<>

< >

Gezellig familiehuis met sportveld en kinderboerderijDe Moer (Loon op Zand) - Midden Brabant

  • 24 personen
  • 8 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Wifi aanwezig
  • Accommodatienummer: 2233
  • 0497-726620
  • Share via WhatsApp

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het de eigenaar Lieke weten.

Nu reserveren of vraag stellen >>

Huisbeschrijving

Dit vakantieverblijf is gelegen aan de rand van het dorpje De Moer, bij Kaatsheuvel. U kunt bij ons genieten van ruimte en rust met op de achtergrond mekkerende schaapjes en geitjes, kakelende kippetjes en de knorrende varkens van onze kleinschalige scharrelvarkenshouderij.

De groepsaccommodatie is geschikt voor max 24 personen en voorzien van 8 slaapkamers en 4 badkamers waarvan 2 badkamers geschikt voor mindervaliden. De accommodatie beschikt over een
gezellige leefruimte met zit- en eethoek. In de eethoek kunt u heerlijk met uw gehele groep gezamenlijk eten. In de zithoek staan verschillende banken inclusief smart-TV. De volledig ingerichte open keuken is van alle gemakken voorzien zoals koelkast, diepvries, magnetron, oven en vaatwasser.

De 8 slaapkamers hebben de volgende indeling:
slaapkamers 1 t/m 3: 2x 1-persoons bed + 1x 2-persoons stapelbed
slaapkamers 4 t/m 7: 2x 1-persoons bed
slaapkamer 8: 2x 2-persoons stapelbed

In totaal zijn er 4 badkamers. 2 badkamers zijn geschikt voor mindervaliden en voorzien van aangepaste douche en toilet. De andere 2 badkamers hebben een heerlijke waterval douche.

Buiten geniet u van een overdekt terras, een groot trapveld met rondom een kinderboerderij. Ook is er buiten een gezellige open hut met stookschaal!

Arrangementen
U kunt bij ons een (H)eerlijke verzorgde BBQ bestellen, met vlees van onze eigen scharrelvarkens! Aangevuld met salades, sausjes en stokbrood. Ook kun je mee de varkens voeren en is er (vanaf juli) een speurtocht voor kinderen langs de varkens.

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Lieke, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Lieke

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Lieke, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Lieke

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 24 personen.

Faciliteiten

Omgeving

De Efteling ligt op slechts 6 km. 20 minuten fietsen en je kunt Pardoes een hand schudden of beleeft de spannende rit van de nieuwste attractie van De Efteling: Baron 1898!

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd! Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. Ga hier heerlijk struinen door het stuifzand, maak een fietstocht door uitgestrekte bossen. Rond deze Brabantse woestijn vind je volop horeca om je
dorst te lessen!

Ligging