

Geen boekingskosten

Laagste Prijs Zekerheid

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Waddeneilanden
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
10 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
Weekend vanaf 130 p.p.
Op basis van 39 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 124 p.p.
Op basis van 13 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 124 p.p.
Op basis van 13 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 130 p.p.
Op basis van 26 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 124 p.p.
Op basis van 13 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 42 p.p.
Op basis van 44 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 57 p.p.
Op basis van 24 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 50 p.p.
Op basis van 50 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 38 p.p.
Op basis van 70 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.2
Weekend vanaf 43 p.p.
Op basis van 26 personen.
Bekijk details

Groepsaccommodaties op Texel

Een weekendje met uw familie uitwaaien in één van de groepsaccommodaties op Texel? Neem dan eens een kijkje tussen onze groepsaccommodaties op de Waddeneilanden! Op dit Waddeneiland vindt u verschillende familie accommodaties, luxe groepsvilla's en luxe groepsaccommodaties waar u afhankelijk van uw wensen heerlijk kunt genieten tijdens uw vriendenweekend in een groepshuis, Vrijgezellenweekend in een groepsaccommodatie of een seniorenweekend in een groepsverblijf. Of je nu een groepsaccommodatie op Texel voor 10 personen, 20 personen, 25 personen, 30 personen of 40 personen, zowel voor kleine groepen van 12 tot 14 personen als grote groepen van 26 tot 28 personen bieden wij geschikte groepshuizen voor grote groepen. Vanaf de groepsverblijven, groepswoningen groepshuizen is het mogelijk om alles op het eiland binnen een half uur te bereiken. Ook bent u vanaf al onze accommodaties op fietsafstand van Nationaal Park Duinen van Texel, waar u kunt genieten van het uitgestrekte duinenlandschap. Texel leent zich door het park en de uitgestrekte landbouwgronden dan ook perfect voor een wandel- of fietsvakantie.

Een weekendje weg in een groepsaccommodatie in Texel

Wil je binnenkort een weekendje weg in een groepsaccommodaties in Texel? Organiseer je bijvoorbeeld een schoolkamp, jeugdkamp of zomerkamp en ben je op zoek naar een geschikte kamplocatie voor je schoolreisje. Texel beschikt over 30 kilometer aan zandstranden, waar u zich met uw reisgezelschap heerlijk kunt vermaken. Voor sportieve gezinnen zijn er leuke activiteiten te ondernemen op het strand, wat dacht u van kitesurfen, beach-volleyballen of raften? Voor een familieweekend kan het leuk zijn om eens lekker uit te waaien op het strand tijdens een strandwandeling. Het strand wordt doorgaans door jong en oud als erg plezierig ervaren door de ruimte, het uitzicht en de vele sport en spel mogelijkheden.

De Texelse Groepsverblijven

Onze groepsaccommodaties, groepshuizen en logeerboerderijen in Texel worden gekenmerkt door hun ruime opzet en de vele aanwezige luxe. Zowel in als rondom het huis vindt je bij verschillende accommodaties speelfaciliteiten waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken, terwijl u toekijkt vanaf het terras. De accommodaties op Texel zijn dan ook geschikt voor vrijwel ieder type groep, de accommodaties zijn voorzien van veel privacy en vaak is het mogelijk om met uw kinderen op de kamer te liggen. Samen met de vele activiteiten die Texel kan bieden kun je zowel met een jongeren-, familie- of seniorengroep een prettig verblijf hebben met voor ieder wat wils.

De Leukste dagjes uit in Texel

Ecomare

Bij Ecomare ontdek je alles over het zeeleven in en rondom de Waddenzee. Zowel jong als oud staat doorgaans versteld van de speelsheid van de zeehonden. Ook is het mogelijk om de dieren te voeren onder begeleiding van een ervaren verzorger, iets wat de kids als erg leuk en spannend zullen ervaren! Ook voor ouderengroepen is er genoeg te beleven in Ecomare, het park is aangepast op mindervaliden en door het jaar heen zijn er verschillende exposities waardoor een bezoek aan Ecomare nooit hetzelfde zal zijn. Ook worden er vanaf Ecomare verschillende groepsexcursies aangeboden zoals een wad-excursie.

Otterstraat

De Otterstraat is een natuurgebied gelegen in het oosten van het eiland. In dit gebied vindt u vele bijzondere vogelsoorten en kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Ook vindt u in dit gebied verschillende zoutwater planten, welke in de Nederland zeer schaars zijn. De Otterstraat mag niet ontbreken op uw lijstje als u op fietsvakantie of wandelvakantie bent in Texel, daarbij is de Otterstraat goed bereikbaar vanaf al onze groepsaccommodaties op Texel!

Nationaal park duinen van Texel

Nationaal Park duinen van Texel is met 43 km2 het grootste natuurgebied op Texel en loopt vanaf het zuidelijkste punt langs de westkust tot het meest noordelijke punt. In en rondom het Nationaal Park zijn er vele activiteiten te doen voor uw groepsreis. Wat dacht u van een dag mountainbiken met uw vriendengroep door de duinen of een tocht op de elektrische fiets met uw seniorengroep? In het Nationaal Park vindt u unieke flora en fauna welke u nergens anders in Nederland aantreft. Ook vind u in het Nationaal Park verschillende bezienswaardigheden zoals de vuurtoren van Texel welke u tijdens uw fietstocht kunt bezoeken.

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten