Ruime accommodatie met sportveld & tennisbaan

  • vanaf 25 - 50 personen
  • 7 slaapkamers
  • 6 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Tonnie weten.

Reservering aanvragen Stel Tonnie een vraag per email.
Beschrijving
Even buiten één van de mooiste boerendorpen van Drenthe vindt u deze groepsaccommodatie. Een gezellige groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 50 personen, verscholen tussen groen en voorzien van vele plezierige faciliteiten. Een ideale groepsaccommodatie voor families, groepen, scholen en verenigingen met o.a. een groot sportveld, een recreatieplas en een groot zwembad met glijbaan. Op het terrein is alle ruimte voor sport en spel. Ook de directe omgeving is ideaal voor het organiseren van groepsactiviteiten. De groepsaccommodatie is bijzonder geschikt voor een concert of orkest repetitie. U kunt namelijk een grote zaal voor een billijke prijs erbij huren. Wij wensen geen groepen met overmatig alcohol gebruik en harde muziek.

De groepsaccommodatie bestaat uit een sfeervolle grote recreatiezaal met royale zithoek. De keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis, horecavaatwasser, oven en magnetron.

U geniet van een eigen terras. Verder is er een tennisbaan, zwembad (geopend van april t/m september, zondag gesloten) en speeltuin. Het zwembad heeft een lange glijbaan en een apart groot peuterbad met veilige afscherming naar het gewone zwembad.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoons + 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 2: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoons + 1x 2-persoonsbed

Boven:
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + 4x stapelbed
Slaapkamer 5: 1x 2-persoonsbed + 4x stapelbed
Slaapkamer 6: 4x 1-persoonsbed + 4x stapelbed
Slaapkamer 7: 4x 1-persoonsbed + 1x stapelbed

Er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen met 6 douches, 4 wastafels en 6 toiletten. Voor mindervaliden is er een invalidentoilet en extra doucheruimte voor rolstoelgebruikers.
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Deze groepsaccommodatie in Gees is gelegen in het groene hart van Drenthe, bij het museumdorpje Gees met schitterende boerderijen. In de omgeving vindt u prachtige natuurgebieden met mooie fietsroutes en wandelroutes.
Direct contact met de verhuurder.