1vakantieadressen gevonden.
Lijst Kaart

Boek rechtstreeks bij de verhuurder

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Zijn/haar prijzen worden 1 op 1 doorgezet, zodat je gegarandeerd bent van de laagste prijs! Je betaalt ook geen boekingskosten.

Bourgondische sfeer in Zuid Limburgs landschap Slenaken - Heuvelland - Zuid-Limburg

  • vanaf 25 - 60 personen
  • 23 slaapkamers
  • 20 badkamers

In deze historische gerestaureerde Zuid-Limburgse hoeve gemaakt van authentieke bouwmaterialen geniet u van een heerlijke bourgondische sfeer. Tijdens uw verblijf ervaart u luxe, comfort en grensverleggende gastvrijheid. U heeft een prachtig wijds uitzicht over de aangelegen weilanden en bossen. Dit vakantieadresbestaat uit 3 woningen die aaneengesloten liggen en toegankelijk zijn middels een prachtige binnenplaats. Tijdens uw verblijf beschikt u over 23 slaapkamers, 20 badkamers, 3 woonkamers en 3 keukens. U huurt met uw groep exclusief de gehele hoeve voor een optimaal weekend weg en heeft de beschikking over alle bijbehorende faciliteiten zoals het voetbalveld en de speeltuin. Door de indeling van de stijlvolle en luxe accommodaties ervaart u ondanks de grote groep een hoge mate van privacy.

Elke woning is voorzien van een stijlvol bourgondisch en authentiek ingerichte woonkamer en keuken. Geniet van de houtkachel, de Franse kalkzandstenen schouw, de vloerverwarming en voorzieningen als een flat screen TV, DVD-speler, stereo-installatie en gratis WIFI. Gezamenlijk eten kunt u in de aparte eetzaal die eveneens vanuit de binnenplaats te bereiken is. Voor het gebruik hiervan wordt een kleine vergoeding gevraagd.

De hoeve beschikt over 23 zeer luxe slaapkamers met 20 ruim ingerichte badkamers. 16x 2-persoons, 1x 4-persoons en 1x 6-persoons slaapkamers ieder voorzien van eigen badkamer. 3x 2-persoons en 2x 4-persoons slaapkamers met gedeelde badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van 1-persoons box spring bedden.

De accommodatie is geschikt voor gasten met een lichamelijke beperking. Er bevinden zich meerdere aangepaste slaapkamers inclusief badkamer op de begane grond.

U beschikt over een eigen tuin met terras en een groot speelveld. Het linnenpakket inclusief hand- en theedoeken wordt voor u verzorgd. Rondom de hoeve vindt een verschillende terrassen en een groot speelveld.

Zelf koken, catering of uit eten? Alles is mogelijk
Tijdens uw verblijf kunt u ervoor kiezen om zelf een menu samen te stellen, boodschappen te doen en uw maaltijden klaar te maken. Maar waarom niet kiezen voor gemak en alles uit handen geven? Onze chefkok maakt graag een uitgebreid ontbijt voor u klaar, een heerlijke lunch of voortreffelijk diner. U kunt zelf kiezen of u de maaltijd wilt nuttigen in uw vakantiewoning of in ons restaurant. Maak kennis met onze bourgondische keuken en laat u verrassen door onze grensverleggende gulle gastvrijheid!


Rechtstreeks contact met de verhuurder
Stel je vraag per email / telefoon
Direct contact
Boek eenvoudig en snel je vakantieadres
Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Online boeken
Laagste Prijs Zekerheid
Laagste prijs en geen boekingskosten
Laagste Prijs

Exclusieve vergaderlocaties met luxe slaapkamers in Limburg.

Een workshop, Brainstormsessie, bedrijfstraining of management bijeenkomst organiseren en op zoek naar een vergaderaccommodatie? Deze vergaderlocaties in Limburg bieden uw organisatie een inspirerende vergaderaccommodatie met luxe 1-persoons hotelkamers met eigen badkamers. Bij deze vergaderlocaties kunt u vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving. De geselecteerde vergaderlocaties voor 10 personen, 12 personen, 15 personen of 20 personen beschikken over voorzieningen zoals een whiteboard, beamer en flip over. Uiteraard behoort het verzorgen van uw ontbijt, lunch en diner tot de mogelijkheden. Bekijk ook eens onze vergader accommodaties met zwembad, sauna of whirlpool.

Onze vergaderlocaties in Limburg liggen midden in de natuur op bijzondere locaties. Kies voor rust, ruimte en privacy en creëer een goede sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst. In Limburg bieden wij verschillende vergaderaccommodaties. Zo vindt u enkele vergaderlocaties nabij Venray, Venlo, Roermond, Maastricht, Heerlen en Sittard. Ook in de buurt van Roermond, Weert en Sevenum vind je schitterende luxe groepsaccommodaties voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst.

Inspiratie opdoen terwijl u geniet vanuit uw vergaderaccommodatie met overnachting in Limburg

Limburg kent een grote verscheidenheid aan prachtige, inspirerende en unieke vergaderlocaties. Of u nou een teambuildingsweekend gaat of een trainingsweek voor uw afdeling organiseert, voor ieder doel zijn er verschillende prachtige locaties te vinden. Door de prachtige ligging van veel van de vergaderlocaties zult uw reisgezelschap al snel vergeten dat zei een week(end) weg zijn voor het werk en zal er een ontspannen sfeer hangen, terwijl er hard gewerkt wordt. In het bijzonder beschikken we in Zuid-Limburg over een aantal bijzonder luxe vergaderlocaties, welke ook gebruikt kunnen worden als congrescentrum, conferentieoord of trainingslocatie. Deze vergaderaccommodaties voorzien in al uw wensen, maar bieden daarnaast ook veel recreatieve extra’s zodat uw werknemers, zakelijke partners of team na hun harde werk heerlijk kunnen ontspannen.

Limburg en haar bereikbaarheid

Naast de exclusieve vergaderlocaties heeft Limburg meer te bieden. Met haar ligging op slecht drie uur rijden vanaf de randstad is de reisafstand goed te overzien. Daarbij beschikt elke vergaderaccommodatie over voldoende parkeerplaatsen en is de verbinding met het openbaar vervoer tussen de Randstad en Limburg erg goed. Daarbij kent Limburg veel leuke teambuildings-uitstapjes, waardoor de band binnen uw team zal versterken en uw werknemers zich meer verbonden voelen met uw bedrijf. Een uitstapje stimuleert ook het probleemoplossend vermogen en kan de creativiteit van uw werknemers verbeteren.

Een oplossing voor stroeve onderhandelingen in Limburg

Lopende onderhandelingen vast? Komt het team maar niet uit een vraagstuk? Of wordt de sfeer in de groep gespannen? Neem uw groep dan eens mee in het prachtige Limburgse landschap, een rustige wandeling of een fietstochtje door het landschap zal ontspanning bieden aan de groep en tot nieuwe inzichten lijden. Naast het inspirerende landschap beschikken de vergaderlocaties ook over inspirerende ruimtes, waarin u voorzien wordt van alle gemakken om het u zo makkelijk mogelijk te maken zoals bijvoorbeeld een beamer, flip-over en een whiteboard .