Groepsaccommodatie nabij het riviertje de Hunze

  • vanaf 10 - 22 personen
  • 5 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Vakantieadres: 1495
  • Deel dit vakantieadres:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Alexander weten.

Reservering aanvragen Stel Alexander een vraag per email.
Beschrijving
Dit vakantieadres in Drenthe is geschikt voor maximaal 22 personen en voorzien van 5 slaapkamers. De accommodatie ligt op het zuiden en heeft een eigen afgesloten tuin met fietsenberging. De living heeft een eetgedeelte en een gezellige open keuken/bar met twee koelkasten, vaatwasser, twee ovens, magnetron en groot 5-pits gasfornuis. Boven is een extra gezellig zitgedeelte om even bij te praten of samen TV te kijken.

Alle slaapkamers hebben openslaande deuren naar het terras en de privé tuin die afgesloten is. Één slaapkamer is voorzien van twee hoog-laag bedden.

Aan de kleine kinderen is ook gedacht, zo zijn er kinderbedjes en stoeltjes aanwezig. Er zijn traphekjes voor de trap die naar de eerste verdieping loopt. Aansluitend is er een groot en gezellig terras met tuin en mogelijkheden voor barbecues. Op de landerijen zijn een volleybalveld en kleine speeltuin gelegen. Ook is het mogelijk om kano’s bij ons te huren. Het aanwezige zwembad is voor gezamenlijk gebruik. Er is een ruime privé parking.

De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 5 slaapkamers en 2 badkamers.

Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed + douche, wastafel en toilet
Slaapkamer 2: 4x 1-persoonsbed + 1x stapelbed + douche, wastafel en toilet
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed+ wastafel en toilet
Boven:
Slaapkamer 4: 3x 1-persoonsbed
Slaapkamer 5: 1x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
Voor mindervaliden is er een aparte ruimte met aangepaste douche en toilet.
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
De accommodatie ligt op de landerijen in het brinkdorpje Gieterveen. Langs de accommodatie loopt een beek waarin men kan kanoën en vissen. Op slechts 150 meter lopen begint het uitgestrekte natuurgebied de Hunzevallei met bevers, otters en vele watervogels. In de omgeving is veel te doen voor jong en oud. Een ritje met de stoomtrein de Star of bezoek het hunebedcentrum in Borger. Het kabouterland in Exloo of Wildlands in Emmen. Zeer zeker ook de moeite waard is het Sprookjeshof in zuidlaren en het Drouwenerzand, een echt speelparadijs. Wij verzorgen zelf ook allerlei activiteiten. Op de landerijen doen wij aan Highland Games, kano- estafette, vlottenbouw of op zoek naar de Schat van boer Broek. Op het eind van de dag sluiten wij dit meestal af met een Kampvuur.
Direct contact met de verhuurder.