Groepsaccommodatie in Reeuwijk (Bodegraven-Reeuwijk) voor 44 personen.

Vergaderen direct aan het water - Watersport groepsactiviteiten

  • 44 personen
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Lisette weten.

Reservering aanvragen Stel Lisette een vraag per email.

Huisbeschrijving

Vergaderen in de natuur aan het water. De vergaderruimte ligt direct aan het water in het Reeuwijkse plassengebied en heeft een centrale ligging nabij de A12. Door de informele sfeer is het verblijf zeer geschikt voor brainstormsessies, (meerdaagse) trainingen en teambuilding. U kunt tijdens uw bijeenkomst genieten van de rust en privacy en van het uitzicht over de plas.

Ook voor teambuildingsactiviteiten kunt u bij ons terecht. Zeilen in onze grundels is een echte belevenis waar veel samenwerking voor nodig is. Wanneer daar niet veel tijd voor is kunt u er ook voor kiezen om te lunchen tijdens een ontspannen vaartocht over de Reeuwijkse plassen.

Bekijk hier onze vermelding + prijzen voor familieweekenden en vriendenweekenden.

De vergaderruimte kunt u huren op basis van zelfverzorging maar u kunt er ook voor kiezen om de catering door ons te laten verzorgen. Wij zorgen er voor dat u zich volledig op uw bijeenkomst kunt richten. Wij serveren fairtrade koffie en thee. Vraag naar onze overige mogelijkheden zoals: cateringsuggesties - overnachten in een hotel om de hoek of in onze twee eenvoudige slaapzalen.
 

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Lisette, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Faciliteiten

Omgeving

Wij bieden een divers aanbod van activiteiten voor groepen met o.a.: zeilen, vaartochten met open platbodem, poldersport maar maakt tevens programma’s op maat. Groepen die in de accommodatie verblijven krijgen een korting van 5% op onze groepsactiviteiten.

Ligging

Direct contact met de verhuurder.