Groepsaccommodaties in de buurt van Diever

Diever ligt op de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Diever is daarmee bij uitstek een schitterende plek om tot rust te komen, te wandelen en te fietsen. Bekijk ons aanbod groepsaccommodaties in de omgeving van Diever en boek je vakantie rechtstreeks bij de eigenaar.

Na de Hoge Veluwe is het Nationaal Park Drents-Friese Wold het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. U dwaalt er van zandverstuiving naar vennetjes, van heide naar moeras. Wandel of fiets door het Drents Friese Wold en je herkent nog het typische esdorpenlandschap: bolle akkers rond de dorpjes en beekdalen vol bloeiende bloemen. Voor kinderen zijn er diverse speurtochten uitgezet die starten bij het bezoekerscentrum in Diever.

Er starten verschillende fietsroutes vanuit Diever. De fietsroutes kunt u ook makkelijk combineren met het andere prachtige natuurgebied in de buurt, het Nationaal Park Dwingelderveld. Dit is een groot nat heidegebied met een vrijwel ongestoorde horizon. De heide wordt beheerd door twee schaapskudden met elk een herder.

Staat je ideale groepsaccommodatie hier niet tussen? Bekijk al onze groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in Drenthe.

5 tot 12 personen

5 slaapkamers

1 badkamers

Vakantiehuis

Bekijken

9 tot 21 personen

9 slaapkamers

6 badkamers

Familieverblijf

Bekijken

10 tot 24 personen

6 slaapkamers

6 badkamers

Groepsaccommodatie

Bekijken

12 tot 30 personen

9 slaapkamers

7 badkamers

Luxe groepsaccommodatie

Bekijken

8 tot 16 personen

8 slaapkamers

8 badkamers

Luxe groepsaccommodatie

Bekijken