zeever offer

1vakantiehuizen gevonden.
Lijst Kaart

Met een jongerengroep op vakantie?

Wil je met een jongerengroep, studentengroep of andere groep met jong volwassenen een weekendje weg? Het merendeel van de vakantiehuizen op Vakantieadressen.nl richt zich op familiegroepen en verhuren niet verhuurd aan jongerengroepen.
Bekijk hier de accommodaties welke wel aan jongerengroepen worden verhuurd.

Ideaal voor een meerdaags overleg met cateringWitteveen (Midden-Drenthe) - Drenthe

  • vanaf 8 - 34 personen
  • 17 slaapkamers
  • 15 badkamers

Bent u op zoek naar een perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Deze landelijk gelegen luxe groepsaccommodatie met 17 slaapkamers en 15 badkamers in het hart van Drenthe is bij uitstek geschikt voor uw vergadering, brainstormsessie of workshop. De accommodatie is goed bereikbaar vanaf zowel Assen, Emmen als Hoogeveen. Een rustige en mooie plek om slagvaardig te vergaderen, mooie plannen te maken of in alle rust vertrouwelijke zaken te bespreken. U huurt de accommodatie namelijk altijd exclusief voor uw bijeenkomst. Tussendoor een potje tafeltennis spelen, tot rust komen in de tuin of een rondje lopen rondom de locatie. Het is allemaal mogelijk op deze unieke locatie in het buitengebied van museumdorp Orvelte.

U heeft voldoende ruimte om in kleinere groepen uiteen te gaan voor workshops of deelopdrachten. Zelfs het (overdekte) terras en de tuin kunt u hiervoor gebruiken. Wij ontzorgen u graag met volledige catering. Van koffie en thee tot een uitgebreide lunch, drie gangen diner of ontbijt.

Wij beschikken over 13 slaapkamers met eigen badkamer en 4 slaapkamers die twee badkamers delen. De sfeervolle woonkamer met bar en lounge hoekjes zorgen ervoor dat het u ook ’s avonds aan niets ontbreekt.

Voorzieningen zoals een beamer, scherm, flip-over en WiFi is aanwezig. Wij gaan graag met u in gesprek om een offerte volledig op maat te maken op basis van uw wensen en behoeften.


Rechtstreeks contact
Stel je vraag direct aan de verhuurder.
Direct contact
Reserveringsaanvraag plaatsen
Boek rechtstreeks bij de verhuurder
Online boeken
Laagste Prijs Zekerheid
Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Laagste Prijs

Exclusieve vergaderlocaties met luxe slaapkamers in Drenthe

Wilt u een brainstormsessie, workshop, Conferentie, bedrijfstraining of teambuilding weekend organiseren en bent u op zoek naar een vergaderaccommodatie? Deze vergaderlocaties en Congreslocaties in Drenthe bieden u een inspirerende vergaderruimte met luxe slaapkamers om comfortabel te overnachten. Bij deze vergaderlocaties kunt u vergaderen en overnachten in een huiselijke sfeer. De geselecteerde vergaderaccommodaties beschikken over voorzieningen zoals een beamer, whiteboard en flip over. Onze huiseigenaren ontzorgen u graag. Zij bieden u een compleet arrangement inclusief ontbijt, lunch en diner.

Wij hebben groepsaccommodaties voor u geselecteerd die beschikken over een vergaderzaal en 5 tot 15 luxe hotelkamers. Onze vergaderlocaties liggen middenin de natuur op bijzondere inspirerende locaties. Kies voor rust, ruimte en privacy en creëer een goede sfeer voor uw Zakelijke Bijeenkomst. In Drenthe bieden wij verschillende vergaderlocaties voor 8 personen, 10 personen, 12 personen of 15 personen. Zo vindt u enkele locaties nabij Assen, Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Meppel.

Vergaderen en brainstormen met overnachting in Drenthe

Bent u opzoek naar unieke vergaderlocatie in Drenthe? Neem dan eens een kijkje in één van de vergaderboerderijen! De historische kenmerken en het landelijke uitzicht van de boerderij zorgen voor een unieke beleving tijdens uw overleg, training of brainstormsessie. De rustige omgeving zorgt ervoor dat uw zakelijke gezelschap zich bijzonder goed kan focussen op de onderwerpen die besproken worden. Dit zorgt ervoor dat u in een korte tijd grote stappen kunt zetten in het uitwerken van een nieuw project, een nieuwe visie of de ontwikkeling van uw team. Na een dag hard werken is het tijd voor ontspanning, daarom beschikken veel van onze overlegaccommodaties over verschillende luxe faciliteiten zoals een uitgebreid terras, een zwembad, sauna of jacuzzi. Daarnaast beschikt ieder persoon uit uw zakelijk gezelschap over zijn eigen kamer en eigen sanitair. De combinatie tussen de mogelijkheid om te profiteren van de faciliteiten van de groepsaccommodatie en de mogelijkheid om je terug te trekken en te genieten van de privacy worden doorgaans erg gewaardeerd door uw gezelschap!

De rust en ruimte in Drenthe

Nieuwe, inspirerende kleinschalige vergaderlocaties hebben een positief effect op de productiviteit en de creativiteit van uw werknemers of zakelijk gezelschap. Om hier optimaal van te profiteren zijn zogenoemde heisessies erg populair in Drenthe. Tijdens een heidesessie trekt u met uw management team, afdeling of zakelijk gezelschap de natuur in, waarbij u het gebruik van mobieltjes en laptops zo veel mogelijk vermijd. Dit zorgt ervoor dat uw gezelschap zich beter kan focussen en zal worden geïnspireerd door alles wat er in de natuur te zien is. Een heidesessie geeft een groot contrast met de dagelijkse drukte op kantoor waarbij uw gezelschap constant geprikkeld wordt door mailtjes, deadlines en opkomende meetings. Doordat onze vergaderlocaties in Drenthe gelegen zijn in het groen aan de rand van verschillende natuurgebieden zijn er volop mogelijkheden voor deze heidesessies.

De faciliteiten van de Drentse vergaderlocaties

De vergaderlocaties zijn doorgaans uitgerust met een beamer, whiteboard, flip-over en ook beschikt u overal over gratis wifi. Ook bent u vrij om de zaalopstelling aan te passen na de door u gewenste vorm en is het in overleg met de eigenaar soms mogelijk om dit al te laten doen alvorens u aankomt. Ook behoren de aanwezigheid van koffie & thee en maaltijdverzorging overal tot de mogelijkheden. Over de verdere mogelijkheden van de specifieke vergaderaccommodatie zal de eigenaar u graag meer vertellen! Informeer ook eens naar de leuke groepsactiviteiten in de buurt van de overlegaccommodatie, de eigenaar zal u ook hier met plezier meer over vertellen.