★★★★★
★★★★★
8.4

Uniek gelegen vakantiehuis nabij Drents-Friese Wold

vanaf 6 - 12 personen
6 slaapkamers
2 badkamers
Huisdieren toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 537
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Minke weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren onder de 25 jaar.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Struin door het Drents-Friese Wold, met eindeloze bossen afgewisseld door stuifzand. Wordt wakker in het Dwingelderveld, het grootste natte heidegebied van Europa. Of dwaal verder door de Weerribben – Wieden, het grootste laagveenmoeras van Europa waar je heerlijk kunt varen met een fluisterboot vanuit het pittoreske Giethoorn. Welkom in de Weldadige Natuur van Drenthe.

  Ons vakantieadres bestaat uit 2 vakantiehuizen onder één kap. De meeste groepen gebruiken één huis als “eethuis” waar gezamenlijk gegeten kan worden aan de lange eettafel met 12 stoelen. Het andere huis wordt veelal gebruikt als “borrelhuis” om ’s avonds heerlijk samen te zijn.

  Voor kinderen is er boven een speelvide met heerlijke ligkussens en speelgoed.

  Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt en ligt er een handdoekenset en keukenlinnen voor u klaar. Bij de accommodatie is een mooie speeltuin aanwezig voorzien van trampoline (in de grond), glijbaan, vogelnestschommel en zand/waterspeelplaats waar de kinderen zelf het water kunnen oppompen met een echte waterpomp.

  Het ruime terras is voorzien van een lange tafel met stoelen, twee ligstoelen en twee banken. In de tuin staan diverse kruiden en “eetbare” struiken zoals kruisbes, rode bes en blauwe bes. De accommodatie (beide vakantiehuizen) wordt uitsluitend aan één groep verhuurd. U geniet op deze wijze van uw volle privacy.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 2-persoons kamer
  Slaapkamer 2: 2-persoons kamer
  Slaapkamer 3: 2-persoons kamer
  Slaapkamer 4: 2-persoons kamer
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Boven:
  Slaapkamer 5: 2-persoons kamer
  Slaapkamer 6: 2-persoons kamer
  Beoordelingen

  Jeannet - Februari 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  8.4

  De beiden huisjes waren keurig schoongemaakt, bedden opgemaakt, volledig ingericht en voldoende ruimte. Ruim terras, grote trampoline en nestschommel. Ook voor mensen met een beperking zijn er voldoende hulpmiddelen aanwezig. Zeer vriendelijk verhuurdersechtpaar! Een versgebakken cake stond klaar bij aankomst!


  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  De gebieden, overweldigend in hun oorspronkelijkheid, worden aan elkaar verbonden door karakteristieke brinkdorpen vol cultuurerfgoed. Word verrast door de vele mogelijke activiteiten, de bloeiende horeca gelegenheden en de gedreven en nuchtere Drenten. Hier kun je de bijzondere verhalen van de streek ontdekken. Bijvoorbeeld over de Koloniën van Weldadigheid, een stukje onbekende Nederlandse cultuurhistorie waar in 1818 de basis voor onze verzorgingsstaat is gelegd.

  Maar bovenal kun je in dit gebied gewoon prettig toeven. Je kunt spelen, draven, dwalen en struinen. Of gewoon genieten van de stilte en de ruimte. Om helemaal tot jezelf te komen. Welkom in de Weldadige Natuur van Drenthe.
  Direct contact met de verhuurder.