Prachtig gelegen in bosrijke omgeving midden op de Veluwe

vanaf 15 - 30 personen
6 slaapkamers
5 badkamers
Huisdieren toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 75
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Annetta weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Deze accommodatie is niet geschikt voor studentengroepen en feestende jongerengroepen.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Deze kampeerboerderij is gelegen midden op de Veluwe aan de rand van het bos. U heeft een eigen stukje bos dat direct naast de accommodatie is gelegen. Ook een volleybalveld, een voetbalveld en twee grote trampolines staan tot uw beschikking. En wat is er mooier dan ‘s avonds met zijn allen rond het kampvuur? Dit vakantieadres is zeer geschikt voor onder andere schoolreizen, werkweken, sportkampen, familiereünies of jeugdgroepen van kerken. De accommodatie biedt veel privacy en is naast een actieve boerderij gelegen met koeien en andere dieren zoals kippen en geiten.

  De groepsaccommodatie is comfortabel ingericht en goed onderhouden. U beschikt over twee recreatieruimtes. In de eerste ruimte met verschillende banken, een barretje en een apart eetgedeelte is zeer geschikt om te ontspannen. In de tweede ruimte staat een tafeltennistafel en een extra grote voetbaltafel. De grote keuken heeft alles om maaltijden te verzorgen voor grote groepen waaronder een 8-pits gasfornuis. In de vijf slaapzalen liggen matrassen van een goede kwaliteit.

  Het is mogelijk om een extra zaal multifunctionele ruimte te huren ( €100,- per dagdeel) met uitzicht op de koeien. Deze ruimte is ideaal voor het organiseren van activiteiten, workshops etc.

  In de schitterende omgeving van Otterlo zijn veel activiteiten te vinden. Veel activiteiten bevinden zich op loopafstand van de boerderij. Zo komt u na een wandeling van 1 km door het bos bij een gaaf klimbos. Nationaal park ‘De Hoge Veluwe’ is letterlijk om de hoek. Hier kunt u fietsen huren, een kijkje nemen bij het Slot St. Hubertus of het Kröller Möller-museum bezoeken. Denk ook eens aan een bezoek aan Paleis Het Loo of De Apenheul in Apeldoorn, het Openluchtmuseum of Burgers Bush in Arnhem. Ook Ede (10km) en Arnhem (20km) liggen om de hoek.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 6 bedden
  Slaapkamer 2: 5 bedden
  Slaapkamer 3: 6 bedden
  Slaapkamer 4: 5 bedden
  Slaapkamer 5: 4 bedden
  Slaapkamer 6: 4 bedden
  U beschikt over 5 douches, 6 toiletten en 8 wastafels.
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Direct contact met de verhuurder.