Gelegen op een prachtige locatie midden in de natuur

  • vanaf 7 - 20 personen
  • 7 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Coby weten.

Reservering aanvragen Stel Coby een vraag per email.
Bijzonderheden
Gezien de rustige ligging midden in de natuur wordt deze accommodatie niet verhuurd aan (luidruchtige) groepen of jongerengroepen met enkel personen onder de 30 jaar.
Beschrijving
Aan de rand van het pittoreske Drentse dorp Ruinen, nabij Assen, Hoogeveen en Meppel, is deze karakteristieke boerderij gelegen. De accommodatie ligt op fietsafstand van Nationaal Park Dwingelderveld en de Ruiner Schaapskooi.

De accommodatie is geschikt voor maximaal 20 personen en bestaat uit een dagverblijf en slaapgedeelte welke nabij elkaar gelegen zijn. Het dagverblijf heeft een grote gezamenlijke ruimte met zit- en eetgedeelte, grote open keuken, speelruimte en veranda met houtkachel. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals 5-pits elektrisch fornuis, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. In de speelruimte is er alle ruimte om overdekt te spelen met de tafeltennistafel, voetbaltafel, biljard, sjoelbak en dartbord. Verder beschik het dagverblijf over een sanitaire ruimte met douche en drie toiletten. Het slaapgedeelte is voorzien van 7 slaapkamers, 3 toiletten, 3 douches en een ligbad. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.

Bij mooi weer leent de grote tuin met tuinmeubilair zich uitstekend om te genieten van het Drentse buitenleven. Voor de kinderen is er alle ruimte om te spelen op het speelveldje met volleybalnet. ’s Avonds is het met de hele groep goed vertoeven onder de grote overdekte veranda.

In de omgeving is een heleboel te ontdekken. Zuidwest-Drenthe heeft zeer goede faciliteiten voor de bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan het uitgebreide fiets- en wandelpadennetwerk. Maar deze regio is meer dan natuur alleen. De vele monumentale panden in Ruinen en de omliggende dorpen en buurtschappen herinneren aan een boeiende geschiedenis. Dus ook voor cultuurliefhebbers heeft de omgeving een heleboel te bieden.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Stel je vraag direct aan de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Dagverblijf beneden:
Badkamer met douche, 3 toiletten en wastafel
Slaapgedeelte boven:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 4: 1x 1-persoonsbed + 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 5: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 6: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 7: 3x 1-persoonsbed
Badkamer met douche, toilet en wastafel
Badkamer met douche, toilet en wastafel
Badkamer met douche, bad, toilet en 2 wastafels
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.