★★★★★
★★★★★
8

Monumentale groepsaccommodatie in het Drents-Friese Wold

vanaf 8 - 16 personen
8 slaapkamers
8 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 966
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Laura weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Deze oude dokterswoning in chaletstijl is schitterend gelegen aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold in het knusse plaatsje Diever. Het 100 jaar oude Drentse monument is verbouwd tot een exclusief vakantieadres met acht 2-persoons slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen uitstraling en is voorzien van een eigen luxe badkamer, waarvan een aantal met (whirlpool)bad. Vanzelfsprekend zijn uw bedden bij aankomst opgemaakt. Eventueel kan er een 1-persoons, 3x bijzetbedden (voor kinderen t/m 12 jaar) en 2 kinderbedjes worden bijgeplaatst.

  De groepsaccommodatie is op basis van zelfverzorging en zeer geschikt voor groepen die een comfortabel familieweekend of vriendenweekend willen organiseren, maar is ook geschikt voor zakelijke evenementen als meerdaagse heisessies of het verzorgen van workshops en cursussen.

  Er is een grote sfeervolle gezamenlijke ruimte met een haard. In het eetgedeelte kunt u met z’n allen eten. In de lounge met banken en stoelen is het goed vertoeven rondom de haard. Er zijn twee keukens aanwezig, één in de eetkamer waar koffie en thee gezet kan worden en waar een koelkast aanwezig is om de drankjes koud te houden. In de grotere keuken kan voor een groot gezelschap gekookt worden. U beschikt over een 5-pits Onegri + 4-pits Etna fornuis, grote oven, magnetron, twee vaatwassers, voldoende koeling en vriezer.

  De grote tuin is omheind en heeft een groot terras en ruim voldoende tuinmeubilair. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin achterin de tuin.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  U beschikt over 8 slaapkamers ieder voorzien van eigen TV, douche, toilet en wastafel.

  Beneden:
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
  Eerste verdieping:
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + extra (whirlpool)bad
  Eerste verdieping:
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed + extra (whirlpool)bad
  Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed + extra (whirlpool)bad
  Beoordelingen

  Stef - Juni 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  8

  Goede sfeer in het huis, ruime kamers, privacy gewaarborgd, goede en vele voorzieningen, correcte communicatie, snelle afhandeling van financiën, snelle probleemoplossing, schoon en "coronaproof" , aan de rand van Nationaal Park. Kortom, zeer aan te raden!


  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  De accommodatie is gelegen in het rustieke Drentse brinkdorp Diever op de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold en is bij uitstek een schitterende plek om tot rust te komen, te wandelen en te fietsen. Na de Hoge Veluwe is het Drents-Friese Wold het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. Maar dit Nationale Park is meer dan bos alleen. U dwaalt hier van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras. Wandel of fiets door het Drents-Friese Wold en je herkent nog het typische esdorpenlandschap: bolle akkers rond de dorpjes en beekdalen vol bloeiende bloemen. Voor kinderen zijn er diverse speurtochten uitgezet die starten bij het bezoekerscentrum op 400 meter van de accommodatie.

  Er starten verschillende fietsroutes vanuit het dorp. De fietsroutes kunt u ook makkelijk combineren met het andere Nationale Park in de buurt, het Dwingelderveld. Dit is een groot nat heidegebied met een vrijwel ongestoorde horizon. De heide wordt beheerd door twee schaapskudden met elk een herder.
  Direct contact met de verhuurder.