Familiehuis met vuurplaats, speelterrein en airtrampoline

vanaf 10 - 26 personen
5 slaapkamers
3 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 2110
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Chris weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  De accommodatie wordt hoofdzakelijk verhuurd aan scholen en families. De accommodatie wordt niet verhuurd aan vriendengroepen, studentengroepen en andere groepen met enkel volwassenen.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Dit vakantieadres in Countrywestern Stijl is gelegen op Texel, aan de zuidgrens van het karakteristieke dorpje Den Hoorn. Dichtbij het strand (3km), het bos (3km), Nationaal Park de Duinen van Texel (3km) en Veerhaven Den Helder-Texel (3.5km).

  De accommodatie beschikt over een grote gezamenlijke ruimte met zithoek, televisie, tafel met barkrukken en sjoelbak. De keuken heeft een professionele uitstraling en is van alle gemakken voorzien zoals een 5-pits fornuis met oven, een snelle horeca vaatwasser en een koel/ vriescombinatie.

  In totaal zijn er 5 slaapkamers, 3 douches, 3 toiletten en 7 wastafels. Op de begane grond vind je een 2-persoons kamer en vier 6-persoons kamers, allen voorzien van comfortabele stapelbedden.

  Aan de westzijde van de accommodatie vind je het terras welke half overkapt is. Het terras is voorzien van voldoende picknicktafels om met de gehele groep gezellig buiten te eten. Hier staat ook een betonnen barbecue en een tafeltennistafel. Aan de oostzijde ligt een groot sportveld met voetbalgoals, een volleybalnet en een beschutte vuurplaats. Voor de vuurkorf is voor iedere groep één kruiwagen hout beschikbaar.

  Aan de westzijde bevindt zich ook nog een gezamenlijk speelterrein (deze voorzieningen deel je met de andere accommodatie) met een air trampoline, vogelnestschommel en een familieschommel. Ook is er een speeltoestel met loopbrug, klimrek, glijbaan en een hangmat. Alle speeltoestellen zijn gekeurd en voorzien van de juiste valdempende ondergrond.

  Opmerking: Door de vele speelvoorzieningen voor kinderen, is deze locatie zeer geschikt voor groepen met kinderen. De accommodatie wordt dan ook hoofdzakelijk verhuurd aan scholen en families. De accommodatie wordt niet verhuurd aan vriendengroepen, studentengroepen en andere groepen met enkel volwassenen.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 1x stapelbed
  Slaapkamer 2: 3x stapelbed
  Slaapkamer 3: 3x stapelbed
  Slaapkamer 4: 3x stapelbed
  Slaapkamer 5: 3x stapelbed
  Sanitaire voorzieningen met 3 douches, 3 toiletten en 7 wastafels.
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.