Uniek gelegen vakantiehuis nabij Drents-Friese Wold

  • vanaf 2 - 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Vakantieadres: 2121
  • Deel dit vakantieadres:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Minke weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Minke. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
In het decor van 3 nationale parken, Drents Friese Wold, Dwingelerveld en Weerribben Wieden, liggen onze 2 prachtige natuurhuisjes. Vlakbij Frederiksoord, het hart van de kolonien van weldadigheid. Dit gebied staat op de nominatie om deze zomer op de werelderfgoedlijst te komen. Een mooie combinatie van natuur en cultuur. Er zijn genoeg wandel en fietsroutes beschikbaar. Op verzoek kunnen we voor fietsen zorgen, ook is er een rolstoelfiets aanwezig.

Dit vakantieadres is uitermate geschikt voor gezinnen met ( jonge) kinderen voor maximaal 6 personen. Er zijn beneden 2 slaapkamers en boven 1 slaapkamer aanwezig. Buiten is er de beschikking over een ruim terras en een speeltuin / speelweide met vogelnestschommel, glijbaan met kruipbuis en een zand/waterspeelplaats.

Naast de speeltuin is een speelweide aanwezig waar gevoetbald kan worden. Rust en ruimte en prachtige sterrenhemels is wat je hier vindt. Genoeg activiteiten in de omgeving
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2-persoons kamer
Slaapkamer 2: 2-persoons kamer
Badkamer met douche, toilet en wastafel
Boven:
Slaapkamer 3: 2-persoons kamer
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
Dit natuurhuisje is uniek gelegen nabij het Drents-Friese Wold, Dwingelderveld en de Weerribben. De omgeving is bij uitstek geschikt om te wandelen of fietsen. Op de Weerribben kan er gevaren worden met fluisterboten die men kan huren in het pittoreske Giethoorn.

200 jaar geleden is in ons gebied de maatschappij van weldadigheid begonnen met stichten van vrije koloniën. Deze koloniën zijn de bakermat van de verzorgingsstaat der Nederlanden. De sporen van toen, zijn nog zeer goed terug te vinden in het huidige landschap zoals de koloniehuizen die toen gebouwd zijn en de verdwenen huizen worden nu weer op dezelfde plek teruggebouwd. Het gebied van de maatschappij van weldadigheid staat op de nominatie om op de werelderfgoedlijst te komen. Een mooi stukje Nederland voor cultuur en natuurliefhebbers.
Direct contact met de verhuurder.