★★★★★
★★★★★
9.2

Overnachten in lodges, kampvuur & 15km van Nijmegen

vanaf 8 - 24 personen
4 slaapkamers
6 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1810
 • Deel dit vakantieadres:
 • In de maanden april t/m september worden er - wegens aanwezige campinggasten - enkel rustige familie- en vriendengroepen geaccepteerd.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Gelegen op 15 km van Nijmegen vind je tussen fruitboomgaarden, grazende koeien, akkers, uiterwaarden en de rivieren Maas en Waal dit gezellige vakantieadres bestaande uit vier lodges en een groepsruimte. De kinderen zullen zich niet snel vervelen. Er is alle ruimte om te spelen, zowel buiten op het voetbalveld als binnen in de verwarmde speelschuur met tafeltennistafel, airhockey, dartbord, sjoelbak en tafelvoetbaltafel.

  Je beschikt over een grote verblijfsruimte met zit- en eetgedeelte, keuken, pooltafel, beamer en geluidsinstallatie. De grote keuken is o.a. voorzien van 4-pits fornuis, oven, magnetron, vaatwasser en grote koelkast. In de speelschuur vind je nog een extra keukenblokje met 4-pits fornuis. De verblijfsruimte is tevens voorzien van een sanitaire ruimte met 2 douches, 2 toiletten, 3 wastafels en babyroom. Overnachten doe je in de vier naast elkaar gelegen 6-persoons lodges ieder voorzien van vier bedden beneden, 2 hoogslapers, douche, toilet en wastafel.

  Er bevindt zich tussen de groepsruimte, lodges, verwarmde speelschuur en overkapping een binnenplein met verschillende picknicktafels. Als groep heb je hier volop privacy. Onder de overkapping kan een vuurtje gestoken worden. Één kruiwagen met hout is inbegrepen. Een extra kruiwagen hout is bij te boeken.

  De accommodatie is gelegen op een kleinschalige camping. De accommodatie is goed gescheiden van de camping en heeft een eigen ingang, parkeerplaats en binnenplein. Groepen kunnen gebruik maken van de vele voorzieningen op het terrein zoals het grote voetbalveld, trampoline, zandbak speeltoestel en skelters.

  Leuke groepsactiviteit op locatie
  Een leuke groepsactiviteit voor de zaterdag is de spelmiddag (minute to win it) op locatie (kosten € 250,- voor ca. 3 uur). Afhankelijk van het weer wordt de spelmiddag binnen of buiten georganiseerd.

  Opmerking: In de maanden april t/m september worden er - wegens aanwezige campinggasten - enkel rustige familie- en vriendengroepen geaccepteerd.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Lodge 1 t/m 4: 6x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Sanitaire ruimte met 2 douches, 2 toiletten en 3 wastafels.
  Beoordelingen

  Kees en Aty - Augustus 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  We hebben een geweldig familieweekend gehad. De ontvangst was hartelijk en via de rondleiding kregen we alles te zien wat voor ons van toepassing was. De beschikbaarheid van de slaap-lodges met sanitair, voor elk stel één (met en zonder kinderen) was een plus.. De ruimtes waren schoon en zagen er verzorgd uit, Er waren keukenhanddoeken, theedoeken en vaatdoekjes aanwezig. Het gebruik van de speelschuur was een fijne toevoeging.


  Sandra - Mei 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  8.4

  Grote verblijfsruimte, veel materiaal voor vermaak, prima matrassen!

  Reactie van Arja

  Bedankt voor jullie beoordeling, en de tips. Daar ga ik zeker iets mee doen. Kleine moeite om wat aanvullingen in de keuken te doen. Hartelijk dank voor jullie bezoek en ik hoop nog eens tot een volgende keer.

  leo - Mei 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  9.2

  Heel veel ruimte voor heel veel mensen! Zeer gastvrij onthaal, en betrokken behulpzame gastvrouw en gastheer.

  Reactie van Arja

  Hartelijk dank voor de mooie recensie. Fijn dat jullie het hier goed naar de zin hebben gehad en hopelijk nog eens tot ziens.


  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.