Rechtstreeks contact met de eigenaar

Je betaalt - na je boeking - rechtstreeks aan de eigenaar

9.2 op basis van 4000 reviews

Gasten beoordelen onze accommodaties met een 9.2

Geen onverwachte kosten

Je ziet direct de totaalprijs, geen onverwachte kosten

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Drenthe
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
2 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
 
Nieuw
Luxe vergaderlocatie in Drenthe Drenthe, Westerbork
Ruurd
10 - 34 personen
17 slaapkamers
15 badkamers
Weekend vanaf 1957
58 p.p. op basis van 34 personen.
Bekijk details
Favorite
 
10 (1 beoordeling)
Weekend vanaf 3658
92 p.p. op basis van 40 personen.
Bekijk details

Exclusieve vergaderlocaties met luxe slaapkamers in Drenthe

Wilt u een brainstormsessie, workshop, Conferentie, bedrijfstraining of teambuilding weekend organiseren en bent u op zoek naar een vergaderaccommodatie? Deze vergaderlocaties en congreslocaties in Drenthe bieden u een inspirerende vergaderruimte met luxe slaapkamers om comfortabel te overnachten. Bij deze vergaderlocaties kunt u vergaderen en overnachten in een huiselijke sfeer. De geselecteerde vergaderaccommodaties beschikken over voorzieningen zoals een beamer, whiteboard en flip over. Onze huiseigenaren ontzorgen u graag. Zij bieden u een compleet arrangement inclusief ontbijt, lunch en diner.

Wij hebben groepsaccommodaties voor u geselecteerd die beschikken over een vergaderzaal en 5 tot 15 luxe hotelkamers. Onze vergaderlocaties liggen middenin de natuur op bijzondere inspirerende locaties. Kies voor rust, ruimte en privacy en creëer een goede sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst. In Drenthe bieden wij verschillende vergaderlocaties voor 8 personen, 10 personen, 12 personen of 15 personen. Zo vindt u enkele locaties nabij Assen, Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Meppel.

Vergaderen en brainstormen met overnachting in Drenthe

Bent u opzoek naar unieke vergaderlocatie in Drenthe? Neem dan eens een kijkje in één van de vergaderboerderijen! De historische kenmerken en het landelijke uitzicht van boerderij zorgen voor een unieke beleving tijdens uw overleg, training of brainstormsessie. De rustige omgeving zorgt ervoor dat uw zakelijke gezelschap zich bijzonder goed kan focussen op de onderwerpen die besproken worden. Dit zorgt ervoor dat u in een korte tijd grote stappen kunt zetten in het uitwerken van een nieuw project, een nieuwe visie of de ontwikkeling van uw team. Na een dag hard werken is het tijd voor ontspanning, daarom beschikken veel van onze overlegaccommodaties over verschillende luxe faciliteiten zoals een uitgebreid terras, een zwembad, sauna of bubbelbad. Daarnaast beschikt ieder persoon uit uw zakelijk gezelschap over zijn eigen kamer en eigen sanitair. De combinatie tussen de mogelijkheid om te profiteren van de faciliteiten van de groepsaccommodatie en de mogelijkheid om je terug te trekken en te genieten van de privacy worden doorgaans erg gewaardeerd door uw gezelschap!

De rust en ruimte in Drenthe

Nieuwe, inspirerende kleinschalige vergaderlocaties hebben een positief effect op de productiviteit en de creativiteit van uw werknemers of zakelijk gezelschap. Om hier optimaal van te profiteren zijn zogenoemde heisessies erg populair in Drenthe. Tijdens een heidesessie trekt u met uw management team, afdeling of zakelijk gezelschap de natuur in, waarbij u het gebruik van mobieltjes en laptops zo veel mogelijk vermijd. Dit zorgt ervoor dat uw gezelschap zich beter kan focussen en zal worden geïnspireerd door alles wat er in de natuur te zien is. Een heidesessie geeft een groot contrast met de dagelijkse drukte op kantoor waarbij uw gezelschap constant geprikkeld wordt door mailtjes, deadlines en opkomende meetings. Doordat onze vergaderlocaties in Drenthe gelegen zijn in het groen aan de rand van verschillende natuurgebieden zijn er volop mogelijkheden voor deze heidesessies.

De faciliteiten van de Drentse vergaderlocaties

De vergaderlocaties ijn doorgaans uitgerust met een beamer, whiteboard, flip-over en ook beschikt u overal over gratis wifi. Ook bent u vrij om de zaalopstelling aan te passen na de door u gewenste vorm en is het in overleg met de eigenaar soms mogelijk om dit al te laten doen alvorens u aankomt. Ook behoren de aanwezigheid van koffie & thee en maaltijdverzorging overal tot de mogelijkheden. Over de verdere mogelijkheden van de specifieke vergaderaccommodatie zal de eigenaar u graag meer vertellen! Informeer ook eens naar de leuke groepsactiviteiten in de buurt van de overlegaccommodatie, de eigenaar zal u ook hier met plezier meer over vertellen.

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten