Groepsverblijf met 4 appartementen direct aan het water

vanaf 10 - 18 personen
10 slaapkamers
4 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 178
 • Deel dit vakantieadres:
 • Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Gelegen in een uniek stukje natuur tussen Amsterdam en Utrecht, direct aan de rivier de Vecht met uitzicht over de weilanden, vind je deze groepsaccommodatie bestaande uit 4 appartementen en een groepsruimte voor 10 - 18 personen. Dit vakantieadres is gelegen op een actieve boerderij met 75 koeien waar op ambachtelijke wijze nog kaas en ijs wordt geproduceerd. Wij nodigen je van harte uit om ons ijs te komen proeven. Wil je een dagje op het water vertoeven? De Loosdrechtse Plassen en Vinkeveense Plassen bevinden zich op steenworp afstand.

  De accommodatie bestaat uit 4 appartementen en een groepsruimte. In de groepsruimte met bar en keuken kun je met de gehele groep samen zijn. Ieder appartement is voorzien van een woonkamer met keuken, meerdere slaapkamers en een badkamer. Ideaal voor families met kinderen die toch hun eigen privacy en rust willen hebben. In totaal zijn er 11 slaapkamers en 4 badkamers, waarvan 1 badkamer met bad. Er zijn 18 boxsprings (90x210) en 4 twee-persoons slaapbanken.

  In de zomermaanden kun je zwemmen in de Vecht. Het terras is omheind met hekjes. Er is een groot voetbalveld, jeu de boules baan, voetbaltafel, sjoelbak en een aanlegsteiger voor kano’s en sloepen. Het huren van een 25-persoons sloep behoort tot de mogelijkheden (je kunt ook zelf varen, schipper is niet verplicht). Ook voor andere groepsactiviteiten kun je contact met ons opnemen.

  De ligging van de accommodatie maakt het mogelijk om te genieten van de rust en ruimte. Wil je een dagje naar de stad? Binnen een half uur ben je in Amsterdam, Utrecht of Hilversum. Kortom, een unieke en veelzijdige locatie voor een weekend weg met familie of vrienden.

  Bijzonderheden:
  Dit vakantieadres is zowel voor kleine als grotere groepen geschikt en staat daarom twee keer op ons platform. Het betreft hetzelfde vakantieadres met dezelfde foto's & prijzen en wordt dus ook altijd aan één groep tegelijk verhuurd.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Appartement G:
  Slaapkamer G1: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer G2: Vide 3x 1-persoonsbed
  Slaapkamer G3: 2-persoons slaapbank (in woonkamer appartement)
  Badkamer met douche, toilet en wastafel

  Appartement K:
  Slaapkamer K1: Vide 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer K2: 2-persoons slaapbank (in woonkamer appartement)
  Badkamer met douche, bad, toilet en wastafel

  Appartement T:
  Slaapkamer T1: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer T2: Vide 3x 1-persoonsbed
  Slaapkamer T3: 2-persoons slaapbank (in woonkamer appartement)
  Badkamer met douche, toilet en wastafel

  Appartement S is geheel boven:
  Slaapkamer S1: 4x 1-persoonsbed
  Slaapkamer S2: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer S3: 2-persoons slaapbank (in woonkamer appartement)
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Natuur
  De accommodatie ligt midden tussen de Loosdrechtse plassen én aan de Vecht. Waterrijke natuur in overvloed! Op de kortste afstand liggen de Spiegelplas en de Ankeveense Plassen. Mooie gebieden om per boot of sloep te ontdekken, maar ook te fiets of wandelend kun je optimaal genieten van alles dat de omgeving te bieden heeft. De Utrechtse Heuvelrug ligt tevens binnen handbereik. Een uitgestrekt natuurgebied met bossen, heidevelden, zandduinen en hoogteverschillen.

  Activiteiten
  Het huren van een boot of sloep mag in deze omgeving eigenlijk niet ontbreken. Zoek het water op en geniet van de vergezichten en mooie natuur. Geen waterliefhebber? Op korte afstand ligt Amsterdam. Alleen het verkennen van de stad resulteert al in een dagvullend programma, maar ook diverse escaperooms, winkelcentra en sfeervolle terrassen zorgen voor een aangename invulling. Aan de andere zijde ligt het Mediapark in Hilversum, met studio’s van de bekende televisiezenders. Museum Beeld en Geluid is tevens de moeite van een bezoek waard, voor jong én oud!

  Dorpen en steden
  Naast Amsterdam en Hilversum liggen ook Weesp, Almere én Utrecht op aanzienlijke afstand van de accommodatie. In de kleinere omliggende dorpen vind je tevens alle benodigde faciliteiten, zoals supermarkten, bakkers en slagers.
  Direct contact met de verhuurder.