Nieuw - Familie accommodatie in Noord Holland

  • vanaf 7 - 16 personen
  • 7 slaapkamers
  • 6 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Huisnummer: 1080
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Sandra weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Gezien de luxe accommodatie en de rustige ligging, wordt deze hoofdzakelijk verhuurd aan families. Deze accommodatie is niet geschikt voor jongerengroepen, feestgroepen of vergelijkbare groepen die uitsluitend bestaan uit personen tussen de 18 en 35 jaar.
Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Sandra. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Op 3 km van Schagen is deze nieuwe luxe groepsaccommodatie voor 16 personen met 7 slaapkamers en 6 badkamers gelegen. Vanuit deze landelijke locatie kun je volop genieten van mooie fiets en wandelroutes. Vanuit het vakantieadres heb je een weids uitzicht op het Nederlandse polderlandschap.

De accommodatie heeft een gezellige gezamenlijke ruimte met eetgedeelte, zithoek en grote keuken. De volledig ingerichte keuken heeft twee koel/vries combinaties, twee vaatwassers, twee inductie kookplaten, cooker, oven en combi-magnetron.

De eerste verdieping bestaat uit 7 slaapkamers waarvan 6 met eigen douche, toilet en wastafel. Twee kamers zijn eventueel geschikt voor 4 personen en hebben een eigen keukenblokje met koelkast en wasbak.

Buiten is er een tuin met terras met meubilair en uitzicht op de weilanden. Schagen ligt langs de westkant van de Westfriese Omringdijk. In Schagen is de gemoedelijke sfeer voelbaar wanneer je door de smalle winkelstraatjes loopt of aanschuift bij een van de vele terrassen rond het gezellige marktplein tegenover de Grote Kerk. Er is ook een winkelcentrum om te shoppen. Ook voor de cultuurliefhebber zijn er genoeg mogelijkheden.

Achter de duinen ligt natuurlijk de Noordzee (15 minuten) met zijn fijne stranden en de badplaatsjes Callantsoog, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee. Petten, Camperduin en St. Maartenszee, Schoorl aan Zee, Hargen. Wandelen, uitwaaien, dagje aan het strand, zwemmen, brandingsurfen, kitesurfen.
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Boven:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + 1x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel + keukenblokje met koelkast en wasbak
Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed + 1x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel + keukenblokje met koelkast en wasbak
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
In de omgeving is van alles te doen. U kunt vanaf Haringhuizen mooie wandelingen maken die u zo lang of kort kunt maken als u wilt. Wandelen naar Schagen is een half uurtje. Lekker fietsen door het Noord-Hollandse landschap, breng uw eigen fiets mee of u kunt deze huren in Schagen. Verschillende mogelijkheden voor workshops. e.e.a. in overleg met desbetreffende ondernemers zoals bv vilten.

Achter de duinen ligt natuurlijk de Noordzee met zijn fijne stranden en de badplaatsjes Callantsoog, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee. Petten, Camperduin en St. Maartenszee, Schoorl aan Zee, Hargen. Wandelen, uitwaaien, dagje aan het strand, zwemmen, brandingsurfen, kitesurfen.

’s Zomers donderdagmorgen West-friese Markt in Schagen en vrijdagmorgen Kaasmarkt in Alkmaar. Verschillende markten in de kleine dorpjes om Haringhuizen zoals de nachtmarkt in Kolhorn 26 juni, 17 juli en 7 augustus. Verschillende braderieën zoals in Callantsoog iedere woensdag in de zomermaanden.

Karten, springen, gamen. Een plek met een indoor kartbaan, een lasergame arena, een trampolinepark mét Ninjacourt en tal van andere activiteiten.

Ook Vlindertuin Vlindorado in Waarland (6 km), Dierenpark Blanckendaell in Tuitjenhorn (12 km) en Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna (13 km) zijn een echte aanrader.
Direct contact met de verhuurder.