Groepsverblijf op korte afstand van het Drents Friese Wold

vanaf 8 - 30 personen
8 slaapkamers
5 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1987
 • Deel dit vakantieadres:
 • Verblijf wordt uitsluitend verhuurd in de weekenden van vrijdag tot zondag.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Dit sfeervolle vakantieadres bevindt zich in een voormalige school en dat is aan de indeling van de accommodatie goed terug te zien! De lichte, hoge ruimtes bieden in totaal plek aan ruim 30 personen, hebben grote raampartijen en zelfs de oorspronkelijke kapstokjes zijn nog zichtbaar. Op enkele minuten ligt Nationaal Park Dwingelderveld, een adembenemend natuurgebied met heidevelden, moerassen en zeldzame vogels.

  Op de begane grond bevinden zich twee grote recreatievertrekken. De ene ruimte beschikt naast een zithoek ook over een groot eetvertrek, waar gezamenlijk gedineerd kan worden en de andere ruimte leent zich voor een gezellige avond met een bar, tv en banken. Tussen beide vertrekken is een ruime inkomsthal met toiletten gesitueerd. De keuken, die zich achter de recreatievertrekken bevindt, is voorzien van een groot fornuis en ruime koelmogelijkheden. Zo zijn de belangrijkste faciliteiten aanwezig om voor een (grote) groep te kunnen koken.

  De slaapruimtes bevinden zich op de eerste verdieping, die met een brede trap te bereiken is. De accommodatie beschikt over maar liefst 8 slaapkamers en een comfortabele hoeveelheid sanitaire voorzieningen. Zo zijn er 2 gedeelde doucheruimtes (met aparte douches) en daarnaast nog 3 losse, gemoderniseerde badkamers die te bereiken zijn vanuit de slaapkamers.

  Aan de voorzijde van de accommodatie ligt een ruim bestraat terras waar gezellig gegeten of bijgepraat kan worden. Op enkele meters, schuin tegenover het terras, bevindt zich een jeu de boules baan en een openbaar toegankelijke rustplek met een grasveld. Een balletje gooien of een kleine competitie opzetten kan hier met gemak! Het vakantieadres ligt tussen 2 grote natuurgebieden: Nationaal Park Dwingelderveld en het Drents Friese Wold. Natuurliefhebbers komen in deze regio dus bijzonder goed aan hun trekken!

  Bijzonderheden:
  Dit vakantieadres is zowel voor kleine als grotere groepen geschikt en staat daarom twee keer op ons platform. Het betreft hetzelfde vakantieadres met dezelfde foto's & prijzen en wordt dus ook altijd aan één groep tegelijk verhuurd.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden
  2x Toilet
  Boven
  Slaapkamer 1: 3x stapelbed
  Slaapkamer 2: 1x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
  Slaapkamer 4: 4x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 5: 1x 2-persoonsbed + stapelbed in bedstee + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 6: 1x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
  Slaapkamer 7: 1x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 8: 1x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  1x Gedeelde badkamer met 2 douches
  1x Gedeelde badkamer met 5 douches
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  In de directe omgeving van de accommodatie zijn verschillende natuurgebieden te vinden. Wandelen en fietsen kan er bij uitstek! Je kunt bijvoorbeeld terecht in Nationaal Park Dwingelderveld, maar ook diverse hunebedden liggen binnen handbereik. Een uitstapje naar Heerenveen of Emmen behoort ook tot de opties. Wildlands, het OERmuseum en het Drents museum liggen tevens om de hoek.
  Direct contact met de verhuurder.