Luxe vakantieverblijf met whirlpool, infraroodcabine

  • vanaf 8 - 22 personen
  • 8 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Vakantieadres: 1752
  • Deel dit vakantieadres:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Tinie weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Tinie. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Ruime groepsaccommodatie met luxe faciliteiten aan het water. Dit vakantieadres is voorzien van 8 slaapkamers en 4 badkamers en is zeer geschikt voor families, vrienden en/of zorggroepen tot 22 personen. * De begane grond is rolstoel toegankelijk, er zijn 2 slaapkamers en een aangepaste badkamer.

U heeft uw eigen omheind terras direct aan het vis- en vaarwater van de Elfstedentochtroute. Waar u kunt genieten van de tijd met elkaar, de rust en het Friese weidse uitzicht. De accommodatie is uitgerust met luxe faciliteiten zoals whirlpool, infraroodcabine en zonnehemel waar u gratis gebruik van kunt maken.

De ruime woonkamer met open keuken en zithoek biedt u alle ruimte om met uw groep gezellig samen te zijn. Samen koken, eten, ontspannen en leuke dingen doen. Zo is er is een kast met diverse gezelschapsspellen. De tweede woonkamer is voorzien van een zithoek met tv maar ook spellen zoals een poolbiljart, voetbaltafel, sjoelbak en tafeltennistafel zijn aanwezig. Voor de kinderen 0-2 jaar zijn er kinderbedjes, kinderstoelen en een speelbox in de accommodatie aanwezig.

Maar ook solexverhuur, forelvissen en diverse sportieve activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Als groep, hoeft u zich geen moment te vervelen!

Voor de kinderen zijn er skelters, steps, trampolines en speeltoestellen met een zandbak. Maar ook de aanwezige dieren op de boerderij waaronder pony’s, geiten, schapen en lama’s zorgen voor veel plezier. Een bijzondere belevenis op de boerderij is de geboorte van de jonge lammetjes. In de periode van eind februari tot midden april kun je dit beleven bij onze accommodatie.

De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 8 slaapkamers en 4 badkamers.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 2: 2x 1-persoons bed
Aangepaste badkamer met bad, douche en toilet

Boven:
Slaapkamer 3: 3x 1-persoons bed + wastafel
Slaapkamer 4: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 5: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 6: 1x 2-persoons bed
Slaapkamer 7: 3x 1-persoons bed
Slaapkamer 8: 4x 1-persoons bed + poolbiljart
Badkamer met whirlpool, douche, toilet en 2 wastafels
Badkamer met douche, toilet en wastafel
Badkamer met douche, infrarood sauna, toilet en wastafel
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
De groene weilanden, grazende koeien, schone luchten en prachtige vergezichten. U ervaart u het echte Friese landschap. Geniet in Noordwest Friesland, niet ver van Leeuwarden, Harlingen en Franeker. En slechts 7 km van het Werelderfgoed Waddenzee.

Sint Annaparochie en omgeving biedt volop gelegenheid tot uitstapjes. Slechts enkele kilometers verderop vindt u karakteristieke dorpen, waarvan St. Annaparochie een centrumfunctie vervult. Het is een gezellige winkelplaats die u veel te bieden heeft. U kunt hier terecht voor al uw dagelijkse boodschappen.

Vanaf de steiger kan gevist worden. Er kunnen fietsen en solexen gehuurd worden om de omgeving te verkennen. De omgeving heeft mooie wandel en fietsroutes o.a. Jabikspaad, waddenwandelen, Elfstedentochtroute en het fietsknooppuntensysteem.

Op afspraak kunt u met de groep gebruik maken van sportieve groepsactiviteiten of beleef het echte wadgevoel door te gaan Wadlopen.
Direct contact met de verhuurder.