Rechtstreeks contact met de eigenaar

Je betaalt - na je boeking - rechtstreeks aan de eigenaar

9.2 op basis van 4000 reviews

Gasten beoordelen onze accommodaties met een 9.2

Geen onverwachte kosten

Je ziet direct de totaalprijs, geen onverwachte kosten

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Overijssel
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
5 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
 
10 (1 beoordeling)
Weekend vanaf 1575
66 p.p. op basis van 24 personen.
Bekijk details
Favorite
 
9.6 (6 beoordelingen)
Exclusief vergaderen tussen Ommen en Zwolle Overijssel, Ommen
Anet
10 - 30 personen
16 slaapkamers
11 badkamers
Weekend vanaf 2957
99 p.p. op basis van 30 personen.
Bekijk details
Favorite
 
Nieuw
Weekend vanaf 1807
73 p.p. op basis van 25 personen.
Bekijk details
Favorite
 
10 (2 beoordelingen)
Weekend vanaf 2051
69 p.p. op basis van 30 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 2979
65 p.p. op basis van 46 personen.
Bekijk details

Exclusieve vergaderlocaties met luxe slaapkamers in Overijssel

Organiseert u een brainstormsessie, workshop of bijeenkomst met uw management team en bent u op zoek naar een kleinschalige vergaderlocatie waar u zowel kunt vergaderen als overnachten? Onze luxe groepsaccommodaties met luxe hotelkamers in Overijssel zijn bij uitstek geschikt voor een zakelijke bijeenkomst. Voorzieningen zoals een beamer, whiteboard en flip over zijn aanwezig. Onze huiseigenaren ontzorgen u graag. Zij bieden u een compleet arrangement inclusief ontbijt, lunch en diner. U overnacht altijd in een landelijke omgeving. De rust, ruimte en inspirerende omgeving creëert de juiste sfeer voor uw zakelijke meeting. Tussendoor verlaat u de vergaderruimte en maakt u een wandeling door het bos. In Overijssel bieden wij verschillende vergaderaccommodaties. Zo vindt u enkele vergaderlocaties nabij Zwolle, Kampen, Ommen en Hardenberg. Ook in de buurt van Deventer, Almelo, Hengelo en Enschede vind je verschillende vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheden.

Alternatief vergaderen op inspirerende plekken met overnachting

Organiseert u een teambuildingweekend of heisessie? Wat is er dan meer geschikt dan luxe trainingslocatie met overnachtingen!? In Overijssel vindt u verschillende inspirerende vergaderlocaties waar u met vrijwel iedere groepsgrootte terecht kunt. Zo bieden wij vergaderlocaties aan voor kleine groepen van 10 personen, 15 personen of 20 personen maar zijn er ook mogelijkheden voor groepen van 40 personen, 50 personen of 60 personen. Ieder persoon uit uw reisgezelschap beschikt dan over zijn of haar eigen kamer, waardoor zij beschikken over voldoende privacy. De vergaderlocaties in Overijssel zijn goed bereikbaar per auto en beschikken over voldoende gratis parkeerplaatsen voor uw gehele gezelschap. De overlegaccommodaties zijn doorgaans gelegen in rustige, natuurlijke gebieden waardoor u kunt vergaderen in een rustige, ruime en inspirerende omgeving. Een zakelijke bijeenkomst in een vergaderaccommodaties in de natuur zorgt voor een hele andere dynamiek binnen uw groep. Daar waar uw team normaal gesproken van meeting naar meeting gaat, hebben zij tijdens een break-out midweek eindelijk de tijd om zich alleen te focussen op de onderwerpen die u belangrijk vindt.

De voordelen van onze vergaderlocaties in Overijssel

De vergaderlocatie-, congreslocatie- en conferentielocatie met overnachtingen boekt u rechtstreeks bij de eigenaar van het groepsverblijf. Dit zorgt ervoor dat u nooit teveel betaald en direct bij de eigenaar kunt informeren naar de extra diensten die bij de vergaderlocatie geregeld kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan maaltijdverzorging, de aanwezigheid van koffie en thee maar kan er bijvoorbeeld ook gezorgd worden dat producten die u nodig heeft voor het overleg, de training of de brainstormsessie al klaar staan op het moment dat u aankomt. Komt u met een internationaal gezelschap? Informeer dan eens bij de eigenaar of er leuke activiteiten in de buurt zijn die echt iets vertellen over de Nederlandse geschiedenis of cultuur.

Bijzonder vergaderen in Overijssel

Komt u met een kleine groep of wilt u graag een intieme sfeer creëren? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod aan vergaderboerderijen, huiskamer vergaderen wordt veelal erg gewaarderd op het moment dat de gesprekken luchtig moeten blijven en er vooral wordt gewerkt aan sterke vertrouwensband. Wat dacht u bijvoorbeeld van een huiskamersessie in een voormalige boerderij? De stijlelementen geven veel gespreksstof en geven een vertrouw gevoel bij uw zakelijk gezelschap.

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten