Ruime groepsaccommodatie met een heerlijk zonneterras

vanaf 8 - 16 personen
6 slaapkamers
4 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 2318
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Nicole weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Deze vakantiewoning wordt niet verhuurd aan jongerengroepen of vergelijkbare groepen.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Deze luxe groepsaccommodatie is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Maasduinen. Dit vakantieadres is voorzien van 6 slaapkamers, 4 badkamers en geschikt voor maximaal 16 personen. De accommodatie is gelegen op een perceel waar eerst twee grote schuren van een voormalige broederij en een legkippenbedrijf stonden. De geschiedenis van de gebouwen is in ere gehouden.

  De luxe groepsaccommodatie bestaat uit twee ruime vakantiewoningen die middels een overdekte doorgang met elkaar zijn verbonden. De groepsaccommodatie is sfeervol ingericht in een stoere landelijke stijl en voorzien van vloerverwarming, een gezellige houtkachel en gratis wifi. In de ruime keuken vindt u een groot Lacanche-fornuis waarop u heerlijk kunt kokkerellen. Aan de lange eettafel met 16 stoelen kunt u heerlijk gezamenlijk eten. Beide vakantiewoningen beschikken over een ruime zithoek met hoekbank en flatscreen TV.

  De accommodatie ligt in een aangename omsloten tuin met veel speelruimte voor de kinderen. Als het weer het toelaat, kunt u heerlijk relaxen op het zonneterras, vanwaar u uitkijkt over de weilanden en de ruime.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 1x 2-persoonsbed + inloopdouche + wastafel
  Slaapkamer 2: 1x 2-persoonsbed + inloopdouche + wastafel
  Slaapkamer 3: 1x 2-persoons boxspringbed + wastafel
  Slaapkamer 4: 1x 2-persoons boxspringbed + wastafel
  Slaapkamer 5: 1x 2-persoons boxspringbed
  Slaapkamer 6: 2x stapelbed (deze stapelbedden kunnen voor u worden omgetoverd tot 2 losse bedden)
  2x 1-persoons bedden kunnen worden bijgeplaatst.
  Heerlijk relaxen doet u in de 2 luxe badkamers met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. In de gang vindt u nog 2 extra toiletten.
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  De groepsaccommodatie is gelegen in het Nationaal Park De Maasduinen in Noord-Limburg. Dit zachtglooiende bos- en heidegebied bevindt zich op een langgerekte hoge zandrug tussen de Maas en de Duitse grens. Het park en de omgeving lenen zich uitstekend voor lange wandelingen, afwisselende fietstochten en mountainbikeroutes en er zijn ook uitgebreide ruiter- en menroutes. Er zijn maar liefst zeventien wandelroutes, uitgezet met gekleurde paaltjes. Ook vindt u in het nationaal park het streekpad Maas-Niederrhein en een lokaal wandelroutenetwerk van ruim 200 kilometer.
  Direct contact met de verhuurder.