★★★★★
★★★★★
8.4

Riet gedekte boerderij in een stiltegebied

vanaf 10 - 30 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1842
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Bas weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  De accommodatie wordt - gezien de ligging in een stiltegebied - niet verhuurd aan jongerengroepen / verenigingen / studentengroepen die willen komen feesten.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Deze authentieke boerderij is gelegen in het Achterhoekse Coulisselandschap grenzend aan een natuurgebied van het Gelders Landschap. Dit vakantieadres ligt in een stiltegebied dat zich kenmerkt door een rijke flora en fauna met reeën, reigers, fazanten, spechten, hazen en eekhoorn. Uitgestrekte weilanden met koeien en prachtige bossen waar je een wandeling of fietstocht kunt maken

  De accommodatie is geschikt voor 30 personen en voorzien van 6 slaapkamers. De gezamenlijke ruimte bestaat uit een zithoek, eettafels met stoelen, bar met barkrukken, professionele open keuken en tafelvoetbaltafel. De keuken beschikt over een 6-pits gasfornuis, snelle professioneel vaatwasser, oven, magnetron en uiteraard voldoende koeling. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een sanitaire ruimte met drie toiletten, drie douches en drie wastafels gelegen. Op de verdieping vind je de andere vier slaapkamers, extra douche en extra toilet.

  Rondom de accommodatie is alle ruimte voor het organiseren van leuke activiteiten. Voor de kinderen is er een speeltoestel met schommels en glijbaan aanwezig. De accommodatie is gelegen op een terrein met enkele chalets. Als groep heb je je eigen privé terrein dat grotendeels is afgebakend middels struiken.

  Door de ligging in een stiltegebied moet het tussen 23:00 uur en 8:00 uur stil zijn. De accommodatie wordt niet verhuurd aan jongerengroepen / verenigingen / studentengroepen die willen komen feesten. Geluidsinstallaties zijn niet toegestaan.

  In de omgeving van de accommodatie zitten verschillende outdoor bedrijven voor leuke groepsactiviteiten. Wat dacht je van paintball, boogschieten, klimmen, abseilen, GPS tochten, survivalparcours of een kanotocht. Zwemmen in het open water kan op recreatieplas het Hambroek dat op 5 km is gelegen. Andere leuke activiteiten zijn met de Berkelzomp over de Berkel, een bezoekje aan het brandweermuseum of kristalmuseum in Borculo, Klimbos Ruurlo, wijn proeven op een Achterhoekse wijngaard of shortgolven in Eibergen.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 4x stapelbed
  Slaapkamer 2: 4x stapelbed
  Sanitaire ruimte met 3 toiletten, 3 douches en 3 wastafels
  Boven:
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + stapelbed
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + stapelbed
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed + stapelbed
  Losse toilet en losse douche
  Beoordelingen

  Tineke - Augustus 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  8.4

  Prima locatie voor een grote groep


  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.