★★★★★
★★★★★
10

Mooie vakantiewoning gelegen naast een 2000 ha veenmoeras

vanaf 12 - 26 personen
8 slaapkamers
4 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 2211
 • Deel dit vakantieadres:
 • Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan jongerengroepen en studentengroepen.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Dit vakantieadres is uniek gelegen aan een doodlopend weggetje grenzend aan Nationaal Park De Alde Feanen. Via een lange oprit met zilverberken en eiken komt u bij het vakantiehuis. U kijkt uit over een schitterende 2000 ha groot laagveenmoeras bestaande uit meren, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. Het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanenis is op slechts 750 meter gelegen.

  De accommodatie is zeer geschikt voor families en vriendengroepen die van rust, ruimte en een schitterende omgeving houden. U beschikt over 26 bedden verdeeld over 8 slaapkamers. De accommodatie is volledig op de begane grond gelegen en beschikt over een gezellige leefruimte waar gezamenlijk gegeten kan worden. De moderne keuken is van vele gemakken voorzien zoals 8-pits gasfornuis en oven. Aan de bar is het 's avonds lekker vertoeven onder het genot van een wijntje.

  Op het terrein zelf is er voor de kinderen van alles te doen. Zo hebben we een speelveld waar de kinderen kunnen spelen, terwijl u geniet van de zon. Ook kunnen ze een balletje trappen, volleyballen, badmintonnen of op de skelter rijden. In de gezamenlijke ruimte staat een voetbaltafel. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te barbecueën.

  In het Pettebosk, aan de andere kant van de weg is een lowrope baan (klimbos op lage hoogte). Super leuk voor families met kinderen! Ook is er grenzend aan de weg een kanoroute. De kano's kunnen in de directe omgeving worden gehuurd. Wij informeren u graag over nog veel meer leuke activiteiten in de omgeving.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 4: 2x stapelbed
  Slaapkamer 5: 2x stapelbed
  Slaapkamer 6: 2x stapelbed
  Slaapkamer 7: 2x stapelbed
  Slaapkamer 8: 2x stapelbed
  4 douches, 3 toiletten en 2 kinderstoelen
  Beoordelingen

  Suzan - Juni 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  10

  Alles was goed schoon en bedden waren opgemaakt bij aankomst, boodschappen stonden ook al koud! Alles was aanwezig , genoeg spelletjes een gave muziek installatie en heel veel ruimte om te chillen. De omgeving was ook prachtig, mooi wandelgebied op loopafstand! Een top huis om met een vriendengroep een weekend weg te gaan.

  Reactie van Sandra

  Hey Suzan, dank voor deze recensie! Jullie waren ook een gezellige groep meiden!


  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  De groepsaccommodatie is gelegen in de Gemeente Smallingerland en slechts 20 minuten van Leeuwarden en Drachten. In de directe omgeving kunt u:
  - diverse routes wandelen of fietsen door Nationaal Park De Alde Feanen.
  - zeilen, varen in een luxe sloep of kanovaren op het water van het Wiid
  - rijden op Friese paarden
  - culinair genieten in de restaurantjes en cafe’s van Earnewâld
  - diverse musea bezoeken, zoals het Fries Landbouwmuseum

  Watersport:
  In de directe omgeving zijn er verschillende mogelijkheden voor met name buitenrecreatie. Mensen die van zeilen houden kunnen hun hart ophalen op het water van het Wiid wat in directe verbinding staat met de Prinsenhof. Ter plekke zijn er voldoende mogelijkheden voor het huren van bijvoorbeeld een Valk of sloep. Daarnaast lopen er fraaie kano routes door het gebied. Ook de kanoverhuur vindt u in het dorp Earnewâld.
  Direct contact met de verhuurder.