Rustig gelegen vakantieboerderij met ruim grasveld

  • vanaf 15 - 40 personen
  • 14 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Edwin weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Bijzonderheden
Gezien de ligging is de accommodatie niet geschikt voor groepen die een luidruchtig weekendje feesten in de planning hebben. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan voetbalteams of vergelijkbare groepen die uitsluitend bestaan uit personen tussen de 18 en 30 jaar. Overmatig alcoholgebruik, muziek en kampvuur (open vuur) zijn niet toegestaan.
Deze accommodatie is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Edwin. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
In hartje Achterhoek vind je deze mooie voormalige boerderij verbouwd tot groepsaccommodatie voorzien van 14 slaapkamers. De kampeerboerderij is zeer geschikt voor familiereünies, familieweekenden en/of familiebijeenkomsten.

De accommodatie bestaat uit het Voorhuis en het Achterhuis. Het Voorhuis straalt nog de sfeer van vroeger uit met twee kleinere (huis)kamers, een keuken en 4 slaapkamers. Het Achterhuis is voorzien van een grote keuken, een grote gezamenlijke ruimte met bar, zithoek, geluidsinstallatie, tafelvoetbalspel en 10 slaapkamers. In totaal beschik je over 14 slaapkamers, 4 douches, 4 toiletten, 2 urinoirs en 5 wastafels. Denk eraan dat je zelf slaapzakken/dekens en kussens moet meenemen.

Buiten beschik je over een mooi en voor kinderen veilig afgesloten terrein. Een terras met uitzicht op het grote speelveld met mogelijkheden voor voetbal, volleybal, basketbal en tafeltennis. Verder is er een speeltoestel met klimrek, glijbaan en schommels, klimtoren en een zandbak voor de kleintjes.

De Pinkenstal is een overdekt buitenterras met tafeltennistafel. Ideaal voor een barbecue. Ook met regen is het goed vertoeven onder het overdekte terras.

De omgeving is prachtig en rustig. Natuurlijk is er ook genoeg te doen in de omgeving qua activiteiten zoals: huifkartochten, kleinste stadje Bronckhorst, klimbos, wijnboerderij, lokale brouwerijen, doolhof, kastelen, solextochten, kanovaren.

Opmerking: Gezien de ligging is de accommodatie niet geschikt voor groepen die een luidruchtig weekendje feesten in de planning hebben. Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan voetbalteams of vergelijkbare groepen die uitsluitend bestaan uit personen tussen de 18 en 30 jaar. Overmatig alcoholgebruik, muziek en kampvuur (open vuur) zijn niet toegestaan.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Voorhuis beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Losse douche
Voorhuis Boven:
Slaapkamer 2: 1x 2-persoonsbed + 1x stapelbed + kinderbedje
Slaapkamer 3: 1x 2-persoonsbed + kinderbedje
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + 1x 2-persoonsbed
Losse toilet

Achterhuis beneden:
Slaapkamer 5: 1x 2-persoonsbed
Sanitaire ruimte met 3 Douches, 5 Wastafels, 3 Toiletten en 2 Urinoirs
Achterhuis boven:
Slaapkamer 6: 2x stapelbed
Slaapkamer 7: 2x stapelbed
Slaapkamer 8: 2x stapelbed
Slaapkamer 9: 2x stapelbed
Slaapkamer 10: 2x stapelbed
Slaapkamer 11: 2x stapelbed
Slaapkamer 12: 2x stapelbed
Slaapkamer 13: 2x stapelbed
Slaapkamer 14: 2x stapelbed
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
De groepsaccommodatie is landelijk gelegen midden in de Achterhoek. Hier kunt u genieten van de rust en de ruimte om u heen. De streek is bekend om het mooie coulissenlandschap, weilanden afgewisseld met houtwallen, bossen en beekjes. In de omgeving zijn leuke kleine dorpen maar ook de steden Doetinchem, Zutphen en natuurlijk het kleinste stadje Bronckhorst zijn snel bereikbaar.
Direct contact met de verhuurder.