Uniek overnachten in houten lodges inclusief Groepslodge

vanaf 6 - 18 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1003
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Jaap weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Gelegen nabij de IJsselmeerkust, de Friese meren, Gaasterland en de historische stadjes Stavoren, Hindeloopen en Workum vind je deze nieuwe accommodatie. Dit vakantieadres bestaat uit vier houten lodges en is geschikt voor groepen van 12 tot 18 personen. De lodjes zijn dichtbij elkaar gesitueerd met zicht op de huiskamer lodge en het erbij behorende terras.

  De grootste lodge (huiskamer lodge) dient als huiskamer met keuken, zit- en eetgelegenheid voor de gehele groep. Tevens biedt deze lodge slaapplek voor 8 personen. De drie daarbij gesitueerde lodges hebben slaapplekken voor respectievelijk zes personen en twee voor vier personen. Het voordeel van de verschillende lodges is dat je met z’n allen samen kunt zijn in de huiskamer lodge en tegelijkertijd ook privacy hebt in je eigen lodge.

  In de huiskamer lodge kunt je met 18 personen rond de eettafel zitten en samen relaxen in de riante zithoek rond de pellet kachel of op het brede terras. Deze huiskamer lodge beschikt over drie slaapkamers en drie badkamers. De drie tegenover gelegen lodges beschikken over een eigen keuken(tje), zithoek, douche, toilet, wastafel, centrale verwarming en een houtkachel.

  Door de grote aandacht die besteed is aan de inrichting van de lodges is het een feest om erin te verblijven. Vanaf je eigen privé terras heb je een prachtig uitzicht. Terwijl je geniet van de rust en de stilte, spelen de kinderen op de aangrenzende camping of in het buitenzwembad (open van juni t/m september).

  De lodges zijn gelegen op een rustig terrein met 10 kampeerplekken en twee safaritenten. De accommodatie ligt direct achter de parkeerplaatsen, waardoor je niet niet over de camping hoeft om bij je lodge te komen. Op een ander terrein, met daartussen een weiland, staat nog een 20-persoons groepsaccommodatie eveneens met eigen ingang.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Huiskamer lodge beneden:
  Slaapkamer 1: 1x 2-persoons bed + 1x stapelbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 2: 1x 2-persoons bed + douche, toilet en wastafel
  Huiskamer lodge boven:
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoons bed + douche en wastafel
  Losse lodge 1 beneden:
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoons bed + 1x stapelbed + douche, toilet en wastafel
  Losse lodge 2 beneden:
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoons bed + 1x stapelbed + douche, toilet en wastafel
  Losse lodge 3 beneden:
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoons bed + 1x stapelbed + douche, toilet en wastafel
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  De omgeving is uniek. Friese meren, bos, strand en historische stadjes zijn op paar kilometer afstand. Natuurschoon, stilte en rust zijn de trekkers voor onze gasten, ongeacht het jaargetijde. Heerlijk wandelen door Gaasterlandse bossen of langs het IJsselmeer, om daarna bij de kachel weer op te warmen!
  Direct contact met de verhuurder.