Rechtstreeks contact met de verhuurder
Stel je vraag per email / telefoon
Direct contact
Boek eenvoudig en snel je vakantieadres
Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Online boeken
Laagste Prijs Zekerheid
Laagste prijs en geen boekingskosten
Laagste Prijs

Bijzonder overnachten in 3 vakantie lodgesSchaijk (Landerd) - Brabant

vanaf 9 - 18 personen

9 slaapkamers

3 badkamers

Familiehuis

Bekijken
Familiehuis met bubbelbad, stoomdouche en saunaNoordwolde (Weststellingwerf) - Friesland

vanaf 6 - 16 personen

6 slaapkamers

2 badkamers

Luxe familiehuis

Bekijken

vanaf 8 - 16 personen

8 slaapkamers

2 badkamers

Familie accommodatie

Bekijken

vanaf 16 - 40 personen

5 slaapkamers

6 badkamers

Groepsaccommodatie

Bekijken
Luxe in Drenthe met zwemvijver en fitnessbosZuidwolde (De Wolden) - Drenthe

vanaf 10 - 22 personen

9 slaapkamers

4 badkamers

Vakantiewoning

Bekijken

vanaf 5 - 12 personen

5 slaapkamers

5 badkamers

Luxe vakantievilla

Bekijken

vanaf 15 - 30 personen

15 slaapkamers

5 badkamers

Vakantiehuis

Bekijken

vanaf 4 - 16 personen

8 slaapkamers

5 badkamers

Familiehuis

Bekijken

vanaf 4 - 8 personen

4 slaapkamers

1 badkamers

Familie accommodatie

Bekijken
Authentieke boerderij in het Gelders LandschapGeesteren (Berkelland) - Achterhoek

vanaf 10 - 30 personen

6 slaapkamers

4 badkamers

Groepshuis

Bekijken

vanaf 10 - 43 personen

16 slaapkamers

16 badkamers

Familie accommodatie

Bekijken

vanaf 12 - 24 personen

12 slaapkamers

4 badkamers

Familiehuis

Bekijken
Opening 1 nov. 2021 - Nieuwe luxe groepsaccommodatieMarkelo (Hof van Twente) - Twente

vanaf 9 - 24 personen

9 slaapkamers

9 badkamers

Luxe groepsaccommodatie

Bekijken

vanaf 10 - 24 personen

10 slaapkamers

10 badkamers

Luxe vakantievilla

Bekijken

vanaf 4 - 8 personen

4 slaapkamers

1 badkamers

Vakantiewoning

Bekijken
Nabij Nationaal Park Dwingelderveld met eigen saunaDwingeloo (Westerveld) - Drenthe

vanaf 10 - 18 personen

7 slaapkamers

3 badkamers

Gastenverblijf

Bekijken

vanaf 7 - 20 personen

7 slaapkamers

3 badkamers

Familie accommodatie

Bekijken
Vakantiehuis om te genieten in DrentheZuidwolde (De Wolden) - Drenthe

vanaf 6 - 12 personen

6 slaapkamers

4 badkamers

Wellness groepsaccommodatie

Bekijken
Gelegen in bosrijke omgeving + zwemvijverZuidwolde (De Wolden) - Drenthe

vanaf 4 - 10 personen

4 slaapkamers

2 badkamers

Vakantiehuis

Bekijken
Vakantiehuis met sportieve mogelijkhedenZuidwolde (De Wolden) - Drenthe

vanaf 4 - 10 personen

5 slaapkamers

2 badkamers

Vakantiehuis

Bekijken

De leukste groepsaccommodaties op vakantieparken

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie op een vakantiepark? In Nederland vind je volop vakantieparken met luxe en goedkope vakantiehuizen voor 10 personen tot groepsaccommodaties voor 20 personen. Het voordeel van een bungalowpark is dat je gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park zoals een zwembad, speeltuin, voetbalveld of midgetgolfbaan. Het nadeel van een vakantiehuis op een vakantiepark is dat je vaak minder privacy hebt. Vind je het belangrijk om met je eigen groep veel privacy te hebben. Huur dan een particulier vakantiehuis voor een weekendje weg in Nederland. Onze familie accommodaties zijn bij uitstek geschikt voor families met veel jonge kinderen. Zeker in de zomervakantie kiezen veel groepen voor een vakantiehuis op een vakantiepark of een familiehuis op een camping. Veel campings bieden namelijk in de zomermaanden een recreatieteam waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Dus ben jij op zoek naar een leuke locatie voor je familieweekend? Kies dan voor een groepsaccommodatie op een vakantiepark.

Groepshuizen gelegen op een vakantiepark huren

Wilt u een groepshuis voor 20 - 25 personen met veel faciliteiten op een vakantiepark huren? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod aan familiehuizen voor 20 personen gelegen op een vakantiepark in Overijssel of Drenthe. De groepsaccommodaties gelegen op een vakantiepark worden veelal gekenmerkt door de aanwezigheid van veel faciliteiten. Zo vindt u op veel vakantieparken een zwembad, een animatieteam en een receptie die u kan helpen met al uw vragen. Opvallend in ons aanbod aan vakantiehuizen gelegen op vakantieparken zijn de bijzondere kenmerken van veel van deze groepsverblijven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te verblijven in een plaggenhut of te overnachten in een bedstede. De groepsverblijven zijn geschikt voor verschillende groepsgroottes, zo vindt u groepshuizen geschikt voor 6 personen, 8 personen of 10 personen, maar zijn er ook vakantiehuizen voor groepen van 70 personen, 80 personen of 90 personen. Afhankelijk van uw wensen bieden veel vakantiewoningen de mogelijkheid om je even terug te trekken van uw reisgezelschap, wat dacht u bijvoorbeeld van de combinatie 12 personen met 6 slaapkamers en 6 badkamers? Ideaal voor als opa en oma even een middagdutje willen doen tijdens uw familieweekend. Neem vooral eens een kijkje op de specifieke pagina van de vakantiehuizen, in de beschrijving van het huis staan veelal leuke bijkomstigheden. Zo bieden sommige groepsaccommodaties catering en/of leuke dagactiviteiten aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje zeilen op een salonboot? Onder begeleiding van een ervaren schipper krijgt u alles te horen over de omgeving.

Waar zijn de vakantiehuizen op vakantieparken gelegen?

De vakantiehuizen op vakantieparken zijn gelegen door heel Nederland. In het bijzonder vindt u veel vakantiehuizen voor 10 - 12 personen gelegen in Drenthe. Vanaf de groepsaccommodaties gelegen in Drenthe bevindt u zich binnen een half uur in één van de natuurgebieden die Drenthe rijk is, zoals Nationaal Park Dwingelderveld of het Nationaal Park Drents-Friese Wold. In de natuurgebieden komt u heerlijk tot rust en na uw dag in de natuur komt u tot rust en geniet u van alles faciliteiten die uw groepsverblijf te bieden heeft. Veel groepsaccommodaties voor 14 - 15 personen zijn uniek gelegen, wat dacht u bijvoorbeeld van de ligging aan het water of aan de rand van een natuurgebied? In de rustige omgevingen kunt u nog tot laat op buiten zitten zonder dat u iemand tot last bent. Ook zorgt de ruimte rondom de groepsverblijven van 16 of 18 personen ervoor dat de kinderen zich helemaal kunnen uitleven, terwijl u toe kijkt vanaf het terras en gezellig bijpraat met de rest van uw reisgezelschap. Wilt u eens wat groter uitpakken dan de gebruikelijke visite tijdens de feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart, Kerst of Oud- en Nieuw? De groepsaccommodaties gelegen op een vakantiepark bieden u alle luxe om er een geslaagde midweek of weekend van te maken. Zorg wel dat u ruim van te voren boekt, deze groepsaccommodaties zijn erg populair en daardoor vaak al ver van te voren geboekt. Uw familieweekend of vriendenweekend tijdens de feestdagen heeft als voordeel dat veel mensen geen vrij hoeven te vragen en daardoor vrijwel iedereen van uw groep mee kan om er een onvergetelijk weekend van te maken.