Rechtstreeks contact met de eigenaar

Je betaalt pas na je boeking

Boek rechtstreeks bij de eigenaar

Vind eenvoudig en snel je vakantiewoning

Geen boekingskosten

Laagste Prijs Zekerheid

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Gelderland
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
6 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
Weekend vanaf 64 p.p.
Op basis van 42 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 71 p.p.
Op basis van 20 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.6
Weekend vanaf 88 p.p.
Op basis van 24 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
8.2
Weekend vanaf 100 p.p.
Op basis van 22 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 128 p.p.
Op basis van 20 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 73 p.p.
Op basis van 26 personen.
Bekijk details

Exclusieve vergaderaccommodaties met luxe slaapkamers in Gelderland

Een zakelijke bijeenkomst, conferentie, workshop, brainstormsessie of bedrijfstraining organiseren? Deze vergaderlocaties in Gelderland bieden uw organisatie een inspirerende vergaderaccommodatie met luxe slaapkamers. Bij deze vergaderlocaties in Gelderland kunt u vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving. De geselecteerde vergaderlocaties beschikken over voorzieningen zoals een whiteboard, beamer en flip over. Uiteraard behoort het verzorgen van uw ontbijt, lunch en diner tot de mogelijkheden. Onze vergaderlocaties in Gelderland liggen middenin de natuur op bijzondere inspirerende locaties. Kies voor rust, ruimte en privacy en creëer een goede sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst. In Gelderland biden wij verschillende vergaderlocaties. Zo vindt u enkele vergaderlocaties nabij Apeldoorn, Deventer, Arnhem en Nijmegen. Ook nabij Amersfoort, Veenendaal en Zutphen vind je vergaderlocaties waar je kunt vergaderen en overnachten.

Vergaderzalen op prachtige locaties in Gelderland met overnachtingsmogelijkheid

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderruimte in Gelderland? In ons uitgebreide aanbod aan vergaderlocaties vindt u verschillende vergader- en congreslocaties welke uitermate geschikt zijn voor uw trainingsmidweek, break-out sessie, conferentie of inspiratieweek. De vergaderlocaties beschikken doorgaans over een centrale ruimte en verschillende kleinere ruimtes zodat uw team of zakelijk gezelschap zich kan opsplitsen op het moment dat er aan een case wordt gewerkt of om specifieke trainingen of workshops te geven. Door de prachtige ligging van veel van onze vergaderlocaties in Gelderland, is het zeker aan te raden om met uw zakelijk gezelschap eens een wandeling te maken en te genieten van de natuur. Gedurende de wandeling leert het gezelschap elkaar beter kennen en worden de meest creatieve oplossingen bedacht.

De faciliteiten van onze conferentieoorden en vergaderlocaties

Onze vergaderlocaties met overnachtingsmogelijkheid zijn doorgaans voorzien van veel luxe. Zo beschikt ieder persoon bijvoorbeeld over zijn eigen kamer met eigen badkamer. Daarnaast is er doorgaans een ruim terras aanwezig en is er in de luxe gevallen zelfs een sauna, whirlpool of zwembad aanwezig, zodat uw reisgezelschap goed kan ontspannen na een intensieve dag vergaderen. Ook is het bij vrijwel elke overleglocatie mogelijk om maaltijdverzorging te krijgen, zodat u zich overdag alleen maar hoeft te focussen op het zakelijke aspect.

Wat maakt Gelderland zo’n unieke vergaderlocatie?

Gelderland leent zich ook erg goed voor heisessies. Gezien onze overleglocaes doorgaans gelegen zijn op een rustige locatie in het groen, is het gemakkelijk om een vergadering, training of inspiratiesessie voort te zetten in het bos of op de hei. Bijzonder is het ook om te overleggen op een vergaderboerderij, de stijlelementen van een boerderij geven een groot contrast met de kantoor omgeving waarin uw zakelijk gezelschap gewend is te werken, wat kan lijden tot meer creativiteit en nieuwe inzichten. Helemaal bijzonder is het boeken van een vergaderlocatie op een actieve boerderij, het laten deelnemen van het gezelschap in de werkzaamheden op de boerderij zal uw gezelschap aanzetten tot het zoeken naar eenvoudige en praktische oplossingen zoals deze veelal op de boerderij te vinden zijn.

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten