Ideaal voor een meerdaags overleg met catering

vanaf 8 - 34 personen
17 slaapkamers
15 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 442
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Ruurd weten.

  Reservering aanvragen Stel Ruurd een vraag per email.
  Beschrijving
  Bent u op zoek naar een perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Deze landelijk gelegen luxe groepsaccommodatie met 17 slaapkamers en 15 badkamers in het hart van Drenthe is bij uitstek geschikt voor uw vergadering, brainstormsessie of workshop. Dit vakantieadres is goed bereikbaar vanaf zowel Assen, Emmen als Hoogeveen. Een rustige en mooie plek om slagvaardig te vergaderen, mooie plannen te maken of in alle rust vertrouwelijke zaken te bespreken. U huurt de accommodatie namelijk altijd exclusief voor uw bijeenkomst. Tussendoor een potje tafeltennis spelen, tot rust komen in de tuin of een rondje lopen rondom de locatie. Het is allemaal mogelijk op deze unieke locatie in het buitengebied van museumdorp Orvelte.

  U heeft voldoende ruimte om in kleinere groepen uiteen te gaan voor workshops of deelopdrachten. Zelfs het (overdekte) terras en de tuin kunt u hiervoor gebruiken. Wij ontzorgen u graag met volledige catering. Van koffie en thee tot een uitgebreide lunch, drie gangen diner of ontbijt.

  Wij beschikken over 13 slaapkamers met eigen badkamer en 4 slaapkamers die twee badkamers delen. De sfeervolle woonkamer met bar en lounge hoekjes zorgen ervoor dat het u ook ’s avonds aan niets ontbreekt.

  Voorzieningen zoals een beamer, scherm, flip-over en WiFi is aanwezig. Wij gaan graag met u in gesprek om een offerte volledig op maat te maken op basis van uw wensen en behoeften.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  De accommodatie beschikt over 17 luxe 2-persoons slaapkamers voorzien van heerlijke boxspring bedden.

  Beneden:
  Slaapkamer 1 t/m 6: 2x 1-persoons boxspringbed
  Boven:
  Slaapkamer 7 t/m 17: 2x 1-persoons boxspringbed

  13 slaapkamers zijn voorzien van eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. 2x 2 slaapkamers beneden delen 2 badkamers die tussen 2 slaapkamers is gelegen.

  De accommodatie is rolstoel toegankelijk en geschikt voor mindervaliden (aangepaste toilet en douche beneden).
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.