Prachtige accommodatie met vele spel mogelijkheden

  • vanaf 9 - 18 personen
  • 9 slaapkamers
  • 9 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Loes weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Deze accommodatie is direct online te boeken. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een reserveringsaanvraag. Over een tijdje zullen al onze accommodaties op deze wijze online te boeken zijn.
Beschrijving
Deze groepsaccommodatie is voorzien van 9 slaapkamers, 9 badkamers en geschikt voor maximaal 18 personen. Één slaapkamer is onlangs verbouwd en geschikt gemaakt voor mindervaliden. De ideale plek voor uitjes met familie, vrienden, collega’s, fietsgroepen en andere groepen die van gezelligheid en/of rust houden.

Op de begane grond kunt u genieten van de rust en privacy. Er is een verblijfsruimte waar u heerlijk kunt genieten bij het knapperende vuur van de houtkachel. Grenzend aan deze ruimte bevindt zich de recreatieruimte waar u spelletjes (o.a. darts, sjoelen, kaarten, wii, reuze sudoku, tafelvoetbal) kunt spelen of televisie kunt kijken. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals koelkast, diepvries, magnetron, oven, 5-pitsgasfornuis en vaatwasser.

U beschikt over 9 sfeervolle 2-persoons slaapkamers, allen met een eigen authentieke uitstraling en zicht op de originele houten spanten. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamer voor mindervaliden bevindt zich op de begane grond en is voorzien van aangepaste douche / toilet en hoog-laagbed. Verder is de accommodatie drempelloos en voorzien van brede deuren. De overige slaapkamers zijn op de eerste verdieping.

Buiten beschikt u over een eigen lounge-tuin met steigerhouten meubelen. Een vuurkorf staat voor u klaar om ook buiten 's avonds lekker te genieten van een knapperend vuurtje. Op het recreatieterrein bevindt zich een groot speeltoestel, trampoline, skelters, fietsjes, zandbak en 2 jeu de boules banen, genoeg om iedereen van jong tot oud mee te vermaken.

Indien u met een groep wilt komen, bieden wij de mogelijkheid om samen met u een programma op maat samen te stellen, zodat u met de groep een heel aangenaam verblijf tegemoet kunt zien. Wat dacht u van een speurtocht door de omgeving of het smokkelspel of boogschieten op ons terrein.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Stel je vraag direct aan de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
U beschikt over 9 slaapkamers ieder voorzien van eigen douche, toilet en wastafel.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Deze kamer is drempelloos, voorzien van hoog-laag bedden en aangepaste douche en toilet.
Boven:
Slaapkamer 2: 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 6: 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 8: 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 9: 1x 2-persoonsbed
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Overloon is gelegen in het zuidelijk gedeelte van het Land van Cuijk, tussen Boxmeer en Venray. In het Land van Cuijk raak je niet snel uitgekeken. Het is vooral het heldhaftige verleden dat het Land van Cuijk zo bijzonder maakt. Het Oorlogsmuseum in Overloon geeft een beeld van de gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog. Vlakbij het Oorlogsmuseum bevindt zich ook het klimbos. Verder bevinden zich in Overloon het ZooParc, een dierentuin waar je rustig kan wandelen tussen de dieren, die gedeeltelijk vrij rondlopen en met mooi weer is het terras van ijssalon Clevers (bijna) altijd vol.

Er zijn genoeg mogelijkheden om de te wandelen of te fietsen. Wij hebben een aantal routes klaarliggen maar vrij wandelen en fietsen is natuurlijk mogelijk. Winkelen kan in de steden Boxmeer en Venray, beiden liggen ongeveer 12 km. Venlo is zeker aan te bevelen om heerlijk te winkelen en ligt op ongeveer 30 minuten rijden met de auto.

Vlakbij Overloon ligt ook het Schaartven, waar het zomers heerlijk vertoeven is in en rond de waterplas. Verder worden ook Toverland in Sevenum of Irrland vlak over de grens in Duitsland gekozen door anderen groepen. Musea zijn o.a. in het Kasteelmuseum in Boxmeer, het Graafs museum, het Graafs Kazemattenmuseum en het Archeologisch Historisch Museum te Grave en de Beeldentuin te Cuijk.

Wil je BBQ-en of je eigen vlees bereiden op een Party Pan. Wij geven uw bestelling door aan slagerij Meulepas te Boxmeer. Zij komen het op de gewenste dag bezorgen inclusief BBQ of Partypannen, bestek, servies, salades en stokbrood. De vaat wordt de volgende dag weer vuil opgehaald.

Ons motto is niet voor niets: kom gerust, blijf gerust, vertrek uitgerust
Direct contact met de verhuurder.