Gezellig overnachten in het Zuid-West Friese landschap

vanaf 15 - 27 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
Huisdieren toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1048
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Gerja weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Gezellige kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 27 personen voorzien van 10 slaapkamers in het prachtige Zuid-West Friese landschap. Dit vakantieadres bestaat uit een grote boerderij verdeeld in 4 appartementen en een extra groepsruimte. Bent u op zoek naar een accommodatie waar u met z’n allen een gezellige tijd weg wilt beleven, maar tegelijkertijd het ook fijn vindt als je je even terug kunt trekken in je eigen stekkie, is dit een ideale locatie.

  Er is een gezamenlijke groepsruimte met woonkamer, open keuken en eetruimte. Hierdoor kunt u als groep gezamenlijk eten en bij elkaar zijn. In de woonkamer staan verschillende banken, stoelen en televisie. De open keuken is onder andere voorzien een groot 5 pits gasfornuis, een vaatwasmachine, koelkast en magnetron.

  Tussen alle appartementen in bevindt zich de overdekte speelruimte voor sport en spel activiteiten. Er hangt een dartbord en basketbalnet en er staat een tafeltennistafel, voetbaltafel, sjoelbak en verschillende stepjes. U heeft de beschikking over een afsluitbaar terras met tuinmeubilair. Rondom de boerderij is zeer veel ruimte. Zo is er een speelweide, trampoline, speelhuisje met glijbaan en skelter. Er is een weiland met schapen en een pony. Op korte afstand is een vaart waar u kunt vissen en/of varen. Wil je volledig tot rust komen? Maak dan gebruik van onze sauna. Deze is op aanvraag bij te huren.

  Slapen doet u in de 4 appartementen. Elk appartement heeft een woonkamer, keuken, één of twee slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De 27 bedden zijn verdeeld over 6 slaapkamers en 4 woonkamers van de appartementen. Doordat u beschikt over een gezamenlijke ruimte, wordt de woonkamer van elk appartement gebruikt als extra slaapkamer.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  De accommodatie is voorzien van 10 slaapkamers (waarvan 4 kamers in de woonkamer zijn gelegen) en 4 badkamers.

  Beneden:
  Appartement 1:
  Slaapkamer: 2x 1-persoons bed
  Woonkamer: 2x 1-persoons bed
  Appartement 2:
  Slaapkamer: 2x 1-persoons bed + 1x stapelbed
  Woonkamer: 2x 1-persoons bed
  Appartement 3:
  Slaapkamer: 3x 1-persoons bed
  Woonkamer: 1x slaapbank voor 2 personen
  Appartement 4:
  Slaapkamer: 3x 1-persoons bed
  Woonkamer: 2x 1-persoons bedden
  4 Badkamers met douche, toilet en wastafel

  Boven:
  Slaapkamer: 3x 1-persoons bed
  Slaapkamer: 4x 1-persoons bed
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  De accommodatie is naast een vaart gelegen waar u kunt vissen of varen. Tevens zijn er verschillende fiets en wandelroutes in de omgeving. Door de ligging langs de Waddenzee is een uitstapje naar een van Waddeneilanden zo gemaakt. Steden als Leeuwarden, Sneek, Harlingen en Franeker liggen om de hoek en zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken.
  Direct contact met de verhuurder.