Groepsaccommodatie in Holten (Rijssen-Holten) voor 14 personen.

Gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug

  • 14 personen
  • 6 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Agnes weten.

Reservering aanvragen Stel Agnes een vraag per email.

Huisbeschrijving

Nieuw in ons aanbod. Gelegen aan de voet van De Sallandse Heuvelrug vind je op een biologische geitenboerderij deze accommodatie waar je heerlijk tot rust kunt komen en genieten van het uitzicht op grazende koeien. Vanaf de accommodatie loop je direct de Sallandse Heuvelrug op, een gebied dat zich kenmerkt door heidevelden, mooie bossen en vooral flinke heuvels zoals de Sprengenberg. Het echte vakantiegevoel begint direct bij aankomst. Agnes ontvangt je met verse koffie, een heerlijke zelfgebakken taart en uiteraard die Twentse gastvrijheid.

De accommodatie beschikt over een ruime zithoek, een eetgedeelte waar met z'n allen gezellig gegeten kan worden en een volledig ingerichte keuken. Wie slaapt waar? Zijn opa en oma mee? Voor opa en oma is er een slaapkamer op de begane grond met een badkamer en-suite. Hebben de kinderen wel eens in een bedstee geslapen? Hier kan het! Alle zes slaapkamers zijn voorzien van boxsprings en TV. Je droomt heerlijk weg in het volledige duister op het platteland.

Rondom de accommodatie is veel ruimte om gezellig samen te zijn. Het is goed vertoeven op één van de buitenterrassen met uitzicht over op grazende koeien. Het erf biedt volop ruimte en speelplezier voor jong en oud. Zo is er een trampoline, voetbalveld, volleybalnet, zandbak, speelweide met speeltoestel en skelter aanwezig.

Kom ook zeker even een kijkje nemen in de geitenstal! Wie het leuk vindt kan helpen bij het melken en voeren van de geiten
 

Kamer indeling

Beneden:
Slaapkamer 1: 4x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
Boven:
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + TV
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + TV
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + TV
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + TV
Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed + TV + 2-persoons bedstede op de vide
Badkamer met douche, toilet en wastafel
Badkamer met douche, toilet en wastafel

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Agnes, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Faciliteiten

Ligging

Direct contact met de verhuurder.