Ruime groepsaccommodatie gelegen aan het bos

  • vanaf 35 - 100 personen
  • 11 slaapkamers
  • 8 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Huisnummer: 489
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Frank weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Deze grote vakantiewoning wordt ook tijdelijk verhuurd aan 1 of 2 gezinnen. Neem contact op met de verhuurder voor beschikbaarheid en een offerte op maat.
Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Frank. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Deze groepsaccommodatie is gelegen in het buitengebied van Ommen in het Overijsselse Vechtdal. Gelegen aan de rand van het bos biedt dit vakantieadres veel mogelijkheden voor sport en spel. De accommodatie biedt plaats aan kleine groepen van 40 personen tot grote groepen van maximaal 100 personen.

De benedenverdieping beschikt over een grote zaal, welke deelbaar is in twee kleinere zalen door middel van een schuifwand. Er zijn een tafeltennistafel, tafelvoetbal en airhockeytafel beschikbaar op aanvraag. Gelegen aan de zaal bevindt zich een keuken waar men de beschikking heeft over een 6-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Tevens heeft men de mogelijkheid een frituurpan, reuzenkoekenpan of barbecue bij te huren.

De slaapruimtes zijn als volgt ingedeeld:
Beneden, gelegen aan de centrale gang, bevinden zich vijf slaapkamers met elk zes stapelbedden. Daarnaast zijn er twee kleinere slaapkamers met elk twee stapelbedden. Hiermee komt het aantal te huizen personen op de benedenverdieping op 68. Het is mogelijk om op de slaapkamers nog één extra stapelbed te plaatsen.

De bovenverdieping bestaat uit vier grote slaapruimtes met 5 stapelbedden. In totaal kunnen er 40 personen boven slapen.

Beneden is gescheiden sanitair voor dames en heren en is een invalidentoilet en -douche beschikbaar. Op de bovenverdieping vindt men twee toiletten en een urinoir.

Voor de accommodatie ligt een ruim terras waar men kan barbecueën of gewoon lekker kan zitten. Daarnaast is er een groot sportveld, met voetbaldoelen en een volleybalnet. Uniek is de klimbaan in het bos. Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor sport en spel, neem hiervoor contact op met de beheerder.
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 6x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 2: 6x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 3: 6x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 4: 6x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 5: 6x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 6: 2x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 7: 2x stapelbed + wastafel
Sanitaire ruimte heren: 4 douches, 2 toiletten, 3 urinoirs en 2 wastafels
Sanitaire ruimte dames: 4 douches, 3 toiletten en 3 wastafels
Verdieping: Slaapkamer 8: 5x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 9: 5x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 10: 5x stapelbed + wastafel
Slaapkamer 11: 5x stapelbed + wastafel
Sanitaire ruimte gemengd: 2 toiletten, 1 urinoir
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.