0vakantieadressen gevonden.
Lijst Kaart

Boek rechtstreeks bij de verhuurder

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Zijn/haar prijzen worden 1 op 1 doorgezet, zodat je gegarandeerd bent van de laagste prijs! Je betaalt ook geen boekingskosten.


Er zijn geen vakantiehuizen gevonden.
Wijzig je zoekopdracht om vakantiehuizen zichtbaar te krijgen.


Rechtstreeks contact met de verhuurder
Je betaalt pas na je boeking
Direct contact
Vind eenvoudig en snel je vakantieadres
Boek rechtstreeks bij de verhuurder
Online boeken
Laagste Prijs Zekerheid
Laagste prijs en geen boekingskosten
Laagste Prijs

Exclusieve vergaderlocaties met luxe slaapkamers in Friesland.

Een workshop, management bijeenkomst, conferentie, Brainstormsessie of bedrijfstraining organiseren en op zoek naar een vergaderaccommodatie? Deze vergaderlocaties in Friesland bieden uw organisatie een inspirerende vergaderruimte met luxe slaapkamers om comfortabel te overnachten. Bij deze vergaderaccommodaties kunt u vergaderen en overnachten in een huiselijke sfeer. De geselecteerde vergaderlocaties beschikken over voorzieningen zoals een whiteboard, beamer en flip over.

Zoekt u een kleinschalige vergaderzaal in een inspirerende omgeving? Wij hebben groepsaccommodaties en vergaderboerderijen voor je geselecteerd die beschikken over een vergaderzaal en 10 tot 20 luxe hotelkamers met eigen badkamer. Onze vergaderlocaties liggen middenin de natuur op bijzondere Inspirerende vergaderlocaties. Kies voor rust, ruimte en privacy en creëer een goede sfeer voor uw Zakelijke Bijeenkomst. In Friesland bieden wij verschillende vergaderlocaties met luxe 1-persoons hotelkamers met eigen badkamer. Zo vindt u enkele vergaderaccommodaties nabij Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Dokkum en Sneek.

Kleinschalig en grootschalig projectwerk in Friesland

Zowel voor kleine als voor grote groepen kent Friesland een uitgebreid aanbod aan vergaderlocaties. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kleinschalige vergaderlocaties, ook wel huiskamer vergaderen genoemd? In een knusse, gezellige ruimte kan er in een ontspannen sfeer afwisselend vergaderd en gewerkt worden. Door de “break-out” van een afdeling of team kan er effectief en efficiënt aan de oplossing van een probleem of de ontwikkeling van een nieuw product worden gewerkt. Tevens bieden wij verschillende wellness vergaderaccommodaties met zwembad, hottub, sauna of bubbelbad.

Teambuildingweekend of Heisessie organiseren? De gemoedelijke sfeer in een Vergaderaccommodatie zorgt ervoor dat er een ongedwongen sfeer hangt en dat de groep na het afronden van een project ook echt het gevoel heeft dat ze het samen hebben gedaan. Naast de kleinschalige vergaderlocaties, beschikken we in Friesland ook over grote vergaderlocaties voor 20 of 30 personen waar het ook mogelijk is om congressen of conferenties te houden. Het voordeel van deze grote vergaderaccommodaties is dat het veelal mogelijk is om afwisselend met een grote groep te zitten en vervolgens op te splitsen in kleinere groepjes. In het bijzonder in het ontwikkelen van IT-projecten kan deze manier van werken erg efficiënt zijn. Doordat de programmeurs een weeklang in teamverband bezig zijn met een project en daarnaast met dezelfde collega’s genieten van de luxe die de vergaderaccommodatie te bieden heeft, voelen de programmeurs zich gewaardeerd door uw bedrijf en gaan zij aan het eind van de week met een voldaan gevoel naar huis.