Rechtstreeks contact met de eigenaar

Je betaalt pas na je boeking

Boek rechtstreeks bij de eigenaar

Vind eenvoudig en snel je vakantiewoning

Geen boekingskosten

Laagste Prijs Zekerheid

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Noord-Holland
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
1 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
Weekend vanaf 59 p.p.
Op basis van 40 personen.
Bekijk details

Exclusieve vergaderlocaties met luxe slaapkamers in Noord Holland.

Een workshop, brainstormsessie, bedrijfstraining of management bijeenkomst organiseren en op zoek naar een exclusieve vergaderaccommodaties? Deze vergaderlocaties in Noord Holland bieden uw organisatie een inspirerende vergaderaccommodatie met luxe hotelkamers. Bij deze vergaderlocaties kunt u vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving. De geselecteerde vergaderaccommodaties beschikken over voorzieningen zoals een whiteboard, beamer en flip over. Uiteraard behoort het verzorgen van uw ontbijt, lunch en diner tot de mogelijkheden.

Onze vergaderlocaties voor 10 personen, 15 personen of 20 personen met 10 hotelkamers, 12 hotelkamers of 15 hotelkamers in Noord Holland liggen middenin de natuur op bijzondere locaties. Kies voor rust, ruimte en privacy en creëer een goede sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst. Deze vergaderaccommodaties bieden luxe 1-persoons hotelkamers met privé badkamer.

In Noord Holland bieden wij verschillende vergaderlocaties. Zo vindt u enkele vergaderlocaties nabij Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Alkmaar en Hoorn. Ook rond Enkhuizen, Schagen en Beverwijk vind je locaties waar voor je vergadering en overnachting.

Inspirerende overleglocaties in Noord-Holland

Opzoek naar een inspirerende omgeving voor meerdaagse vergaderingen, brainstormsessie of een trainingsweekend in Noord-Holland? Voor een inspirerende locatie hoef je niet altijd ver van huis! In Noord-Holland vindt je verschillende vergaderaccommodaties waar uw reisgezelschap overdag wordt voorzien in al ar benodigdheden zoals een whiteboard, beamer en gratis wifi en ’s avonds geniet van een zwembad, hottub, sauna of bubbelbad. Ook zijn onze vergaderaccommodaties zeer geschikt voor meerdaagse congressen en conferenties. Door de inspirerende ligging van onze vergaderlocaties in een rustige, groene omgevingen creëert u een omgeving waarin uw zakelijke gezelschap haar creativiteit tot bloei komt. Daarbij zijn de vergaderlocaties in Noord-Holland ook goed bereikbaar voor eventuele internationale werknemers. Vanaf Schiphol rijden er verschillende treinen richting het noorden van Noord-Holland waarbij er bij elke grote stad gestopt wordt. Het landelijke vergaderen zorgt voor een meer ontspannen sfeer en de mogelijkheid om even pauze te nemen en met het gezelschap een wandeling te maken door de Noord-Hollandse natuur zorgt ervoor dat het zakelijke gezelschap elkaar beter leert kennen het gezelschap zich hierdoor ook beter in elkaar kan verplaatsen.

Exclusief vergaderen met maaltijdverzorging in Noord-Holland

In overleg met de eigenaar van de overlegaccommodatie is het veelal mogelijk om maaltijdverzorging te regelen voor tijdens uw verblijf. Hierbij kunt u denken aan een uitgebreid ontbijt, lunch en een driegangen diner om de dag af te sluiten. Uw gastvrouw of gastheer zal u met plezier verlossen van alle randzaken zodat u zich op de het kerndoel van uw meerdaagse vergadering kan focussen. Ook kan de eigenaar van de vergaderaccommodatie u meer vertellen over de leuke, interessante of inspirerende groepsactiviteiten die er in de buurt van de groepsaccommodatie te doen zijn. Door de mogelijkheid om ook te overnachten in de vergaderaccommodatie heeft u ook ’s avonds veel tijd om uw reisgezelschap te leren kennen en door de aanwezigheid van een grasveld of speelruimte bij de meeste vergaderlocaties is het ook mogelijk om spelactiviteiten te ondernemen. De afwisseling tusn werk en ontspanning wordt door werknemers veelal erg gewaardeerd tijdens meerdaagse besprekingen!

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten