Groepsverblijf bestaande uit hoofdgebouw en losse huisjes

vanaf 15 - 46 personen
18 slaapkamers
23 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 466
 • Deel dit vakantieadres:
 • Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Nieuw in ons aanbod Aan het eind van een doodlopend weggetje vind je deze unieke familie accommodatie. Het vakantieadres is geschikt voor groepen tot 46 personen en voorzien van 18 slaapkamers en 23 badkamers. De accommodatie heeft een grote tuin met volop speelplezier voor de kinderen waaronder een skelter, fietsjes, steps, klimboom, trampoline en speeltoestellen. Vanuit de tuin heb je een landelijk uitzicht over de aangrenzende akkers en weilanden.

  Je huurt de gehele accommodatie en het buitenterrein exclusief voor jouw groep. De accommodatie bestaat uit het hoofdgebouw en zes 2 tot 4-persoons huisjes op 40 meter van het hoofdgebouw. Een deel van de groep heeft hiermee zijn eigen huisje. Ideaal voor groepen welke samen willen zijn en tegelijkertijd ook waarde hechten een stukje privacy.

  Het hoofdgebouw is voorzien van een zeer grote leefruimte met glazen gevel, verschillende zithoeken en professionele horeca-keuken. In de leefruimte kun je gezamenlijk eten, spelletjes spelen of een drankje doen. Er zijn verschillende zithoeken waaronder verschillende banken rondom een gezellig haard. De S-vorm van de leefruimte zorgt ervoor dat je enerzijds samen bent, maar tegelijkertijd de kinderen TV kunnen kijken terwijl de ouders een drankje doen. De professionele horecakeuken is van alle gemakken voorzien om voor grote groepen maaltijden te bereiden.

  Er zijn verschillende spelletjes, stripboeken, blokken, playmobiel, een sjoelbak en ander speelgoed aanwezig. Buiten beschik je over een zeer riante tuin met terras, tuinmeubelen en een groot speelveld met schommels, een wipwap en voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen.

  Kamers hoofdgebouw
  Het hoofdgebouw beschikt over 11 slaapkamers en 11 badkamers voor in totaal 27 personen. Alle 11 slaapkamers met eigen badkamer en TV bevinden zich op de verdieping. Er is een lift aanwezig, zodat ook mindervaliden de verdieping kunnen bereiken. Er zijn zeven 2-persoons kamers, drie 3-persoons kamers en één 4-persoons familiekamer. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

  Kamers in de 6 huisjes
  De 6 huisjes variëren van 2 tot 4 personen (zie kamer indeling) en zijn op de begane grond voorzien van een zithoek, keukentje en badkamer. Boven vind je een slaapkamer en badkamer.

  Zelf koken, catering of uit eten? Alles is mogelijk.
  Tijdens je verblijf kun je ervoor kiezen om zelf een menu samen te stellen, boodschappen te doen en je maaltijden klaar te maken. Maar waarom niet kiezen voor gemak en alles uit handen geven? Wij verzorgen graag een lekker ontbijt, goede lunch, buffet, barbecue of voortreffelijk diner. Na de boeking kunnen wij de verschillende mogelijk bespreken, afhankelijk van uw wensen en budget.

  Groepsactiviteiten
  Een weekendje weg is meer dan alleen een accommodatie huren. In samenwerking met een outdoor bedrijf bieden wij verschillende leuke groepsactiviteiten en familie activiteiten voor jong en oud zoals een zeskamp, oud Hollande spellenmiddag, GPS-tocht en nog veel meer. Ook het huren van mountainbikes en elektrische steps is mogelijk.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Hoofdgebouw 1e verdieping:
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet, bad en wastafel
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 8: 3x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  2Hoofdgebouw 2e verdieping:
  Slaapkamer 9: 3x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 10: 3x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 11: 4x 1-persoonsbed + TV, douche, toilet en wastafel

  Losse huisjes op 40 meter van het hoofdgebouw:
  Huisje 1:
  Beneden: 1x 2-persoons slaapbank + douche, toilet en wastafel
  Boven: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Huisje 2:
  Beneden: Douche, toilet en wastafel
  Boven: 3x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Huisje 3:
  Beneden: Douche, toilet en wastafel
  Boven: 3x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Huisje 4:
  Beneden: Douche, toilet en wastafel
  Boven: 3x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Huisje 5:
  Beneden: Douche, toilet en wastafel
  Boven: 3x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Huisje 6:
  Beneden: Douche, toilet en wastafel
  Boven: 3x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Natuur
  Op korte afstand ligt het Zwilbroeker veen, net over de Duitse grens. Dit is Europa's grootste binnenlandse kokmeeuwenkolonie. Dit beschermde natuurgebied is de broedplaats van meer dan honderd vogelsoorten en in de zomermaanden het leefgebied van 3 verschillende soorten flamingo’s. Een geweldige wandellocatie met diverse wandelroutes van verschillende afstanden.

  Activiteiten
  De grote tuin leent zich voor groepsactiviteiten, maar ook in omgeving van het vakantiehuis is genoeg te doen. Speel samen een escaperoom in Vestingstad Groenlo, bezoek belevingspark en dierentuin Hof van Eckberge in Eibergen of plan een outdoor-activiteit op activiteitencentrum De Voshaar. Door de centrale ligging in de Achterhoek (een bijzonder toeristische regio) is er altijd een geschikte activiteit binnen handbereik te vinden.

  Steden en dorpen
  Op korte afstand liggen Groenlo, Winterswijk en Eibergen. Alle voorzieningen zijn bij de hand. Supermarkten, bakkers, maar ook parken en winkelcentra. Via de N18, die gemakkelijk te bereiken is vanaf de accommodatie, ben je ook binnen een half uur in Enschede, één van de grotere steden in de regio.
  Direct contact met de verhuurder.