Ruime accommodatie op 60 ha groot natuurgebied

  • vanaf 25 - 48 personen
  • 6 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Torsten weten.

Reservering aanvragen Stel Torsten een vraag per email.
Beschrijving
De groepsaccommodatie is centraal gelegen in het 60 ha groot natuurgebied van Staatsbosbeheer direct achter de Oosterscheldedijk op Schouwen-Duiveland. Het centrum bestaat uit twee gebouwen. Het hoofdgebouw is gelijkvloers en omvat de eetzaal, de keuken en 2 slaapkamers. Op de verdieping is een grote zit/werkruimte met bibliotheek. In het tweede gebouw bevinden zich 4 slaapkamers en bijbehorend sanitair. Dit alles biedt ruimte voor in totaal ca. 50 personen. De keuken is voorzien een 6-pits gasfornuis, horeca vaatwasser, oven, magnetron, voldoende koeling en vriezer.

De accommodatie is voorzien van een serre. Hierdoor is het mogelijk om buiten te eten en kun je in de winter uit de wind toch lekker buiten zitten. Op het terrein mogen 5 tenten bijgeplaatst worden. Bij de accommodatie is een zwemsteiger om een duik te nemen in een groot meer. Het is goed om te weten dat de accommodatie niet geschikt is voor studenten, gezelligheidsverenigingen en sportclubs.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Hoofdgebouw begane grond:
Slaapkamer 1: 4x stapelbed
Slaapkamer 2: 8x stapelbed
2 douches, wastafels en 2 toiletten

Bijgebouw begane grond:
Slaapkamer 3: 6x stapelbed
Slaapkamer 4: 6x stapelbed
Slaapkamer 5: 11x stapelbed
Gescheiden sanitair voor dames en heren (totaal 4 douches, 2 grote wastafels en 2 toiletten)
Bijgebouw zolder:
Slaapkamer 6: 23 matrassen
3 extra buiten toiletten
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
De groepsaccommodatie is centraal gelegen in het 60 ha groot natuurgebied van Staatsbosbeheer direct achter de Oosterscheldedijk op Schouwen-Duiveland. De plek is een ideale uitvalsplaats voor genieten langs de kust, maar ook voor tochten langs het strand en door de duinen. De Oosterschelde biedt een rijke onderwaterwereld voor duikers. In alle jaargetijden zijn er volop mogelijkheden voor natuurgenieten en een gezonde strand- en duinwandeling. De beheerder van de accommodatie is milieukundige en kan desgewenst een natuureducatief programma voor u organiseren en begeleiden, zie daartoe voor de mogelijkheden op onze website.
Direct contact met de verhuurder.