Rechtstreeks contact met de eigenaar

Je betaalt - na je boeking - rechtstreeks aan de eigenaar

9.2 op basis van 4000 reviews

Gasten beoordelen onze accommodaties met een 9.2

Geen onverwachte kosten

Je ziet direct de totaalprijs, geen onverwachte kosten

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Noord-Brabant
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
7 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 1803
121 p.p. op basis van 15 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.8
Bijzonder vergader nabij het bos Noord-Brabant, Valkenswaard
10 - 46 personen
24 slaapkamers
17 badkamers
Weekend vanaf 5363
117 p.p. op basis van 46 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 7361
114 p.p. op basis van 65 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 1503
151 p.p. op basis van 10 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 3003
94 p.p. op basis van 32 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 2010
36 p.p. op basis van 56 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 1590
80 p.p. op basis van 20 personen.
Bekijk details

Exclusieve vergaderlocaties met luxe slaapkamers in Brabant.

Een workshop, brainstormsessie, bedrijfstraining of management bijeenkomst organiseren en op zoek naar een vergaderaccommodatie voor 10 personen, 15 personen of 20 personen? Deze vergaderlocaties in Brabant bieden uw organisatie een inspirerende vergaderaccommodatie met luxe slaapkamers. Bij deze vergaderlocaties kunt u vergaderen en overnachten in een inspirerende omgeving. De geselecteerde vergaderlocaties beschikken over voorzieningen zoals een whiteboard, beamer en flip over. Uiteraard behoort het verzorgen van uw ontbijt, lunch en diner tot de mogelijkheden. Onze vergaderlocaties in Brabant liggen midden in de natuur op bijzondere locaties. Kies voor rust, ruimte en privacy en creëer een goede sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst. In Brabant bieden wij verschillende vergaderaccommodaties. Zo vindt u enkele vergaderocaties nabij Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda en Roosendaal. Ook in de buurt van Veghel, Helmond, Waalwijk en Oss vind je leuke vergaderlocaties.

De meest inspirerende vergaderlocaties met overnachting in Brabant

Opzoek naar een inspirerende vergaderlocatie met overnachting in Brabant? Denk dan eens aan een break-out sessie in Brabant. Door de gunstige ligging ten opzicht van de Randstad bevindt u zich binnen afzienbare tijd op de vergaderlocatie. Door het kantoor te verlaten en te vergaderen in een rustige, afgelegen en natuurlijke omgeving zullen uw werknemers tot nieuwe creatieve ideeën komen en zullen zei inspiratie opdoen waar zei nog lang na de break-out sessie wat aan hebben. Afhankelijk van de grootte van de groep en het doel van de (mid)week kunnen de overleglocaties gebruikt worden als vergaderzaal, congrescentrum, conferentieruimte of trainingsfaciliteit. Ook is er voor iedere portemonnee een geschikte overleglocatie te vinden. Zo zijn er low-budget vergaderzalen met gedeeld kamers tot luxe trainingslocaties waarbij iedere persoon beschikt over een eigen kamer met eigen sanitair.

Teambuilding in Brabant

Een goede sfeer binnen uw afdeling is belangrijk voor de prestaties van uw afdeling of team. Tijdens een teambuildingsweek(end) heeft u de mogelijkheid om uw team bij te scholen in de laatste ontwikkelingen in de branche maar daarnaast ook leuke activiteiten te ondernemen zodat uw werknemers elkaar beter leren kennen en daardoor ook meer begrip voor elkaar kunnen opbrengen. Teambuildings activiteiten zorgen doorgaans dan ook voor leuke verhalen waar nog lang over nagepraat zal worden. De afwisseling tussen leerzame en leuke activiteiten zorgt ervoor dat uw werknemers zich gewaardeerd zullen voelen zich meer verbonden zullen voelen met het bedrijf. Brabant kan hierin veel toegevoegde waarde bieden, met de aanwezigheid van verschillende grote steden is het eenvoudig om leuke uitstapjes op te zetten terwijl de trainingen en vergaderingen plaatsvinden in de vergaderaccommodatie welke gelegen is in een rustige, natuurlijke omgeving.

De Brabantse vergader faciliteiten

Naast de prachtige ligging van veel van de vergaderlocaties, beschikken veel vergaderaccommodaties over goede vergader faciliteiten. Zo is het bij vrijwel iedere overleglocatie mogelijk om maaltijdverzorging te krijgen en is de koffie en thee veelal bij de prijs inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat u gebruik maakt van een totaalconcept waardoor u zich volledig kunt focussen op uw groep en zich niet druk hoeft te maken om de randzaken. Door de rustige ligging van vrijwel iedere vergaderlocatie, zijn er overal voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Ook zijn verschillende vergaderlocaties aangepast aan mindervaliden, zodat deze zich niet beperkt voelen en deel kunnen nemen aan alle activiteiten op de begane grond.

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten