Rechtstreeks contact met de eigenaar

Je betaalt - na je boeking - rechtstreeks aan de eigenaar

9.2 op basis van 4000 reviews

Gasten beoordelen onze accommodaties met een 9.2

Geen onverwachte kosten

Je ziet direct de totaalprijs, geen onverwachte kosten

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Limburg
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
6 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
 
Nieuw
Weekend vanaf 3112
89 p.p. op basis van 35 personen.
Bekijk details
Favorite
 
Nieuw
Weekend vanaf 4612
89 p.p. op basis van 52 personen.
Bekijk details
Favorite
 
9.8 (2 beoordelingen)
Weekend vanaf 1758
80 p.p. op basis van 22 personen.
Bekijk details
Favorite
 
Nieuw
Uniek gelegen in een bosrijke omgeving Limburg, Roggel
Henk
18 - 36 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Weekend vanaf 2475
69 p.p. op basis van 36 personen.
Bekijk details
Favorite
 
Nieuw
Uniek gelegen in een bosrijke omgeving Limburg, Roggel
Henk
18 - 36 personen
18 slaapkamers
18 badkamers
Weekend vanaf 2475
69 p.p. op basis van 36 personen.
Bekijk details
Favorite
Bourgondische sfeer in Zuid Limburgs landschap Limburg, Slenaken
Monique
25 - 60 personen
23 slaapkamers
20 badkamers
Weekend vanaf 5144
86 p.p. op basis van 60 personen.
Bekijk details

Exclusieve vergaderlocaties met luxe slaapkamers in Limburg.

Een workshop, brainstormsessie, bedrijfstraining of management bijeenkomst organiseren en op zoek naar een vergaderaccommodatie? Deze vergaderlocaties in Limburg bieden uw organisatie een inspirerende vergaderaccommodatie met luxe 1-persoons hotelkamers met eigen badkamers. Bij deze vergaderlocaties kunt u vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving. De geselecteerde vergaderlocaties voor 10 personen, 12 personen, 15 personen of 20 personen beschikken over voorzieningen zoals een whiteboard, beamer en flip over. Uiteraard behoort het verzorgen van uw ontbijt, lunch en diner tot de mogelijkheden. Bekijk ook eens onze vergader accommodaties met zwembad, sauna of whirlpool.

Onze vergaderlocaties in Limburg liggen midden in de natuur op bijzondere locaties. Kies voor rust, ruimte en privacy en creëer een goede sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst. In Limburg bieden wij verschillende vergaderaccommodaties. Zo vindt u enkele vergaderlocaties nabij Venray, Venlo, Roermond, Maastricht, Heerlen en Sittard. Ook in de buurt van Roermond, Weert en Sevenum vind je schitterende luxe groepsaccommodaties voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst.

Inspiratie opdoen terwijl u geniet vanuit uw vergaderaccommodatie met overnachting in Limburg

Limburg kent een grote verscheidenheid aan prachtige, inspirerende en unieke vergaderlocaties. Of u nou een teambuildingsweekend gaat of een trainingsweek voor uw afdeling organiseert, voor ieder doel zijn er verschillende prachtige locaties te vinden. Door de prachtige ligging va veel van de vergaderlocaties zult uw reisgezelschap al snel vergeten dat zei een week(end) weg zijn voor het werk en zal er een ontspannen sfeer hangen, terwijl er hard gewerkt wordt. In het bijzonder beschikken we in Zuid-Limburg over een aantal bijzonder luxe vergaderlocaties, welke ook gebruikt kunnen worden als congrescentrum, conferentieoord of trainingslocatie. Deze vergaderaccommodaties voorzien in al uw wensen, maar bieden daarnaast ook veel recreatieve extra’s zodat uw werknemers, zakelijke partners of team na hun harde werk heerlijk kunnen ontspannen.

Limburg en haar bereikbaarheid

Naast de exclusieve vergaderlocaties heeft Limburg meer te bieden. Met haar ligging op slecht drie uur rijden vanaf de randstad is de reisafstand goed te overzien. Daarbij beschikt elke vergaderaccommodatie over voldoende parkeerplaatsen en is de verbinding met het openbaar vervoer tussen de Randstad en Limburg erg goed. Daarbij kent Limburg veel leuke teambuildings-uitstapjes, waardoor de band binneuw team zal versterken en uw werknemers zich meer verbonden voelen met uw bedrijf. Een uitstapje stimuleert ook het probleemoplossend vermogen en kan de creativiteit van uw werknemers verbeteren.

Een oplossing voor stroeve onderhandelingen in Limburg

Lopende onderhandelingen vast? Komt het team maar niet uit een vraagstuk? Of wordt de sfeer in de groep gespannen? Neem uw groep dan eens mee in het prachtige Limburgse landschap, een rustige wandeling of een fietstochtje door het landschap zal ontspanning bieden aan de groep en tot nieuwe inzichten lijden. Naast het inspirerende landschap beschikken de vergaderlocaties ook over inspirerende ruimtes, waarin u voorzien wordt van alle gemakken om het u zo makkelijk mogelijk te maken zoals bijvoorbeeld een beamer, flip-over en een whiteboard .

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten