Ideaal voor grote groepen met in- en outdoor speelruimte

  • vanaf 40 - 100 personen
  • 9 slaapkamers
  • 7 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Engbert weten.

Reservering aanvragen Stel Engbert een vraag per email.
Bijzonderheden
Onze groepsaccommodatie is niet geschikt voor studentenverenigingen.
Beschrijving
Deze gezellige groepsaccommodatie voor 45 - 100 personen is gelegen even buiten Appelscha aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold. De groepsaccommodatie biedt veel ruimte in en rondom de boerderij voor creativiteit, sport en spel. Vanaf het erf van de boerderij wandelt of fietst u zo het Drents-Friese Wold in.

De groepsaccommodatie beschikt over een ruime recreatieruimte en een aparte gezellige eetzaal. In de recreatieruimte staan verschillende tafels met stoelen en een lounge met heerlijke banken. In de eetzaal staan nog meer tafels en stoelen. Ook in de eetzaal is een heerlijke lounge te vinden.

Rondom de groepsaccommodatie is een zeer grote speelweide voor het organiseren van bijna alle sport- en spelactiviteiten. Er zijn een volleybalveld, voetbalveld, basketbalveld, kabelbaan, airtrampoline en schommels aanwezig. Vanaf de accommodatie kun je zo het bos inlopen. Andere activiteiten in de omgeving zijn het openlucht zwembad, outdoor centrum, midgetgolfbaan en uitkijktoren Appelscha.

Onze groepsaccommodatie is niet geschikt voor studentenverenigingen.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Stel je vraag direct aan de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2x stapelbed
Gescheiden sanitair voor dames en heren
Boven:
Slaapkamer 2: 4x stapelbed
Slaapkamer 3: 4x stapelbed
Slaapkamer 4: 4x stapelbed
Slaapkamer 5: 4x stapelbed
Slaapkamer 6: 5x stapelbed
Slaapkamer 7: 6x stapelbed
Slaapkamer 8: 8x stapelbed
Slaapkamer 9: 12x stapelbed
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
De groepsaccommodatie is gelegen aan het prachtige 5000 ha grote National Park Drents-Friese Wold met bos heide en zandverstuiving vlakbij het toeristische Appelscha. Een uitgebreid fietspaden netwerk en dichtbij het mooiste mountainbike parcours van Nederland. Het belevingswandelpad moet u beslist een keer gelopen hebben, speciaal aangelegd met beton verharding voor alle gebruikers. De uitkijktoren op het hoogste punt van Friesland met een mooi uitzicht over het Nationaal Park en dichtbij het Fochteloërveen een uitgestrekt Hoogveengebied. Het verwarmd openlucht zwembad en het pretpark Duinenzathe zijn mooie uitstapjes. De jongens van outdoor verzorgen voor u klim en klauter routes op hoog niveau in de boomtoppen. Midgetgolf en een 9 holes golfbaan en tevens het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer zijn een bezoekje waard.
Direct contact met de verhuurder.