Luxe groepsverblijf met wellness en overdekte speelruimte

vanaf 10 - 36 personen
16 slaapkamers
7 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1851
 • Deel dit vakantieadres:
 • Gezien de ligging is deze accommodatie zeer geschikt voor families en rustige vriendengroepen. De accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen met personen van uitsluitend 25 jaar of jonger.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Nieuw in ons aanbod Dit bijzondere vakantieadres midden in Friesland bestaat uit 5 luxe vakantiehuizen die tezamen geschikt zijn voor 36 personen. Ieder vakantiehuis beschikt over zijn eigen zelfstandige voorzieningen en gezamenlijk beschikken de huizen over een groepsruimte en een geweldig erf met volop buitenruimte. Je kijkt kilometers ver over de Friese weilanden, maar zit ook vlak in de buurt van Sneek en Joure!

  Als groep huur je alle 5 luxe vakantiehuizen en de groepsruimte exclusief voor jouw gezelschap. De vakantiehuizen zijn voorzien van een eigen keuken, zithoek, eethoek, slaapkamers en een comfortabele badkamer. Op die manier bestaat de vrijheid om je met je eigen gezin terug te trekken óf de kinderen alvast op bed te leggen. Alle – in totaal 16 - slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden en in ieder vakantiehuis is (minimaal) één badkamer met een bubbelbad aanwezig. 4 vakantiehuizen beschikken zelfs over een sauna! De vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur en het WiFi-netwerk zorgt dat je gedurende de vakantie online blijft.

  De aanwezige groepsruimte – die tevens voorzien is van een tapinstallatie - leent zich voor gezellige avonden, een gezamenlijke maaltijd en/of een spelletjesavond. Er is een industriële vaatwasser aanwezig en voldoende voorzieningen om de groep te voorzien van een hapje en een drankje. Met de mogelijkheid om ‘huiswaarts’ te keren naar je eigen vakantiehuis ontstaat een aangename combinatie van privacy en gezelligheid.

  Naast de aangename wellnessvoorzieningen en de groepsruimte zijn er ook een wasserette, een overdekte speelschuur en voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Op het grote erf kan het gezelschap volop genieten van het buiten zijn. Er is een groot terras aanwezig, een overdekte kapschuur met loungesets, een speelweide, volleybalveld, skelters voor de kinderen en nog véél meer vertier. Bij minder mooi weer nodigt de indoor-tafeltennistafel uit voor een spannend toernooi of kan het fanatisme uitgeoefend worden op de voetbaltafel!

  In de omgeving vind je de Friese meren, recreatieplassen en volop natuur. Een bijzonder luxe groepsverblijf op een toplocatie in Friesland!
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Vakantiehuis 1:
  Beneden
  Badkamer met douche, toilet, wastafel en bubbelbad
  Boven
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed

  Vakantiehuis 2:
  Beneden
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 4: 2x stapelbed
  Badkamer met douche, toilet, wastafel, bubbelbad en Finse sauna
  Boven
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet en wastafel

  Vakantiehuis 3:
  Beneden
  Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet, wastafel, bubbelbad en Finse sauna
  Boven
  Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 10: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet en wastafel

  Vakantiehuis 4:
  Beneden
  Slaapkamer 11: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 12: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet, wastafel en bubbelbad
  Finse sauna en infrarood ruimte
  Boven
  Slaapkamer 13: 2x 1-persoonsbed
  Toilet

  Vakantiehuis 5:
  Beneden
  Slaapkamer 14: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 15: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet, wastafel en bubbelbad
  Finse sauna en infrarood ruimte
  Boven
  Slaapkamer 16: 2x 1-persoonsbed
  Toilet

  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Natuur
  Op korte afstand ligt het Langwarder Wielen, een prachtig meer met geweldige uitzichten, waarlangs je een wandeling of fietstocht kunt maken. Vergeet niet om in één van de dorpjes op de route een koffiestop te maken! Vanuit de accommodatie is het ongeveer 30 minuten rijden naar Nationaal Park de Alde Feanen. Een indrukwekkend stukje Hollandse natuur met verschillende uitkijkpunten en een genot om met een bootje te verkennen! Dichterbij ligt het Sneekermeer, met het Friese dorpje Terherne, dat per fiets goed te bereiken is.

  Activiteiten
  Friesland staat uiteraard bekend om haar watersport. Dit kan onder andere bij de verschillende watersportcentra. Liefhebbers van planten kunnen hun hart op in de Orchideeënhoeve in Luttelgeest, waar je tevens een indrukwekkende vlindertuin kunt vinden. Zwemmen kan bij Swimfun in Joure en een ritje op de solex is mogelijk in Sloten.

  Dorpen en steden
  Op redelijke afstand liggen Sneek, Joure én Heerenveen. Laatstgenoemde stad voorziet uiteraard in een groot winkelcentrum en een groot scala aan terrassen. De omliggende kleine dorpjes zijn echter ook de moeite van het bezoeken waard!
  Direct contact met de verhuurder.