1vakantieadressen gevonden.
Lijst Kaart

Boek rechtstreeks bij de verhuurder

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Zijn/haar prijzen worden 1 op 1 doorgezet, zodat je gegarandeerd bent van de laagste prijs! Je betaalt ook geen boekingskosten.

Unieke vergaderlocatie in een voormalige meubelmakerijSpanbroek (Opmeer) - Noord Holland

  • vanaf 10 - 40 personen
  • 10 slaapkamers
  • 11 badkamers

Zoekt u een bijzondere vergader accommodatie in een inspirerende omgeving? Deze voormalige meubelmakerij is volledig verbouwd tot stijlvolle luxe vakantieadres voorzien van 10 zeer ruimte slaapkamers en meerdere break out rooms waaronder op de begane grond een vergaderzaal voor 40 personen (los bij te boeken tegen meerprijs). De accommodatie is bij uitstek geschikt voor meerdaagse trainingen, MT vergaderingen, teambuilding 2 daagse of workshops. Voorzieningen zoals een groot TV-scherm en flipover zijn standaard aanwezig.

De accommodatie is gelegen in Spanbroek, een dorpje tussen Alkmaar en Hoorn op 5 km van de snelweg A7. Door de centrale ligging in Noord Holland is de accommodatie vanuit alle windstreken goed te bereiken.

U beschikt over 10 slaapkamers, waarvan zeven slaapkamers met eigen sanitair op de kamer. De andere drie slaapkamers maken gebruik van een algemene sanitaire ruimte met vier douches. Naast de grote vergaderzaal op de verdieping, kunnen workshops in de grote gezamenlijke ruimte en de tuinkamer georganiseerd worden.

De locatie wordt uitsluitend aan één groep verhuurd. Dit is mogelijk met of zonder overnachting, volledig verzorgd of op basis van zelfverzorging. Neem contact met ons op om de mogelijkheden/arrangementen hiervoor te bespreken.


Rechtstreeks contact met de verhuurder
Je betaalt pas na je boeking
Direct contact
Vind eenvoudig en snel je vakantieadres
Boek rechtstreeks bij de verhuurder
Online boeken
Laagste Prijs Zekerheid
Laagste prijs en geen boekingskosten
Laagste Prijs

Exclusieve vergaderlocaties met luxe slaapkamers in Noord Holland.

Een workshop, brainstormsessie, bedrijfstraining of management bijeenkomst organiseren en op zoek naar een exclusieve vergaderaccommodaties? Deze vergaderlocaties in Noord Holland bieden uw organisatie een inspirerende vergaderaccommodatie met luxe hotelkamers. Bij deze vergaderlocaties kunt u vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving. De geselecteerde vergaderaccommodaties beschikken over voorzieningen zoals een whiteboard, beamer en flip over. Uiteraard behoort het verzorgen van uw ontbijt, lunch en diner tot de mogelijkheden.

Onze vergaderlocaties voor 10 personen, 15 personen of 20 personen met 10 hotelkamers, 12 hotelkamers of 15 hotelkamers in Noord Holland liggen middenin de natuur op bijzondere locaties. Kies voor rust, ruimte en privacy en creëer een goede sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst. Deze vergaderaccommodaties bieden luxe 1-persoons hotelkamers met privé badkamer.

In Noord Holland bieden wij verschillende vergaderlocaties. Zo vindt u enkele vergaderlocaties nabij Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Alkmaar en Hoorn. Ook rond Enkhuizen, Schagen en Beverwijk vind je locaties waar voor je vergadering en overnachting.

Inspirerende overleglocaties in Noord-Holland

Opzoek naar een inspirerende omgeving voor meerdaagse vergaderingen, brainstormsessie of een trainingsweekend in Noord-Holland? Voor een inspirerende locatie hoef je niet altijd ver van huis! In Noord-Holland vindt je verschillende vergaderaccommodaties waar uw reisgezelschap overdag wordt voorzien in al haar benodigdheden zoals een whiteboard, beamer en gratis wifi en ’s avonds geniet van een zwembad, hottub, sauna of bubbelbad. Ook zijn onze vergaderaccommodaties zeer geschikt voor meerdaagse congressen en conferenties. Door de inspirerende ligging van onze vergaderlocaties in een rustige, groene omgevingen creëert u een omgeving waarin uw zakelijke gezelschap haar creativiteit tot bloei komt. Daarbij zijn de vergaderlocaties in Noord-Holland ook goed bereikbaar voor eventuele internationale werknemers. Vanaf Schiphol rijden er verschillende treinen richting het noorden van Noord-Holland waarbij er bij elke grote stad gestopt wordt. Het landelijke vergaderen zorgt voor een meer ontspannen sfeer en de mogelijkheid om even pauze te nemen en met het gezelschap een wandeling te maken door de Noord-Hollandse natuur zorgt ervoor dat het zakelijke gezelschap elkaar beter leert kennen en het gezelschap zich hierdoor ook beter in elkaar kan verplaatsen.

Exclusief vergaderen met maaltijdverzorging in Noord-Holland

In overleg met de eigenaar van de overlegaccommodatie is het veelal mogelijk om maaltijdverzorging te regelen voor tijdens uw verblijf. Hierbij kunt u denken aan een uitgebreid ontbijt, lunch en een driegangen diner om de dag af te sluiten. Uw gastvrouw of gastheer zal u met plezier verlossen van alle randzaken zodat u zich op de het kerndoel van uw meerdaagse vergadering kan focussen. Ook kan de eigenaar van de vergaderaccommodatie u meer vertellen over de leuke, interessante of inspirerende groepsactiviteiten die er in de buurt van de groepsaccommodatie te doen zijn. Door de mogelijkheid om ook te overnachten in de vergaderaccommodatie heeft u ook ’s avonds veel tijd om uw reisgezelschap te leren kennen en door de aanwezigheid van een grasveld of speelruimte bij de meeste vergaderlocaties is het ook mogelijk om spelactiviteiten te ondernemen. De afwisseling tussen werk en ontspanning wordt door werknemers veelal erg gewaardeerd tijdens meerdaagse besprekingen!